Vency Публикувано: 21 август, 2019 Публикувано: 21 август, 2019 Някой посещавал ли е "Бълха пазара" в Лил ? Организира се всяка година в последният уйкенд на Август. Датира от 1127 (първите намерени записки) година като пазар, а от 1523г. става двудневен и като основно пазар и размяна на стари и непотребни предмети от господарите им. Вече се е преврнало и като празник на града. Миналата година за 2та дни са го посетили 2.5 милиона човека. Та въпроса ми е, някой ходил ли е ? До колкото разбрах има организирани паркинги извън града и близо до обществен транспорт. До колкото разбрах града се задръства тотално, а хотелите се резервират от предната година. Аз ще отида с кола и смятам да я оставя някаде на предвидените паркинги, но все пак ако някой е бил, ще се радвам да разбера с какви впечатления е останал. https://www.braderie-de-lille.fr
Vency Публикувано: 31 август, 2019 Автор Публикувано: 31 август, 2019 Ходих и видях. Интересно е. Обаче голяма лудница. Няколко десетки тона миди ще изядът. И аз помогнах с половин кило. Магазините бяха направили много добри отстъпки за всичко. От 30 до 60 % 10 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега