danielll_97 Публикувано: 31 юли, 2019 Публикувано: 31 юли, 2019 Здравейте, имам малък въпрос :) Намирам се в Англия и искам да си направя почивка в Мароко за една седмица към края на Август. Паспорта ми изтича Декември и се чудя дали ще ми направят проблем на паспортния контрол? Понеже съм чувал, че трябва да е валиден поне 6 месеца до датата на изтичане. Моля, ако някой е изпадал в подобна ситуация да сподели :) Поздрави
stanislavpp Публикувано: 31 юли, 2019 Публикувано: 31 юли, 2019 Ако ще пътуваш с Бг паспорт , няма да те допуснат в страната или още на летището в UK няма да те качат , изискването е да имаш минимум 6 месечна валидност на паспорта към момента на напускане на Мароко. Това изискване не важи за американски и британски паспорти.
danielll_97 Публикувано: 31 юли, 2019 Автор Публикувано: 31 юли, 2019 Благодаря за отговора. Явно ще се наложи да посетя някоя страна в Европа. Бях се насочил към Агадир иначе. Ако имате предложения-давайте. Споделете къде има готини плажове 🙂
danielll_97 Публикувано: 1 август, 2019 Автор Публикувано: 1 август, 2019 Някой може ли да изкаже мнение за Лас Палмас Гран Канария? Насочих се към там. Предполагам няма да е проблем да пътувам Бирмингам - Лас Палмас--Бирмингам с лична карта?
mililia Публикувано: 1 август, 2019 Публикувано: 1 август, 2019 Преди 1 час, danielll_97 каза: Някой може ли да изкаже мнение за Лас Палмас Гран Канария? Насочих се към там. Предполагам няма да е проблем да пътувам Бирмингам - Лас Палмас--Бирмингам с лична карта ----------- П. П. Видях, че питаш за август, няма да е никакъв проблем.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега