mitaka Публикувано: 18 декември, 2013 Сподели Публикувано: 18 декември, 2013 Следващата година имам идея да посетя Лефкада с автомобил.Ако някой е ходил, моля да сподели приятно местенце да отсядане, красиви места и по какъв маршрут е минал. Благодаря! Връзка към коментар
mililia Публикувано: 18 декември, 2013 Сподели Публикувано: 18 декември, 2013 Преди две години бях в Лефкада. Бяхме отседнали във Василики. Градчето е малко, но пък е чудесно място за сърфисти. Плажът е с камъчета по брега, но навътре е пясъчен. Става и за деца, тъй като точно, където е плажа е като залив и мястото е тихо. Ходихме до Нидри, хареса ми. Посетихме и града Лефкада. Като цяло мястото е с прекрасна природа, без кой знае какви исторически забележителности. Спомням си, че от Нидри ходихме с корабче на еднодневен круиз по другите острови: Кефалоня, Итака, Скорпио. Круиза беше супер, но морето беше бурно и ми направи впечатление, че непрекъснато раздаваха пликчета на хората. На острова има страхотни плажове - Митос, Агиос Николаес и Катизма. Бяхме там през септември и морето беше доста бурно. Не знам как е през останалата част от годината. Като цяло плажовете се ползваха доста трудно поради огромните вълни, поради което не ги препоръчвам за деца. Спомените ми са за страхотна храна и гледки. Имат един мед от мащерка - по вкусен мед не съм яла. Ами за това се сещам... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 декември, 2013 Сподели Публикувано: 18 декември, 2013 Малко снимки от Zaro в галерията ни: http://magelanci.com/gallery/album/152-%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B0-2013/ http://magelanci.com/gallery/album/35-%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F/ Сигурно ще се включи и с мнение. Връзка към коментар
cck Публикувано: 18 декември, 2013 Сподели Публикувано: 18 декември, 2013 Щом си с автомобил можеш да обиколиш спокойно целия полуостров и всеки ден да си на различен плаж. Плажовете са предимно каменисти, като редом с големите покрай градчетата, има много съвсем малки. Гърците практикуват множество водни спортове именно на Лефкада. Ние бяхме отседнали тук, но не бих го препоръчал. В самия град Лефкада и района около него има предимно хотели и таверни и разбира се марината. Вечер е наистина прекрасно. Между другото, ако погледнеш на картата в средата има парк, които всъшност си е височка планина. И ако решиш да пробваш различните плажове, по-добрия маршрут е по крайбрежието. Ние по бански и хавлийки си пускахме топличко и на затворени прозорци, а на брега си беше 27 градуса. Бяха ни препоръчали полуострова като типично гръцко място (в смисъл, че гърците ходят там на почивка), в което се убедихме. P.S. По пътя ти е Калампака, ако не си ходил. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 18 декември, 2013 Сподели Публикувано: 18 декември, 2013 (редактирано) Включвам се! На Лефкада съм бил три пъти. Отговарям на въпроси всякакви. Поред: Пътят дотам е между 650 и 700км в зависимост до коя част на острова отиваш. Най-тежката част от пътя е от София до границата. Взима се за около 7-8 часа. При тръгване сутрин около 4,30-5, на обяд сме в Агиос Никтас, което се намира на 12 км. южно от град Лефкада. Най-краткият път е този: https://maps.google.com/maps?saddr=%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F,+%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F&daddr=Lefkada,+Greece&hl=bg&ie=UTF8&sll=37.0625,-95.677068&sspn=43.528905,79.013672&geocode=FW-EiwIdRtxjASn1ezHLgoaqQDFgXr9pEqAABA%3BFdaMUAIdX_Y7ASmzTf6oGkpcEzHd77NEUhxs0w&oq=Lefkada&t=h&mra=ls&z=7 След Солун се качвате на магистралата Егнатия и се пътува до Йоанина, там се хваща пътят през планината Пинд, който е приятен и по него се стига малко над Превеза, където се включвате в пътя за Лефкада. Магистралата има 50 км тунели,най-дългият е 4600 метра. Синът ми се впечатлява всеки път, когато минаваме от там. Ако решите да разделите по някаква причина пътуването на две, или нямате нищо против да попътувате още 60 км, можете да пътувате по Егнатия до Игуменица и от там да хванете крайбрежния път. Пътят покрай морето е придружен с невероятни гледки към Йонийско. Маршрут: https://maps.google.com/maps?saddr=%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F,+%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F&daddr=Igoumenitsa,+Greece+to:Lefkada,+Greece&hl=bg&ie=UTF8&ll=40.780541,21.873779&spn=5.223888,9.876709&sll=40.779371,22.084587&sspn=5.223888,9.876709&geocode=FW-EiwIdRtxjASn1ezHLgoaqQDFgXr9pEqAABA%3BFebQWgIdPjo1ASlj85xVW35bEzETX097u34aYg%3BFdaMUAIdX_Y7ASmzTf6oGkpcEzHd77NEUhxs0w&oq=Igou&t=h&mra=ls&z=7 Таксите на Егнатия от Солун до Игуменица са 2 по 2.40 и 2 по1.80 евро на посока, а слезете от магистралата на Йоанина, си спестявате един пункт и 2.40 евро. След Превеза преди Лефкада има подводен тунел, за който таксата е 3 евро. Толкова за пътуването до там. Няколко думи за местата за настаняване. На Лефкада съм спал и в северната част и в южната част. Предимството на градчето е, че е изключително живо и приятно за разходка, а на марината има уникални изпълнения. Минусът е настаняването. Там хотелите са мизерни и се заемат предимно от групи, а градчето е най-отдалеченото от плажовете място на острова. От моята позиция обаче последното е предимство. Тази година за 8 дни на Йонийско море, бяхме на 6 различни плажа, като последните три дни бяхме на един и същи и макар да беше страхотен, заседяването не ми се отрази добре. Василики е готино място, малко селце с много добри кръчми, Няма къде да се разходиш вечер, освен един тигел по стъргалото между кръчмите. Гледката обаче е страхотна - вечер през залива се открояват силуетите на Кефалония и Итака. Спокойно за деца. Плажът е сърфистки. Камъните са големи, но след първите 2.36 м във водата има ситен пясък в следващите 150 метра. Заливът е много плитък и ако искаш да достигнеш дотам,където няма дъно, ще ти отнеме доста време. Агиос Никитас е малко рибарско селце, коетосе състои от една полу-пешеходна улица и множество "сокаци". Плюсове - готини кръчми, ама много готини. Място за разходка няма. Западната страна на острова е стръмна и ненаселена. За сметка на това, там са хубавите плажове. Източната е по-ниска, лесно достъпна, поради което е пълна с хотелчета. Водата не става. Има някакви плажове, но просто не стават, ако не си англичанин, който си почива предмно в кръчмата. Не препоръчвам източната част, където са Лигия, Нидри, Никиана и т.н. Като хотелски условия може да е добре, но до там. Плажовете са прекалено далеч. Южно от град Лефкада има 2-3 км, равнина, в която има много местенца за настаняване. Те не са хотели и нямат ресторанти. Масата от тези места са self-catering, като на места има включена закуска. Най-близкият плаж, Агиос Йоанис не е хубав, освен ако не сте кайт-сърфисти. И да си дойдем на думата. Плажовете от западната страна. След като се влезне в планината, от градчето Лефкада на юг, но от западната страна на острова, се започва. Преди селцето Агиос Никитас има няколко покрай пътя, до които не съм слизал. Плажът на Агиос Никитас е малък, но приятен, плитък и, което е особено ценно за мен - чакълест. Само ако има силно вълнение може да го ... няма. Това обаче съм го виждал само веднъж. Удобства - кафенета и кръчми от стъргалото на селцето. Заетост - висока. От един сокак в Агиос Никитас се хваща пътека за плажът Милос. От Агиос Никитас има и моторна лодка през половин-един час. Милос: Разкошен плаж. Удобства няма, но няма и калабалък. Ако се продължи по пътя покрай Агиос Никитас, след 2 км е плажът Катизма. Катизма е много дълбок, 3-4 метра навътре и вече водата те покрива. Плаж - едър пясък с изключително красиви камъни, стават за чудесна украса в стъклен съд вкъщи. Удобства - кафенета над плажа. Сутрин около 9 часа е почти празен. Италианци и гърци идват след 11 часа. Колкото по-бурни вълни има, толкова по-красиво е. След Катизма, пътят започва да се вие много и следващите плажове са все по-трудно достъпни. Каламици не съм бил. По-надолу е черешката на тортата - Егремни: С кола се стига за около час от Лефкада, след много завои. Слиза се по стълби. Достъпен е и с корабче от Нидри или от Василики. Малко по-надолу е Порто Кацики, най-известният плаж. С кола от Лефкада е час и половина, но разстоянието е само около 25-30 км. Лично на мен най-много ми допадна плажчето Агиофили, до което се стига с корабче от Василики, или по козя пътека. Ние отидохме с корабче. Фракция: дребен чакъл. Уникално топла вода. Айде спирам, че се олях. Питай, ако искаш нещо допълнително, че ще взема да публикува всички снимки. Бяхме и на корабче от Нидри до Кефалония, Итака и "компания", не беше лошо, не е моят тип пътуване. Препоръчвам минаване през Парга (имам снимки в галерията). Влюбих се в това място. Редактирано 18 декември, 2013 от Zaro 8 Връзка към коментар
mitaka Публикувано: 19 декември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 19 декември, 2013 ... Благодаря ти много за изчерпателната информация. Децата ще ги оставим в БГ и ще сме 4 човека.Какви са цените за нощувка и има ли апартаменти под наем? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 19 декември, 2013 Сподели Публикувано: 19 декември, 2013 На Лефкада има предимно апартаменти под наем. Цените - според сезона, наличието на басейн и личните предпочитания. Аз съм ходил все септември и цените са средно около 50 евро на апартамент, някъде със закуска. Виличките са готини, но са за по-голям капацитет. Щом сте без деца, и ако се сменяте при карането, може и за по-малко да го вземете разстоянието. Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 19 декември, 2013 Сподели Публикувано: 19 декември, 2013 Добре е да се добави, че на Егремни стълбите идват в малко повечко особено на връщане като напече по нанагорнището Но усилието си заслужава. Порто Кацики е уникално от природна гледна точка. Бих добавил и залива към Нидри, отвисоко погледнато имах чувство, че гледам фиорд, красиво е. Zaro много добре е описал всичко, преди две години бях по същия маршрут септември месец и бих се върнал пак някой ден. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 19 декември, 2013 Сподели Публикувано: 19 декември, 2013 За нагледна представа: Заливът на Нидри: гр. Лефкада плажът Катизма плажът Порто Кацики плажът на Василики 2 Връзка към коментар
mitaka Публикувано: 11 март, 2014 Автор Сподели Публикувано: 11 март, 2014 Имам идея да отседнем във Василики за 7 нощувки и от там да обикаляме.Мисля че е по-близо до хубавите плажове, а от там има доколкото разбрах и корабчета до тях.Правилно ли съм се ориентирал или да търся друго място за настаняване.Целта ни е да лежим по цял ден на плажа, а не да губя по 1-2 часа от хотела до плажа и обратно. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 11 март, 2014 Сподели Публикувано: 11 март, 2014 Погледни как стоят нещата с местата за отсядане в Нидри. Мисля, че то е още по удобно, но и Василики не е лошо. Не знам точно какво разбираш под хубави плажове, защото поне аз като бях там морето беше доста бурно и определено беше трудно за плуване особено за не опитни плувци. Плажът във Василики беше тих, но пък с камъчета. Тези на другите места бяха с хубава плажна ивица, но пък много бурни. Аз бях през септември и е възможно все пак да е било от наближаващата есен. Като цяло имай пред вид, че мястото е топ за сърфисти. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 11 март, 2014 Сподели Публикувано: 11 март, 2014 (редактирано) Плажът на Василики не става, много едър чакъл, водата е по-студена в сравнение с плажовете от западната част. Плитък е, 100 метра навътре е около 1,30 дълбоко, но има опасност да те прегази сърфист. След първите 2-3 метра едър чакъл в морето, навътре има много фин пясък. Агиофили е на 10 минути с корабче. За мен най-доброто място. Катизма е далече. Порто Кацики и Егремни са далече с кола, около 20 км, но се минават много бавно, с корабче се минава и се спира за малко. Мисля, че имаше и "маршрутка", която те кара и после те прибира, но не си спомням много добре. И въпреки всичко, на Лефкада бих предпочел Василики. По-спокойно е, Агиофили е уникален. Има корабчета до Кефалония - сутрин и вечер. А кръчметата са фантастични. Освен това, отиването може да се комбинира с посещение на Катизма, връщането също. Аз обаче съм противник на кисненето на плаж повече от 2 часа, така че не мога да съм ти много полезен . Нямам проблем да обикалям, даже така се чувствам по-добре. Нидри е възможно най-неудобното място, ако искаш плаж. Там морето е гадно, освен ако не си Джон Бул, който е на плаж в ... близката кръчма. Плажът е трудно да се нарече плаж. Като разстояние е удобно само ако искаш да ходиш до градчето Лефкада. До Василики е около 10-15 минути с кола. Редактирано 11 март, 2014 от Zaro Връзка към коментар
mitaka Публикувано: 25 март, 2014 Автор Сподели Публикувано: 25 март, 2014 Вчера резервирах 7 нощувки във Василики.Мисля всеки ден да сме на различен плаж.Въпроса ми е, кола или с корабче да използваме за да стигнем до тях и за кои от плажовете има корабчета? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 25 март, 2014 Сподели Публикувано: 25 март, 2014 Вчера резервирах 7 нощувки във Василики.Мисля всеки ден да сме на различен плаж.Въпроса ми е, кола или с корабче да използваме за да стигнем до тях и за кои от плажовете има корабчета? При пристигането на Лефкада може да минете от западната страна на острова. Малко повече е като километри, пътят се вие много на места, но си заслужава. Можете да спрете на Агиос Никитас (кръчмите са мноооого добри), на Катизма, или на Милос, и чак следобед привечер да пристигнете във Василики. Да те предупредя - на Василики, като сърфистка дестинация, духа вятър. При нас беше от 3,00 до 8,00 вечерта, по разписание Топъл, силен, без промяна. Става много весело, ако вятърът спре по-рано, да кажем около 5. Тогава лодка тръгва и започва да събира сърфистите от залива. Агиофили - корабче или кола, но по черен път, или поне последния участък. Корабчето е няколко евро на човек, отиваш сутрин, следобед се връщаш, когато поискаш. Децата не ги таксуват. Порто Кацики и Егремни - има корабчета. С кола си е път, обаче сам си определяш кога да отидеш и кога да се върнеш. Като километри е малко, но има катерене, спускане. Аз бих препоръчал с кола, но всеки сам си знае предпочитанията. На Василики може да се остане един ден за цвят, ей така, ако не искаш да биеш път всеки ден. До тук 4 възможности. Проверете разписанието на корабчетата до Кефалония. Фискардо си заслужава. Провери тук: http://www.greeka.com/ionian/lefkada/lefkada-beaches.htm http://www.lefkadaslowguide.gr/en/routes/beaches/ По-трудно достъпните плажове си заслужават повече. На връщане може също да минете от западната страна и да отидете на някои непосетен плаж от първите три. Не съм бил на Каламици, че малкият се разпъшка на задната седалка от многото завои. Не препоръчвам Нидри, освен ако не искате разходка с корабче из Кефалония, Итака и т.н. Лично на мен не ми допадна, не е моят тип прекарване на времето. Моят фаворит е Агиофили. 1 Връзка към коментар
Andro Публикувано: 27 март, 2014 Сподели Публикувано: 27 март, 2014 Вчера резервирах 7 нощувки във Василики.Мисля всеки ден да сме на различен плаж. Подкрепъм мненията на колегите за това, че плажовете по източната част на Лефкада не стават. Западната част е разкошна. Спусканията към по-девствените плажове по западния бряг на Лефкада обаче са доста сериозни!!! Средно са по 2-3 километра и се ползва основно първа сторост! Определено има доста места които не са за шофьори със слаби нерви, но пък усилията да се стигне до тези плажове определено си заслужават. Давам ти линк където съм постнал карта с плажовете по западното крайбрежие на Лефкада и пътчетата по които може да се стигне до тях. http://kayamping.blogspot.com/2013/05/blog-post.html Приятно плажуване! 1 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 27 март, 2014 Сподели Публикувано: 27 март, 2014 (редактирано) mitaka, Вземи си маската, шнорхела и плавниците. Като морски не можеш да нямаш /градски си и аз живея в Сф и непрекъснато копнея за море/.Донесох си някой-друг морски сувенир от морето. Освен корабче от Нидри, което обикаля около острова и отива до Кефалония и Итака, можете да наемете моторна лодка и да обиколите. На мен екскурзията с корабчето много ми хареса. В сравнение с други места, тук не претупваха. И да ви предупредя за вечерите в таверните - порциите са двойни. Има много пекарни с домашни сладкиши и кейкове, които сутрин са още топли. Приятно изкарване и всеки ден да сте на различен плаж. Редактирано 27 март, 2014 от lesy 2 Връзка към коментар
barabana Публикувано: 14 май, 2014 Сподели Публикувано: 14 май, 2014 Здравейте, тази година сме се спрели на Лефкада. Не знам обаче кой плаж ще е подходящ за деца? Едното дете е прохождащо и плажовете с малки камъчета отпадат като опция за нас. Бях се спряла на Poros Mikros Gialos, пишат че е подходящ за семейства с деца, но като разгледах снимките от линковете, които сте публикували, видях че е с малки бели камъчета. Гледах плажовете на западната част, май те са с повече пясък, но пък дали не е по-бурно морето, много открито ми изглежда? Идеята ми е плаж с пясък и хотел на или до плажа, има ли такава комбинация? Връзка към коментар
lesy Публикувано: 14 май, 2014 Сподели Публикувано: 14 май, 2014 На Лефкада чарът е в обикалянето на различни места. Западният бряг е стръмен, но с пясъчни плажове и наситено синьо море. Но не е за малки деца. Там почти няма и хотели, а основно студия. Стръмно е и пътищата са тесни и криволичещи. Спокойните плажове са на изток, но не са особено хубави. Мога да препоръчам вилата, в която бяхме. Подходяща е за голяма компания, до Нидри, срещу о-в Скорпио. Fountain of Life. Има 5 спални, всичко необходимо, басеин, билярд. Луксозна е и на добра цена. 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 14 май, 2014 Сподели Публикувано: 14 май, 2014 (редактирано) Здравейте, тази година сме се спрели на Лефкада. Не знам обаче кой плаж ще е подходящ за деца? Едното дете е прохождащо и плажовете с малки камъчета отпадат като опция за нас. Бях се спряла на Poros Mikros Gialos, пишат че е подходящ за семейства с деца, но като разгледах снимките от линковете, които сте публикували, видях че е с малки бели камъчета. Гледах плажовете на западната част, май те са с повече пясък, но пък дали не е по-бурно морето, много открито ми изглежда? Идеята ми е плаж с пясък и хотел на или до плажа, има ли такава комбинация? Както lesy е писала, чарът е да обикаляш. Но на Лефкада се ходи заради чакъла, а не заради пясъка. Това, което е приемливо за вас, е Василики. Там плажът не става, с много едър чакъл е, но има хотели на първа линия, които имат много добре поддържана тревичка пред тях. Отделно, заливът е доста дълъг, което елиминира вълните, много е плитък, ще ти омръзне да влизаш в морето, а то си е все около метър и малко дълбоко. Камъните са на тясната "плажна" ивица и около метър-метър и малко във водата. След това има много фин пясък. Но ако искаш пясъчен плаж- няма. От Василики с корабче се отива до Агиофили - мой фаворит. Дребен чакъл, много чиста и топла вода, спокойна вода, сравнително плитък. А децата .... за да не шават много насам-натам: Редактирано 14 май, 2014 от Zaro 3 Връзка към коментар
barabana Публикувано: 14 май, 2014 Сподели Публикувано: 14 май, 2014 Благодаря Ви за коментарите. Няма проблем да обикаляме, ние обичаме. Преди седмица обиколихме Тасос за един ден - много ни хареса такава обиколка За Василики знам, защото брат ми ходи там да кара сърф. lesy благодаря, но ние ще сме сами и малко голяма ще ни дойде.. А имате ли наблюдения от плажа на Poros Mikros Gialos? п.с. Zaro, голям сладур е Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Здравейте, имаме идея да отидем с приятели до Лефкада от 15ти до 22ри септември. Ориентирах се към апартамент във Василики, струва ми се удобно като местоположение. Температурите предполагам ще са ок за плаж, но дали морето няма да е студено и бурно? Обичайно прекарвам половината време във водата с шнорхел и не знам какво ще правя, ако има големи вълни и течения. Някой ходил ли е по това време на годината? Има ли по-тихи плажове? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Здравейте, имаме идея да отидем с приятели до Лефкада от 15ти до 22ри септември. Ориентирах се към апартамент във Василики, струва ми се удобно като местоположение. Температурите предполагам ще са ок за плаж, но дали морето няма да е студено и бурно? Обичайно прекарвам половината време във водата с шнорхел и не знам какво ще правя, ако има големи вълни и течения. Някой ходил ли е по това време на годината? Има ли по-тихи плажове? Аз съм ходила в началото на септември, беше за някави дълги празници някъде около 6 септември. В самото Василики морето беше ок. Нямаше вълни. На всички други места, обаче имаше огромни вълни и определено морето не ставаше за къпане. Не знам дали е така през цялата година, но дори и да си до глезени във вода имаше опасност някоя вълна да те цапардоса и бутне на земята. Със сигурност от началото на септември там приключва сезона и няма много туристи, та затова на мен ми хареса периода. Цените падат и може да се яде изгодно по заведенията морски продукти. Спомням си, че тогава ходих на круиз из островите около Левкада и морето беше толкова бурно, че от екипажа на корабчето непрекъснато раздаваха пликчета, а столовете се движеха по палубата. Даже си спомням, че се притеснявахме, че имаше вероятност да спрат фириботите до Кефалоня заради бурното море и да не стигнем и до там. Единствено един плаж Агиос Никитас или Николаес, вече не помня точно името, беше спокоен и можеше да се влиза в морето без притеснения. Въпреки това, обаче смятам, че си заслужава да отидеш и не бива бурното море да те отказва. 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Леле, ти ми уби и контра плана да обикалям да обикалям с корабче, ако не става за къпане. Знам, че е много красив островът и отдавна се каня да го посетя, особено ако офертата ми включва готини хора и кола. Но не знам дали да не го оставя за друг път, ако този период е неподходящ. Връзка към коментар
гост Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Ние пък сме обикаляли Йонийското с яхта и единствените вълни бяха от някой по-голям ферибот. Йонийско море е отвратително студено дори в средата на юли при 40 градусови жеги. Но пък е невероятно чисто и има много за гледане под водата. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 (редактирано) Леле, ти ми уби и контра плана да обикалям да обикалям с корабче, ако не става за къпане. Знам, че е много красив островът и отдавна се каня да го посетя, особено ако офертата ми включва готини хора и кола. Но не знам дали да не го оставя за друг път, ако този период е неподходящ. Въобще нямах идея да те отказвам. Ако ходя там пак бих избрала месец септември. Когато става въпрос за морето около Йонийските острови винаги е бурно и няма как да знаеш кога точно ще има проблеми. Случва се и сутрин да е бурно, а после да се успокои, както и на единия плаж да е така, а на другия да става за къпане. Така че не се отказвай. Освен това морето е бурно само около бреговете. Навътре няма проблем и ако не си от хората дето от всеки завой им става лошо ще издържиш. Аз нямах проблеми по вода. Редактирано 29 юли, 2014 от mililia 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега