Прескочи до съдържание

Моля за съвети за почивка на Сейшелите!

MayaBoshe

Препоръчани мнения

Такаа,купихме си билети за Сейшели от 14.09 до 22.09.2109г. Но след Мнооого четене по темите съм в пълен хаос.

Не знам как да разпределя нещата най-добре.Мисля 5 нощувки на Пралин и останалите на Ла Диг, но не знам как стоят нещата с водораслите през септември за там.

Също така за полета до Пралин дали може на място да си вземем билети или е възможно да няма места? Ако взимам онлайн двупосочни ли да взема или като дойде време за връщане тогава да взема отново.

Кола под наем ще вземем за Пралин ,но като решим с точност на кой дати ще сме там.Отново чуденка дали онлайн или на място да търсим.

Хотели не сме гледали още,абе като цяло нищо нямаме освен билетите от Лондон до Сейшели и обратно.

Трима сме,аз ,мъжа ми и детето (3г) 

Всякакви съвети ще са ми от полза.

Цяла зима го мислим за там,първо мислехме през април да отидем,но се наложи да сме в Турция по това време и отпадна варианта за април,дали септември ще е добре от към дъждове и водорасли, надявам се запознатите да ми кажат...

Връзка към коментар

Видя ли другата сейшелска тема тук:

Мисля, че много от чуденките ти са дискутирани там. И мен ме сърби за Сейшели, но най-рано на есен догодина 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз купих билетите по-рано и за

двете посоки. 

На място може и да има билети, но полетите непосредствено след кацането на голям самолет са пълни. 

На Ла Диг не видях плаж подходящ за

3-годишно дете, но не сме обиколили всички плажове. 

За водораслите четох в Трипадвайзер - в другата тема има пуснати линкове май. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

През февруари бях на Сейшелите с 3-годишно дете. На Ла Диг най-подходащ ми се видя плажа Anse Source D’argent. Беше лесно достъпен с колело без да трябва да се кара по баирите с детето. Но принципно едното колело имаше седалка за детето и също и други плажове при по-голямо желание могат да се посетят с малко дете. 

За водораслите нищо не мога да кажа, защото бяхме през февруари и водорасли не видях.0

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 часа, Георги каза:

Видя ли другата сейшелска тема тук:

Мисля, че много от чуденките ти са дискутирани там. И мен ме сърби за Сейшели, но най-рано на есен догодина 🙂

Благодаря ти,утре ще отделя повечко време да прочета всичко в темата обстойно 🙂

преди 2 часа, violeta каза:

През февруари бях на Сейшелите с 3-годишно дете. На Ла Диг най-подходащ ми се видя плажа Anse Source D’argent. Беше лесно достъпен с колело без да трябва да се кара по баирите с детето. Но принципно едното колело имаше седалка за детето и също и други плажове при по-голямо желание могат да се посетят с малко дете. 

За водораслите нищо не мога да кажа, защото бяхме през февруари и водорасли не видях.0

Благодаря, а някакви препоръки за хотел или нещо специално ако се сещаш за престоя с дете? Слънцезащитен, репеленти и бански с UV са ми ясни,но все пак може да пропускам нещо.

преди 2 часа, Mary каза:

Аз купих билетите по-рано и за

двете посоки. 

На място може и да има билети, но полетите непосредствено след кацането на голям самолет са пълни. 

На Ла Диг не видях плаж подходящ за

3-годишно дете, но не сме обиколили всички плажове. 

За водораслите четох в Трипадвайзер - в другата тема има пуснати линкове май. 

Благодаря ти,а през кой сайт купихте билетите предварително?

Връзка към коментар
преди 5 часа, MayaBoshe каза:

Могат да се купят директно от сайта на Air Seychelles, а може и от някой посредник. 

Аз ги купих от посредник, който в онзи момент даваше добра цена. 

Ще напиша скоро нещо и за нашето пътуване. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, MayaBoshe каза:

Благодаря, а някакви препоръки за хотел или нещо специално ако се сещаш за престоя с дете? Слънцезащитен, репеленти и бански с UV са ми ясни,но все пак може да пропускам нещо.

За Ла Диг специално на мен ми допадна районът между пристанището и църквата с оглед на това, че там има много магазинчета и места за хапване и е лесно с детето да се излезе дори и пеш. 

Репеленти не съм ползвала, но аз по принцип не го пръскам, защото кожата му е чувствителна. Не помня и да имаше нужда предвид това, че имаше климатици и нямаше комари. 

За Пралин моята препоръка е да отидете до Anse Georgette, за който трябва предварителна резервация. На нас ни бяха направили от хотела. По-ценно е да знаете, че трансферът от входа на Limuria resort до плажа е само за гости на резорта. Но... 🙂 ако на входа няма други гости помолете за трансфер заради детето, ако те сами не ви предложат. Не отказват. 

Дават го 30 мин ходене, но с малчо беше доста повече и си е нагоре-надолу. Той се изнерви от ходенето пеш в жегата и сега не бих си “причинила” разходката само заради разглеждането на комплекса. На връщане бусчетата тръгват от пейката близо до входа на плажа. Кажете на шофьора, че сте за изхода (защото има различни спирки). 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 часа, MayaBoshe каза:

Благодаря ти,утре ще отделя повечко време да прочета всичко в темата обстойно 🙂

Аз взех билети през jetcost au.И в момента цената е около 42 евро еднопосочен за 1човек.Ако успееш взимай билетите един по един с различни карти.Успех😀

• Харесвам 2
Връзка към коментар
26 minutes ago, valpet said:

Аз взех билети през jetcost au.И в момента цената е около 42 евро еднопосочен за 1човек.Ако успееш взимай билетите един по един с различни карти.Успех😀

С каква карта ги плати? 

Връзка към коментар

При мен се получи с такава на phyre и на BACB /Българо американска банка.Според мен не е важно на коя банка са картите,а да не си ги ползвал последните поне 3 месеца В Edreams и Opodo.Същото упражнение направих и с картите на better half. И така общо 4 билета /спестени около 60 евро/ в сравнение със AirSeychelles.

Редактирано от valpet
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
35 minutes ago, valpet said:

При мен се получи с такава на phyre и на BACB /Българо американска банка.Според мен не е важно на коя банка са картите,а да не си ги ползвал последните поне 3 месеца В Edreams и Opodo.Същото упражнение направих и с картите на better half. И така общо 4 билета /спестени около 60 евро/ в сравнение със AirSeychelles.

Благодаря, през компютър ми направи отстъпката, не знам защо през телефона не се получи. Ти колко време си остави между полета, с който пристигаш и този за Пралин? Ние кацаме в 11ч от Истанбул и като гледам имало е случаи и на закъснения, но повечето пъти си е навреме. Мисля да оставя 1ч и 30 мин за излизане , предполагам ще ни стигне. До колкото видях има 24ч. уеб чек ин и за вътрешните полети, т.е може да се чекираме и да си оставим багаж направо на гише за дроп оф.

Връзка към коментар
преди 10 часа, valpet каза:

Master card debit.По една на билет и през различни имейли.

С VIsa Credit с една и съща карта един път запазва цената, другия път- не... а трябва да купя 4 билета с 4 различни карти....

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.