Svetlana Teneva Публикувано: 13 август, 2019 Публикувано: 13 август, 2019 Здравейте, използвам отворена тема да попитам за актуална препоръка по отношение на маршрут с автомобил от София до Котор. Намерих няколко алтернативи , но ще съм благодарна за мнение на хора пътували наскоро. П.С Пътя през Албания не е наш вариант, защо сме без подновени паспорти.
Jorro Публикувано: 13 август, 2019 Публикувано: 13 август, 2019 11 minutes ago, Svetlana Teneva said: Здравейте, използвам отворена тема да попитам за актуална препоръка по отношение на маршрут с автомобил от София до Котор. Намерих няколко алтернативи , но ще съм благодарна за мнение на хора пътували наскоро. П.С Пътя през Албания не е наш вариант, защо сме без подновени паспорти. Почти съм сигурен, че може с лична карта. 1
iMari Публикувано: 13 август, 2019 Публикувано: 13 август, 2019 Това пише на сайта на външно: Българските граждани могат да влизат, преминават и пребивават на територията на Република Албания без виза, до 90 календарни дни в рамките на 180 дни с валидни задгранични паспорти или лични карти. Срокът на валидност на документите за самоличност трябва да изтича най-малко три месеца след датата на влизане в страната. 1
Almizo Публикувано: 13 август, 2019 Публикувано: 13 август, 2019 За Албания нямаш никакъв проблем с лична карта!
Svetlana Teneva Публикувано: 13 август, 2019 Автор Публикувано: 13 август, 2019 Благодаря Ви: за мен е нов този маршрут , видях че магистралата е от миналата година . Преди това всички обсъждания в мрежата са относно варианти София - Сърбия - Черна гора или Босна и Херцеговина - Черна гора. Да разбирам ли , че препоръчвате варианта през Албания / Призрен - Тирана и по бреговата нататък в Черна гора/, някой пътувал ли е наскоро ?
slujitel Публикувано: 13 август, 2019 Публикувано: 13 август, 2019 В Албания може и с лк, но пътя е ужасен. Някъде из темите бях писала, 6 часа и половина ни трябваха да минем от Македония до Черна гора. На места път изобщо нямаше, дупки цели трапове, просяци изкачащи пред колата по завоите....това преди 2 години, но не вярвам да са го оправили. 1
Svetlana Teneva Публикувано: 13 август, 2019 Автор Публикувано: 13 август, 2019 преди 9 минути , slujitel каза: В Албания може и с лк, но пътя е ужасен. Някъде из темите бях писала, 6 часа и половина ни трябваха да минем от Македония до Черна гора. На места път изобщо нямаше, дупки цели трапове, просяци изкачащи пред колата по завоите....това преди 2 години, но не вярвам да са го оправили. За варианта Охрид - Тирана ли става въпрос . Гугъл препоръчва за най- кратък друг път - през Скопие - Призрен - Тирана .
slujitel Публикувано: 13 август, 2019 Публикувано: 13 август, 2019 преди 6 минути , Svetlana Teneva каза: За варианта Охрид - Тирана ли става въпрос . Гугъл препоръчва за най- кратък друг път - през Скопие - Призрен - Тирана . Ето за този път става въпрос, в Косово не можеш да влезеш без паспорт. 1
Jore_to Публикувано: 12 септември, 2019 Публикувано: 12 септември, 2019 Най-бързият и най-хубав път в момента за Черна гора е Крива Паланка,Куманово,Скопие,Прищина,Призрен,Лечзе, Шкодер,Черна Гора.Или като държави Македония,Косово,Албания,Черна Гора.Най-добрия участък е в Косово.Там вече се кара само по магистрала.От Границата на Косово с Албания през планините е е отново магистрала.От Лечже до и през Черна Гора е най-бавния път.Но няма никакви дупки.Най-лошите пътища по този маршрут са в България и в Македония.В момента в Черна гора се строи магистрала към Сърбия и до две-три години трябва да е готова.Тогава през Сърбия ще е най-прекия маршрут.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега