Buda Публикувано: 22 юли, 2019 Публикувано: 22 юли, 2019 Dear people, My name is Buda, l am a professional Bali driver and tour guide. If you have any question about Bali Indonesia, please let me know or contact me 😊🙏. I will be happy to assist and help you. Best Regards, Buda 21 1 3
Дани Магелани Публикувано: 22 юли, 2019 Публикувано: 22 юли, 2019 Ако това наистина е Буда, ще е добре магеланецът, който му е помогнал при регистрирането тук, да го потвърди. Имахме няколко трола вече. 2
Христиан Публикувано: 22 юли, 2019 Публикувано: 22 юли, 2019 Той е. Аз го регистрирах даже, но ще трябва да пишете на английски, защото иначе няма да ви разбере. Сам пожела да има акаунт тук. 7 3
Дани Магелани Публикувано: 22 юли, 2019 Публикувано: 22 юли, 2019 Браво! Форумът става интернационален. Няма негова снимка и за това съм подозрителна. Добре дошъл, Буда! Време е да започнеш да учиш български език. 4 5 1
Георги Публикувано: 22 юли, 2019 Публикувано: 22 юли, 2019 Добре дошъл и Welcome, Buda 🙂 За останалите - ще видим по какъв начин и дали Буда ще участва активно в дискусиите. Ще се разберем допълнително. @Христиан - дай някакъв имейл (ама директно с него, не на фирмата и т.н.) или нека той пише на admin в magelanci.com 4
Tisho Публикувано: 29 юли, 2019 Публикувано: 29 юли, 2019 Миналото лято ползвах услугите му по препоръка на съфорумци. След като той ме пита дали са го препоръчали от Магеланци, аз му казах, че той е нещо като частен шофьор на форума... А конкуренцията там е жестока! Та лошо няма - добър е, точен е, и така... 2
samuraika Публикувано: 31 юли, 2019 Публикувано: 31 юли, 2019 Hi Buda! It's Marina from Japan, do you remember me? Hope you and your family are well, warm regards from all 5 of us! Welcome to our forum. We hope to visit Bali again and have the pleasure to have you as our guide - again! Until next time!🙂 7
Buda Публикувано: 31 юли, 2019 Автор Публикувано: 31 юли, 2019 Hi Ms Marina How are you ? Yes , l still remember you very much 😊🙏. Thanks for your wishes and support . Hope to see you again 😊🙏. Best Regards Buda 1
Препоръчани мнения