Гост Публикувано: 6 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2019 На 1.10.2019 г. в 9:37, zvezda9001 каза: Още се чудя и аз за колата под наем в Куба, моля който е ходил и е наемал и е доволен да ми препоръча, някоя фирма много ми се иска да обикаляме с кола...а не със споделени пътувания, шофьори и разни други истории...Иначе ще следя активно темата, едно че ще ходим в Куба, друго че много се интеесувам от Белиз. Ето темата, която имах предвид. Дано ти е от полза 🙂 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 16 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 16 декември, 2019 Малко да посъбудя тази тема, че е крайно време да си пооправя плана по дни. Кацаме с Канкун, има много места за посещение и малко време. Извън най-известните като Чеченица, Тулум, някое сеноте и градчета като Valladolid, някаква идея за малко китно автентично градче, което да не е много далече от пътя Канкун- Белиз? Второ за Белиз, още се чудя за Placencia, наисина ли плажовете са много по-красиви от Ambergris Caye и Caye Caulker(тук май са само платформи)? А сигурно има и много други острови, които сигурно са красиви, но понеже не са масови трудно се открива инфо? За Куба, някакъв шанс за стигане до Cayo Coco или Cayo Santa Maria с обществен транспорт? Като чета, май всеобщата препоръка е за кола под наем. 1 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 16 декември, 2019 Сподели Публикувано: 16 декември, 2019 Нашето пътуване в Куба беше през 2011г. и е възможно нещата да са се променили малко. Все пак не вярвам транспортът да е станал по-добре уреден, така че колата под наем е просто задължителна. Не бих си причинил пътуване с обществен транспорт в Куба, особено пък ако съм с деца. Ако все пак цената на рент-а-кара е безумно висока, а ще го ползвате малко, може да спазарите някой да ви закара до и да ви вземе от Cayo Coco. Ако вече сте избрали каса партикулар в Хавана, попитайте за този вариант хазяина и той 100% ще ви направи оферта! 2 Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 16 декември, 2019 Сподели Публикувано: 16 декември, 2019 преди 10 часа, Oshko каза: още се чудя за Placencia, наисина ли плажовете са много по-красиви от Ambergris Caye и Caye Caulker(тук май са само платформи)? А сигурно има и много други острови, които сигурно са красиви, но понеже не са масови трудно се открива инфо? Не мога да направя сравнение, тъй като съм била само в Placencia, но там имаше огромен плаж с хубав, ситен пясък. Самата Пласенсия е много лежерно място, цветно, спокойно, с хубави заведения. Страшно ми допадна. Ето малко снимки за ориентир От Пласенсия направихме тур до Silk Islands за шнорхелинг. Беше прекрасен ден - островчето - 3 на 3 метра, ситен пясък, цветни корали и само ние. Ето: Друг остров, на който бяхме с една нощувка, беше Tobacco Caye (за съжаление с логистиката не мога да помогна) - малко островче, на кораловия риф. Настаняването беше базисно , но това изцяло се компенсираше от верандата над водата и хамака на нея. Плажът е оскъден, но пък за шнорхелинг и спокойствие е супер (дано от 2013 г. до сега не се е променило). Дано да помогна мъничко в решението 🙂 10 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 17 декември, 2019 Сподели Публикувано: 17 декември, 2019 https://www.offpathtravels.com/bacalar-lagoon/ Лагуната със седемте цвята в Бакалар ми взе буквално акъла : 10 1 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 17 декември, 2019 Сподели Публикувано: 17 декември, 2019 Валядолид не бива да бъде просто подминаван на път за Чичен Итца 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 Ето едно преживяване в Белиз за тези, които се интересуват: 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 48 минути , Pantelej Putnik каза: Ето едно преживяване в Белиз за тези, които се интересуват: Не се отваря. Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 17 минути , slujitel каза: Не се отваря. Може да е, защото очаква одобрение 😐 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 9 януари, 2020 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 7 минути , Pantelej Putnik каза: Може да е, защото очаква одобрение 😐 аз го отварям... 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 24 минути , slujitel каза: Не се отваря. Вече е одобрено и се отваря 🙂 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 Да и аз го отварям вече. Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 10 януари, 2020 Сподели Публикувано: 10 януари, 2020 И понеже тук такава е темата, бих желал да напомня за две мои статии, които могат да дадат отговори на някои въпроси. Ето ги и тях: 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега