Прескочи до съдържание

Круиз Сингапур, Малайзия, Тайланд с COSTA FORTUNA


APOSTOLOVAS

Препоръчани мнения

Круиз Сингапур, Малайзия, Тайланд с COSTA FORTUNA

Започвам подготовка за това круизно пътуване през март заедно със сина  и съпруга ми.Това е втори круиз за нас.Тази година бяхме на круиз с MSC Seaside  по Карибите  - Маями - Бахами-Ямайка-Голям Кайман - Мексико-Маями през март. С няколко дни прекарани в Маями, а след круиза - Лас Вегас и Лос Анжелес!

Беше страхотно и решихме да повторим догодина.Искаме да сме по-свободни,за това разчитамe на Туристическата Агенция само за резервациите и застраховките, останалата програма си я подготвяме ние.Излиза по-евтино и е по-интересно.До сега не съм пътувала в Далечния и Централен Изток, това е нова територия за мен и малко се притеснявам.Обикновено подготовката за круиз започва поне 6 месеца по-рано,така че почти е време!

Моля магеланци за помощ - всичко около пътуването до Сингапур - градски транспорт, хотели / разбрах,че платформата  Airbnb не е легална тук и е рисковано да се ползва/, забележителности,цени,особености на нравите и т.н. ще ми е от полза. Както и неща ,касаещи Малайзия и Тайланд!
Ако някой е бил на круиз с COSTA - моля за съвети,препоръки и предложения!

Аз обещавам,когато намеря време да разкажа за САЩ и Карибите!😎Ако бих могла да помогна с нещо - питайте!Благодаря!

Връзка към коментар

Общо взето информацията я има по останалите теми, може да е малко разхвърляна, но и така ще придобиеш усещане какво точно да очакваш 🙂 И трите държави са утъпкани туристически маршрути, което означава че лесно ще се справиш ако говориш минимален английски. Специално за Тайланд трябва и да има едно наум човек, че има доста туристически измами, Сингапур в това отношение е много по-сигурен. 

 

Но така...при общ въпрос, можеш да получиш само общ отговор, което едва ли е от полза. Дай къде точно колко дни имаш, дай някакви предпочитания какво искаш да видиш, какво би пропуснала и ще видим 🙂

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

@APOSTOLOVAS чак сега видях какво си питала. Ако още си активна и имаш въпроси, заповядай, била съм на този круиз с този кораб, всъщност, да речем на половината стопове, сега януари ми предстои другата половина, с по-хубав кораб. Нещо конкретно ако имаш, питай. За Сингапур тук е доста писано, също и кой къде спи, ние бяхме в Холидей ин Сингапур кларк кей , страхотен хотел, не особено евтин обаче. Сега ще сме в по-евтин, но също на хубаво място. ИМКА оан орчард. Ние Предпочитаме да е със закуска, че не ни се търси къде да ядем от сутринта още. За другите яденета - много е писано. За забележителностите - също. Та, конкретно ако те интересува нещо за Коста фортуна /иначе ужасен кораб, но ще го преживеете за една седмица/ , за храненето и т.н, съм насреща. П.С. На кораба със сигурност ще има и други българи, та ще можете някъде да се кооперирате с тях, за по-евтино.

Връзка към коментар

Здравейте и благодаря!Интересуват ме допълнителните екскурзии по време на круиза - струват ли си и къде е интерсно да се иде?Можем ли някъде да се оправим сами - да идем на плаж или на разходка?И с какви пари в кеш плащахте?От Бг или там обменяхте?Благодаря

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.