Прескочи до съдържание

Mагеланци 2013

stanimir

Препоръчани мнения

Stenk, сгащиха те  :P . Време е да се изсветлиш. Няма мърдане :unsure: . В интерес на истината от твоите фото-разкази от онзи форум има 2-3 снимки, в които добре се вижда очертанието на лицето ти. Разкрит си, хаха  :rolleyes: .

Пожелавам на всички магеланци ползотворни пътешествия през 2014 година, разрастване на форума и повече активни дискусии. Догодина кота 1500 или 2000 члена.

Връзка към коментар

Stenk, сгащиха те  :P . Време е да се изсветлиш. Няма мърдане :unsure: . В интерес на истината от твоите фото-разкази от онзи форум има 2-3 снимки, в които добре се вижда очертанието на лицето ти. Разкрит си, хаха  :rolleyes: .

Не го карай да ходи да редактира, сега...

Връзка към коментар

A , аз никога не се съм се крил просто в такъв тип фоторазкази ми се вижда безмислено да пускам персонални снимки.

Става ако показваш нещо пред родата , но на другите хора няма какво да им е интересна непозната персона :P

Не съм от хората които се снимат пред всяка палма и всеки камък. Най-много да направя няколко снимки за спомен колкото да се знае , че съм бил някъде и снимам само неща които ми грабват вниманието.

Например днес прегледах фотките от Израел и ме има точно на три от тях. За три седмици в Азия да съм най-много на десетина снимки ...

Нямам търпение да гоня фокус , хоризонт , баланс на бялото , бленда , апертура ... щракам само за кеф B)

Ето ми и фейсбука ама не за мен е темата :

https://www.facebook.com/skosev

Повече тук :

https://picasaweb.google.com/01stanimir1975

https://picasaweb.google.com/115958526509012147323

Редактирано от stenk
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Ето ми и фейсбука  ама не за мен е темата :

Е, как да не е за теб? Ти нали също си магеланец :)

Сега вече поне тези, които бяха на лятната (втората официална и първа в Джепето) среща, със сигурност се увериха, че не сме един и същи шизоид. :lol:
И също могат да го потвърдят официални лица от административното тяло на форума.  :rolleyes:
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз доста скоро открих този сайт и тук получих доста ценни съвети и информация почти в последният момент преди пътешестивето ни през Ноември тази година, за което съм благодарен на всички включили се в темите, които съм пускал.

Като цяло сайта е прекрасна идея на основателя Георги и е запълнил една "празна ниша" в БГ Интернет пространството, това като една обща "странична" безпристрастна оценка. От емоционална, а също така и от практична гледна точка сайта е много повече от това - място, където хората запленени от магията на пътешествията могат да контактуват, обменят мнения и полезна информация. Освен практичната част, самото удоволствие от споделянето на преживяванията е много важно.

Та в резюме - искам да благодаря на Георги за създаването и администрирането на сайта, както и на всички участници, тъй като всеки един допринася за разнообразието на съдържанието. Наздраве и на добър път!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ма то раничко за ретроспекции, мислех на рождения ден да ги правим :)

Не съм подготвен за дълги речи, пък и няма смисъл. Само ви благодаря на всички за като цяло позитивното настроение и отношение, силен форум се крепи на силен колектив. И факта, че има няма половин година след началото почти няма въпроси оставени без отговор може само да ме радва. За срещите пък да не говорим. Trip Advisora може никога да не го стигнем като количество информация, но с колко от хората там може да си пиеш бирата и да наречеш приятели?  

Наясно съм, че има още доста път да изминем, но мисля имаме доста приличен начален старт. Скоро сигурно ще пусна някои идеи за развитие за следващите няколко месеца. Да видим кои струват, кои не, кои си заслужава да се развиват и кои може да се отложат. Ама няма да се тъпчем с технически детайли сега, весели празници и наздраве :) 

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.