Прескочи до съдържание

Пеша на море по Ком-Емине. сБирка на по бирка, 17.09, RockIT

Георги

Препоръчани мнения

Продължаваме с нашите, надявам се вече по-регулярни сБирки с презентация. 

Дата: 17.09.2019

Час: 18:30

Място: бар RockIT

Вход: Свободен

Тема: Пеша на море по Ком-Емине

Презентира: @Tonyco

Здравейте драги читатели, за мен ще е удоволствие да разкажа пред вас историята на моето преминаване по Е3 или да прекосиш родината пеша, през една от най-красивите наши планини. В резюме, 3-ма мъже, 15 дни, 589 км и безброй изкачени върхове или какво е да бродиш ден и нощ из планината.

Kom_Emine.jpg

Бар RockIT сега се намира близо до Южен Парк, ето тук

image.png

Може да се стигне с метро + 10 мин пеша през парка. Мисля, че има и автобуси, допитайте се до soffia traffic или направо в google maps. Ситуацията с паркирането е not great, not terrible, намират се към 3.6 места свободни. До самия бар има и нещо като паркинг с бариера, но не съм сигурен дали не е само за живущите в сградата. 

За любителите на сбирките в О'Шипка, вероятно октомври ще имаме такава. После ноември пак презентация и така - роднина, милиционер, роднина, милиционер. 

Ако има въпроси - давайте! Ако няма - записвайте се!

1. Tonyco+специален гост

2. Георги

3. ГрафВронски

4. silvia_b

5. master_of_germs

6. Roberto Baggio

7. Branko

8. Божидар

9. wiliko

10.mary_shery

11. Gentleman Basta

12. Lindt

13. jungfraujoch

14. Брани

15. Shv

16.izida

17.MVryashkova

18.MayaS 

19. Иво

20. Цвете

21. cck

22. Happy_Traveler

23. Иван Попов

24. BlackArt77

25. Azia

26. Palio

27. stebal

28. carpe_diem

29. carpe_diem+1

30. Alexander

31. ruwenzogy

32. Ellena

33. Tedy

34. Фичо

35. Радослав

36. Stanislav Dimitrov

37. edbloom

38. edbloom+1

Редактирано от Георги
  • Харесвам 11
  • Смея се 1
Връзка към коментар

След две поредни пропуснати сБирки, не мога да не дойда. Обаче нацелвате единствения ден от седмицата, в който приключвам по-късно работа. И пак, както на австралийската сБирка, ще мога да дойда чак с час по-късно, което значи, че вероятно ще изтърва презентацията.

А иначе в RockIT ми е много удобно да идвам пеш след работа.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Интересен ми се вижда този маршрут за Империята - би било чудесно да разбера кои са най-подходящите точки по него за обичайните неща: изграждане на военни бази с щурмоваци, tie-fighter-и и други. Така че се записвам и аз!

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 31 минути , Брани каза:

Интересен ми се вижда този маршрут за Империята - би било чудесно да разбера кои са най-подходящите точки по него за обичайните неща: изграждане на военни бази с щурмоваци, tie-fighter-и и други. Така че се записвам и аз!

Че оная летяща чиния на Бузлуджа не беше ли от вашите? 🛸

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 13 минути , master_of_germs каза:

Че оная летяща чиния на Бузлуджа не беше ли от вашите? 🛸

Наша не, на едни наши подражатели в делата ... Ама не нацелиха правилния цвят и не им се получиха нещата. А да не говорим, че нямат мен!

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар

И аз се записвам + Иво.

Този маршрут беше залегнал в едни много отдавнашни наши планове, но така и не се осъществи. Сега поне ще имаме възможност да го минем виртуално. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И идеята за дизайна на етикетите бе избистрена с пълно единодушие от специалния съвет на Империята, състоящ се, председателстван и контролиран от мен!

• Харесвам 3
  • Браво 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.