cck Публикувано: 25 декември, 2013 Сподели Публикувано: 25 декември, 2013 Честита Коледа на всички. Поздрави от скромната ни минимагеланска среща на по бира с Wilks. 17 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 декември, 2013 Сподели Публикувано: 25 декември, 2013 И няма да щипете тайландките ей 2 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 25 декември, 2013 Сподели Публикувано: 25 декември, 2013 Леко ви завидях, ама съвсем леко Връзка към коментар
wilks Публикувано: 25 декември, 2013 Сподели Публикувано: 25 декември, 2013 И няма да щипете тайландките ей Ние тях не, ама те нас...всъщност мен, де, cck е с "охрана". Срещата мина ползотворно в шумна и много празнична обстановка с десетки малки азиатски Снижанки по уиците и заведенията. Кой се съмняваше, че тук не празнували Коледа? Празнуват, че чак драго да му стане на човек 5 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 25 декември, 2013 Сподели Публикувано: 25 декември, 2013 Абе аз както разбрах и cck вече са го поощипали :lol: 1 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 25 декември, 2013 Сподели Публикувано: 25 декември, 2013 (редактирано) Разбира се че ще ги щипете!!!! И не само..... ................................................................... - Мистър, това приятелката Ви ли е ? - Не! Това е съпругата. - оооо, сватбено пътешествие?!?!?- Не! Това беше преди 20 години..- Мистър, ами тогава какво правите със жена си в Тайланд??? ........февруари 2012, разговр със сервитьора в бар в Чанг Мей Редактирано 25 декември, 2013 от stefanrusev 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 декември, 2013 Сподели Публикувано: 25 декември, 2013 Айде другия път и ние заминаваме сами Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 25 декември, 2013 Сподели Публикувано: 25 декември, 2013 .....Мдаааа. другия път.... щото и този съм със съпругата Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 25 декември, 2013 Сподели Публикувано: 25 декември, 2013 А аз постоянно обяснявам на жената как ще заминавам за Филипините да помагам за изграждането на съборените от бурята домове на местното население,но тайничко се надявам да стигна до......Бангкок 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 декември, 2013 Сподели Публикувано: 25 декември, 2013 То ако е за идеята нямя нужда да я лъжеш. Тъй като обаче ще пътувам сам за Филипините всяка моя дума оттук-нататък може да се приеме двусмислено и ще си затрая. P.S. И на двете места тия неща са извън закона , но са намерили интересен начин да го заобикалят. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 декември, 2013 Сподели Публикувано: 26 декември, 2013 P.S. И на двете места тия неща са извън закона , но са намерили интересен начин да го заобикалят. Още не мога да разбера за какви "неща" говорите 3 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 26 декември, 2013 Сподели Публикувано: 26 декември, 2013 Още не мога да разбера за какви "неща" говорите Аз не мога да разбера,че са мои мисли,а пък какво остава за друг 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 декември, 2013 Сподели Публикувано: 26 декември, 2013 Единият с жена , другия няма желание да пътува към Тайланд ... и на двамата няма смисъл да се обяснява. 3 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 26 декември, 2013 Сподели Публикувано: 26 декември, 2013 Кой се съмняваше, че тук не празнували Коледа? Празнуват, че чак драго да му стане на човек И на сутринта том-ям вместо нашенско шкембе... Предполагам че сте си взели балони за ..празника де? 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 26 декември, 2013 Сподели Публикувано: 26 декември, 2013 И на сутринта том-ям вместо нашенско шкембе... Предполагам че сте си взели балони за ..празника де? -Защо китайците са най-много? -Защото ползват китайски презервативи. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 декември, 2013 Сподели Публикувано: 26 декември, 2013 В Китай единствено богатите могат да си позволят повече от едно дете , което с оглед на нашата демографска ситуация не е толкова лош вариант Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 26 декември, 2013 Сподели Публикувано: 26 декември, 2013 (редактирано) -Защо китайците са най-много? -Защото ползват китайски презервативи. Това скоро ще се промени и ще звучи така: -Защо индийците станаха повече от китайците? -Защото не ползват презервативи. Редактирано 26 декември, 2013 от krasen_denev Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 декември, 2013 Сподели Публикувано: 26 декември, 2013 Никога преди да опитам том-ям не съм харесвал рибена чорба или каквото и да е от сорта с морски деликатеси. Сега мисля , че е идеален заместител на шкембе чорбата като антимахмурлин Връзка към коментар
cck Публикувано: 27 декември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 Вече се преместихме в Хуа Хин. Wilks остана в Бангкок още няколко дни. 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 ... -Защото ползват китайски презервативи. То има ли вече други, освен китайски? 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 Никога преди да опитам том-ям не съм харесвал рибена чорба или каквото и да е от сорта с морски деликатеси. Сега мисля , че е идеален заместител на шкембе чорбата като антимахмурлин Аз откакто съм тук в БК, всяка сутрин закусвам панирани банани и кокосов орех - първо го изпивам, след това го изстъргвам. Засища идеално, и цял ден след това докато обикалям само се разквасвам с плодовите шейкове с лед. Ама пък и не съм препивал чак толкова, де. ImageUploadedByTapatalk1388118176.389294.jpgImageUploadedByTapatalk1388118208.754598.jpgВече се преместихме в Хуа Хин. Wilks остана в Бангкок още няколко дни.Виждам при вас нещата си вървят по план и график, без засечки Аз след два дена се пускам към S'pore за NYE. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 Коконът- a не ме кефи , ама пък хапвах по десетина пликчета с ананас дневно. Пробвай и дуриан ако ти стиска Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Като стигнете до Ко Тао, свиркай. Може да гаврътнем по биричка 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега