ДиянаВ Публикувано: 21 август, 2019 Публикувано: 21 август, 2019 22 minutes ago, Karisto said: Благодаря ви за идеите. Запазих билети за 2 ниво на айфеловата кула, успях да се уредя и за вечеря на монпарнас и запазих късното шоу в Мулен руж. Мился, че програмата за специалния ден е ясна..:)) Още се чудя за хотела, тъй като не мога да разбера в колко сутринта мога да разчитам на метро, или дртуг транспорт, и дали ще има таксита, които да ме придвижат до порте майлот, за да взема шатъла до Бове. Ако шатъла пътува час и петнадесет минути, значи трябва да го хвана най-късно в 6 сутринта. Има ли други варианти за придвижване до Бове? Може би Кампаниле , като цена и местоположение ще е най-добре? Левалоа Пере е много приятно градче /оказа се, че не е квартал/предградие на Париж, както първоначално мислех/. В края на м. май бях отседнала там, в близост до предната метро станция Луис Мишел. Доволна съм, даже очарована от обкръжаващата среда - малки блокчета с цветя, зеленина по покривите, много ресторантчета и магазини, в етническо отношение също е добре. В делничен ден метрото почва от 5.30 часа, но вашият ден е неделя и почти съм убедена, че ще отваря по-късно. Разстоянието пеша от хотела до шатъла за Бове е към 30 мин. Другият удобен вариант е такси. Ето снимки от Левалоа Пере
Karisto Публикувано: 24 август, 2019 Публикувано: 24 август, 2019 На 21.08.2019 г. в 8:27, Дани Магелани каза: По тази причина бих резервирали хотел, за последната нощувка поне, на пешеходна разстояние от спирката на шатъла. В района на Порт Майо има добри предложения в Букинг. Мисля, че имаш голямо право... 1
Динков Публикувано: 25 август, 2019 Публикувано: 25 август, 2019 Здравейте септември ще пътувам до Париж, като апартамента които съм наел за няколко дни е на минута от RER гара Gentilly. Въпроса ми е може ли да използвам дневен билет Mobilis или Navigo Decouverte седмична, за да пътувам от въпросната гара до центъра . Не мога да използвам билет T+ от тази станция тъй като се намира във втора зона а също така ми се иска да избегна point to point билета.
ДиянаВ Публикувано: 25 август, 2019 Публикувано: 25 август, 2019 33 minutes ago, Динков said: Здравейте септември ще пътувам до Париж, като апартамента които съм наел за няколко дни е на минута от RER гара Gentilly. Въпроса ми е може ли да използвам дневен билет Mobilis или Navigo Decouverte седмична, за да пътувам от въпросната гара до центъра . Не мога да използвам билет T+ от тази станция тъй като се намира във втора зона а също така ми се иска да избегна point to point билета. Можеш да ползваш дневен билет Мобилис зони 1-2 или Навиго седмична карта. Последната може да се купи до четвъртък, включително на текущата седмица. От петък започва продажбата за следващата седмица.
mariya* Публикувано: 26 август, 2019 Публикувано: 26 август, 2019 преди 17 часа, Динков каза: Не мога да използвам билет T+ от тази станция тъй като се намира във втора зона а също така ми се иска да избегна point to point билета. Аз наистина се обърках 🤔 Мислех, че Т+ важи за 1 и 2 зони. Хотелът ми е Hôtel Avenir Jonquière адрес 23 Rue De La Jonquière, 17th arr., 75017 Paris. Мога ли да ползвам карне 10 билета за пътуване? Кой е най-добрия вариант при положение, че няма да ходим до Версай и Дисниленд? 🤔
ДиянаВ Публикувано: 26 август, 2019 Публикувано: 26 август, 2019 18 minutes ago, mariya* said: Аз наистина се обърках 🤔 Мислех, че Т+ важи за 1 и 2 зони. Хотелът ми е Hôtel Avenir Jonquière адрес 23 Rue De La Jonquière, 17th arr., 75017 Paris. Мога ли да ползвам карне 10 билета за пътуване? Кой е най-добрия вариант при положение, че няма да ходим до Версай и Дисниленд? 🤔 Карне от 10 билета може да се ползва в зони 1 и 2 с МЕТРОТО. За влака може само в зона 1. RER е влак. от сайта на RATP https://www.ratp.fr/en/titres-et-tarifs/t-tickets How does it work ? The t+ ticket allows you to travel using the metro, the RER in zone 1, the Île-de-France region’s bus lines (except Orlybus and Roissybus), the tramways, and the Montmartre funicular. The following transfers are possible: metro/metro for 2 hours, following validation; metro/RER and RER/RER within Paris, for 2 hours between the 1st and last validation; bus/bus (including transfers between the RATP and OPTILE networks), for 90 minutes between the 1st and last validation; bus/tram and tram/tram, for 90 minutes between the 1st and last validation. 1
ZORI Публикувано: 26 август, 2019 Публикувано: 26 август, 2019 На 21.08.2019 г. в 7:58, Karisto каза: ме придвижат до порте майлот, за да взема шатъла до Бове. Ако шатъла пътува час и петнадесет минути, значи трябва да го хвана най-късно в 6 сутринта. Има ли други варианти за придвижване до Бове? Може би Кампаниле , като цена и местоположение ще е най-добре? В Париж до Бобе съм пътувала с влак от Nord Gare и после с автобус. Колко е този щатъл до летището. Може ли да се купи предварително, това бусчета ли са както при другите летища, защото не намирам такива ,освен таксита.
ДиянаВ Публикувано: 26 август, 2019 Публикувано: 26 август, 2019 30 minutes ago, ZORI said: В Париж до Бобе съм пътувала с влак от Nord Gare и после с автобус. Колко е този щатъл до летището. Може ли да се купи предварително, това бусчета ли са както при другите летища, защото не намирам такива ,освен таксита. https://www.aeroportparisbeauvais.com/en/acces-et-transports/navettes/
Fileva Публикувано: 23 септември, 2019 Автор Публикувано: 23 септември, 2019 Здравейте! Ще купувам онлайн билети ретърн Париж -Бове за шатъла. Като посоча колко билета купувам ( напр. 5) има две опции - индивидуално или споделено плащане. Кое трябва да избера? SHARE PAY Convenient and fast. No advance money and everyone pays their ticket. Share Pay or INDIVIDUAL PAYMENT Simple and standard. I pay only the whole order Pay alone
Георги Публикувано: 24 септември, 2019 Публикувано: 24 септември, 2019 преди 14 часа, Fileva каза: Здравейте! Ще купувам онлайн билети ретърн Париж -Бове за шатъла. Като посоча колко билета купувам ( напр. 5) има две опции - индивидуално или споделено плащане. Кое трябва да избера? SHARE PAY Convenient and fast. No advance money and everyone pays their ticket. Share Pay or INDIVIDUAL PAYMENT Simple and standard. I pay only the whole order Pay alone Без да съм минавал през конкретната процедура, мисля че с индивидуалното плащане ще имаш по-малко главоболия. Другото го разбирам като някаква система за разделно плащане, ще изпрати покана на всеки да си плати билета и има риск да стане дълга и широка. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега