ruwenzogy Публикувано: 25 август, 2019 Сподели Публикувано: 25 август, 2019 Здравейте . Попаднах малко в небрано лозе и имам следния спешен въпрос. Имам билет Астана - Ташкент / отиване и връщане/. Но си изпуснах самолета на отиване. Мисля да се придвижа по някакъв начин все пак и да си ползвам само връщането, което е след около 2о дни. Дали това е възможно, или ми изгаря и връщането. Когато е мултисити, знам, че ако изпуснеш една отсечка , гориш. Дали и тука е така. Някой има ли опит, или поне съвет. Оператора е Еър Астана, ако това има някакво значение... Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 25 август, 2019 Сподели Публикувано: 25 август, 2019 Свържи се с авиокомпанията, най-добре в личен контакт, обясни им какво се е случило и ако се наложи - води преговори да не ти блокират обратната отсечка. Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 25 август, 2019 Сподели Публикувано: 25 август, 2019 Ако е на един билет, знаеш правилата, изгаря и връщането. Единственият шанс ти е преговори с авиокомпанията. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 август, 2019 Сподели Публикувано: 25 август, 2019 Говори с компанията първо, евентуално може да ти сменят пропуснатия полет с друг срещу заплащане, вместо да купуваш нов и да стане манджа с грозде. Дори да си се привижил вече с друг билет, пак говори с тях защо така е станало и т.н, за да не ти анулират останалото. То тези не са в Европа или Америка и не съм сигурен дали действат точно така, ама без да говориш с компанията няма как да разбереш. 1 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 25 август, 2019 Сподели Публикувано: 25 август, 2019 Ако предположим, че си Economy Class Classic си има такси за промяна на първия полет: Before the scheduled departure time indicated in the issued ticket - Changes are permitted with a penalty 40 USD. After the scheduled departure time indicated in the issued ticket - Changes are permitted with a penalty 90 USD. Charge applied per each changed fare component and in case of availability of seats in the originally booked class and within ticket validity. За Economy Class Plus няма: Changes are permitted before or after scheduled departure time indicated in the issued ticket without penalty in case of availability of seats in the originally booked class and within ticket validity. https://airastana.com/global/en-us/Online-Booking Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега