Прескочи до съдържание

Намиране на самолетни билети


Препоръчани мнения

Здравейте, зад гърба си имам скромните 3-4 организирани екскурзии и се старая всеки път да се справям все по-добре. Доста полезен форум, изчетох много теми, но има нещо конкретно, което ме вълнува. Възможно ли е да си набележа дестинация и по някакъв начин да открия от кой град ще ми е най-изгодно да стигна до там. Често за далечните дестинации полетите от София са много по-скъпи от колкото от Германия/Амстердам например. Просто искам по някакъв начин да си спестя преглеждането на маршрут поотделно, което отнема безумно много време. Надявам се, че съм се изразила добре. Благодаря предварително.

 

П.С. първи пост, бъдете благосклонни 😁

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Няма лесен начин. Най-добре пиши какво точно те интересува и може би някой ще даде съвет какви трикове е прилагал и откъде му е било най-евтино и удобно.

 

Например САЩ често се комбинират добре с полети от Западна Европа, до които отиваш с лоу кост...но си има значение, дали пътуваш с куфар, график на свързващи полети и т.н. Азия пък доста често е по-евтина с тръгване от Истанбул, а до там с автобус или влак. 

 

Иска се доста себеотдаване и време за да намериш перфектната комбинация, но често такива маршрути са най-приятните. 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

В azair можеш да му дадеш от някоя точка до навсякъде и после да обърнеш да стане от навсякъде до точката. Това обаче не работи за всички дестинации и авиокомпании.

Ако прегледаш подфорума за оферти, може да добиеш представа от къде обикновено излизат оферти до мястото, което те интересува.

В Гугъл флайтс може да търсиш много летища, примерно от SOF, IST, MUC, FRA, MAD, MXP до NYC. Така че за начало пълниш тези летища, които си намерила в предната стъпка...

Другия вариант е просто да чакаш оферти и като се появи нещо, което ти хареса, скачаш.

 

 

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

И аз благодаря на @neuromancer, че ме открехна с обръщането в azair. Пробвала съм първоначално търсене anywhere до едикъде си, но като ми изписа няма такова летище, помислих, че не може такава опция на тъсенето. А ето, че имало начин 👏

Връзка към коментар
преди 19 часа, KristinaYang каза:

Възможно ли е да си набележа дестинация и по някакъв начин да открия от кой град ще ми е най-изгодно да стигна до там. Често за далечните дестинации полетите от София са много по-скъпи от колкото от Германия/Амстердам например.

Освен всичко, което вече са ти казали, още една възможност е да ползваш kiwi.com , като, например, зададеш търсене от Европа до Рио или Сао Пауло с тръгване от 1.09 до 30.11 и престой от 10 до 14 дни.  Можеш да сложиш и множество допълнителни филтри за цена, авиокомпании, летища, дни от седмицата, вид багаж и пр.  
Все пак, резултатите са предимно за ориентация, вече като си набележиш подходящи полети, може да търсиш най-добра цена по други сайтове, защото kiwi си имат надценка. 

image.png.94244a727fa3831aecf4c52e7e69fdaa.png

  • Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.