Прескочи до съдържание

Platinum Face Suites - Kuala Lumpur

Гост

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте. 

Нуждая се от надеждна препоръка за апартамент в Platinum Face Suites в Куала Лумпур - по възможност с линк. Аз открих не един, но отзивите ме втресоха. За това говоря...

https://www.booking.com/hotel/my/gallipoli-suites-klcc.en-gb.html?aid=304142;label=gen173nr-1DCAEoggI46AdIM1gEaFCIAQGYAQm4ARjIAQzYAQPoAQGIAgGoAgS4ApPNiuwFwAIB;sid=6b4848c5e6124e748c02d76c2325158f;all_sr_blocks=365001803_122883631_2_2_0;bhgwe_cep=1;checkin=2019-11-15;checkout=2019-11-16;dest_id=-2403010;dest_type=city;dist=0;group_adults=1;group_children=0;hapos=50;highlighted_blocks=365001803_122883631_2_2_0;hpos=10;nflt=rpt%3D1%3Bhotelfacility%3D301%3Bpopular_nearby_landmarks%3D13755%3Bht_id%3D201%3Broomfacility%3D38%3B;no_rooms=1;req_adults=1;req_children=0;room1=A;sb_price_type=total;sr_order=price;srepoch=1568845731;srpvid=40bf9e111e7402ff;type=total;ucfs=1&#hotelTmpl 

Има и двойно по-скъпи версии със същите параметри. Говоря и за други платформи. Нямам идея поради що е тази разлика.

Знам, че има магеланци, които са отсядали, и първо от @mililia (която наскоро ми напомни името на комплекса) - аз реално от тук и го зная. Само където наистина бих искала да избегна стресове като грубо отношение, миризлив апартамент, нелоялно ценообразуване. Разбира се, аз искам там само заради басейна и гледката. Така че ако имате лична препоръка, ще се радвам.

Благодаря.

Публикувано:

Аз бях преди 2 месеца в един от тези апартаменти.

Наистина има много голям избор от цени и апартаменти. Аз първо бях резервирал един, по-късно го отказах и взех друг по-евтин от сорта на 60евро на ден за трима, като имах и линкове за връщане от букинг.

Моят втори апартамент имаше условия за даване на депозит нещо от сорта на 100-150евро(1ия ми нямаше), но понеже пристигнаме късно, не дадох депозит.

Не се видях със собственика, беше оставил на указания на рецепцията в коя пощенска кутия са ключовете.

Апартамента беше средна хубост на 18ия етаж. За мен най-гадното там е чакането на асансьорите, няколко пъти чаках по над 15мин в посока нагоре или надолу или казао да се кача на басейна, сляза до апартамента и после да изляза навън само чакането на аснаньора беше 40мин за тези три пъти.

Намерих един товарен за камериерки и други, с чипа също работеше и няколко пъти се спясявах с него, но понякога и там се чакаше. Има и стълби, от 18 слизах 2 пъти, но единия път се оказа, че не може да се излезе навън и се връщах на 2ия етаж и чаках пак асаньор за единй етаж, но втория път се озовах направо в паркинга и усях да изляза от сградата.

Очаквах басейна да е мизерен след толкова хора, но беше учудващо чист.

Избери си някой апартамент с хубави отзиви и цена и резервирай.

• Харесвам 1
Публикувано:

Двете с Мили бяхме отседнали в апартамент на 17- тия етаж . Всички резервации по пътуването прави тя и не мога да помогна с повече детайли. И нашия ключ беше оставен в кутия зад рецепцията . Имаше малка засечка, че не беше готов и трябваше да се обаждаме на посочен телефон за да разберем какво става. За асансьорите Сашо е прав. Не си спомням колко сме чакали, но се въоръжи с търпение. Ако искаш да вечеряш в ресторанта на предпоследния етаж ( гледката е страхотна ), имай предвид ,че след 22 часа не сервират на живеещи в блока , а изпълняват само поръчки по стаите. Водихме доста преговори докато ни сервираха, намери се един разбран сервитьор. Басейна също е с работно време до 22 часа. Не знам дали помогнах, но целият престой там  наистина ми хареса. Дано Мили види темата и ти отговори по подробно за апартамента.

Публикувано:
Преди 1 час, stebal каза:

Дано Мили види темата и ти отговори по подробно за апартамента.

Тя сега е в Чили и сигурно няма да има време. Тя ми е разказвала преди време, но ас искам директно линкове, защото се оказаха различни собственици и апартаменти. Благодаря!

преди 2 часа, Alexander каза:

Избери си някой апартамент с хубави отзиви и цена и резервирай.

Благодаря! И двете - и отзиви, и цена хубави трудно. Ще търся... 

Публикувано:

Ние ползвахме този преди 2 години. Мисля, че цената му беше около 90 евро тогава. Беше изключително чисто, имаше пералня, сушилня, хладилник, микровълнова, сейф, халати и дори кантарче. Имаше дори мъничка стаичка, в която можеш да работиш на тишина.

https://www.booking.com/hotel/my/the-face-suites.en-gb.html?aid=964694;label=Share-8VbB6N%401568877838;sid=f6a5694c2ae48f6355e039ac6dc0dab8;checkin=2017-09-29&checkout=2017-09-30&dist=0&from_sn=android&keep_landing=1&no_rooms=1&sb_price_type=total&type=total&

IMG_5552.JPG

IMG_5553.JPG

IMG_5554.JPG

IMG_5555.JPG

IMG_5556.JPG

IMG_5557.JPG

IMG_5558.JPG

IMG_5559.JPG

IMG_5560.JPG

• Харесвам 2
Публикувано:

@Rainy, аз видях темата, но нашият апартамент е със зает календар поне за година напред. Според мен или е нает дългосрочно или в момента не го отдават през AirBnb, от където го букнах.

@Радослав също беше в тази сграда, надявам се да си каже мнението за неговия апартамент. 

Публикувано:

В Куала Лумпур има избор голям , и то на доста прилична цена., напр. Хилтън

Съдейки по линка по-горе разбирам, че е необходимо място за настаняване в Куала Лумпур за 1 нощувка само.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ние бяхме в изключително чист апартамент с три спални някъде около 30 етаж, чакаше се асансьор, но не много. С тях си букнахме трансфер от/до летището , който излезе по - евтин от влака. Наблизо има мол , където може да се обмени на много добър курс. Питахме дали може да обменим на рецепцията - с най - прекрасната усмивка ни дадоха такъв курс, че се зачудих дали са ме разбрали правилно. За мен мястото е много добро, десетина минути е от Петронас, близо до транспорт и т.н... Басейнът е с прекрасна гледка и не е платен, не е платена и luggage room, в доста хотели искат допълнително заплащане да си оставиш багажа преди/след чекирането. Не се сещам за нещо, от което можем да се оплачем.

С две думи - останахме много доволни.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 4 минути , Ивайла каза:

Ние бяхме в изключително чист апартамент с три спални...

С две думи - останахме много доволни.

Три спални няма какво да ги правя 🙂 Благодаря ти - виждам, че апартаментите са различни и затова помолих за помощ от личен опит. 

преди 1 час, Радо каза:

В Куала Лумпур има избор голям , и то на доста прилична цена., напр. Хилтън

Съдейки по линка по-горе разбирам, че е необходимо място за настаняване в Куала Лумпур за 1 нощувка само.

Точно така е - за една вечер. Исках просто този infinity басейн. Лична слабост... Но не и на цената на други разочарования 🙂 

Публикувано:

Не съм сигурна, че има шанс да попаднеш в същия апартамент на някой от форума , освен ако той не си помни номера и ти не изискаш същия и същата чистачка е на смяна. Но , разбира се, ти си знаеш най - добре.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Ивайла каза:

Не съм сигурна, че има шанс да попаднеш в същия апартамент на някой от форума , освен ако той не си помни номера и ти не изискаш същия и същата чистачка е на смяна. Но , разбира се, ти си знаеш най - добре.

Аз смятах, че собствениците са различни на апартаментите. Може би греша... За хотел не бих задавала такива въпроси. И изобщо не бих задавала, ако знаех, но опитът ми с апартхотелите е нищожен.

Публикувано:

А от моя опит - недей да разчиташ много.

Буквам апартамент в Чикаго, има снимки и адрес. Те ме водят на съвсем друго място. Аз протестирах, защото мястото ми е важно и ме преместиха в друг апартамент, близък до въпросния адрес, но пак не беше същия. Тоест имат няколко апартамента, а в букинг държат само един за лице. 

• Харесвам 1
Публикувано:

@Rainy искаш да има rooftop басейн ли? Защото местните викат infinity pool на такива със стъклена стена/преграда. Аз, честно да си призная, не знам точно какво е infinity pool. Ще огледам за някакви алтернативи.

Публикувано:
преди 6 минути , DaBo каза:

@Rainy искаш да има rooftop басейн ли? Защото местните викат infinity pool на такива със стъклена стена/преграда. Аз, честно да си призная, не знам точно какво е infinity pool. Ще огледам за някакви алтернативи.

Искам точно този басейн 🙂

Обаче съм на път да канселирам цялото пътуване - започна да ми минава мерака 😞 Това беше емоционално решение, а ако ще си доставя негатив, няма смисъл. 

An infinity pool is a reflecting or swimming pool, where the water flows over one or more edges, producing a visual effect of water with no boundary. Such pools are often designed so that the edge appears to merge with a larger body of water such as the ocean, or with the sky.

@DaBo благодаря!

Публикувано:

А басейнът тук дали няма да ти хареса? 😉

https://kualalumpur.frasershospitality.com/en/facilities/key-features-services.html

Ако престоят в КЛ е една вечер, хич не го мисли толкова много. Едва ли ще ти остане време за стаята!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , neuromancer каза:

На нея и е важен басейна, не стаята 😉 предполагам и самият КЛ не е толкова важен

Да, исках да видя гледката на кулите от басейна. 

Благодаря на всички отзовали се.

Публикувано:
преди 8 минути , neuromancer каза:

На нея и е важен басейна, не стаята 😉 предполагам и самият КЛ не е толкова важен

Стига де, мерак и е точно този басейн. 

Писали сме с @Rainyедновременно.:)))))

Публикувано:

Ясно, сега схванах. Много съм руса, хаха!

Тази гледка трудно ще я бие някое друго място... Трейдърс хотел, ама там е бар с гледка, а не басейн, макар че вътре има и една локва, наречена басейн. Ако тук може да се намери нещо: Quadro residence Kuala Lumpur.

Тези, но са малко по-далеч: https://www.upperview-regalia.com/

и тези, но с частична гледка: https://www.somerset.com/en/malaysia/kuala-lumpur/somerset-kuala-lumpur/gallery.html

Тук, но ценово нямам идея как е: https://www.the-ascott.com/en/malaysia/kuala-lumpur/ascott-kuala-lumpur.html?utm_source=google&utm_medium=gmb&utm_campaign=AscottKualaLumpur

Публикувано:
преди 8 минути , DaBo каза:

Ясно, сега схванах. Много съм руса, хаха!

Тази гледка трудно ще я бие някое друго място... Трейдърс хотел, ама там е бар с гледка, а не басейн, макар че вътре има и една локва, наречена басейн. Ако тук може да се намери нещо: Quadro residence Kuala Lumpur.

Тези, но са малко по-далеч: https://www.upperview-regalia.com/

и тези, но с частична гледка: https://www.somerset.com/en/malaysia/kuala-lumpur/somerset-kuala-lumpur/gallery.html

Тук, но ценово нямам идея как е: https://www.the-ascott.com/en/malaysia/kuala-lumpur/ascott-kuala-lumpur.html?utm_source=google&utm_medium=gmb&utm_campaign=AscottKualaLumpur

Благодаря ти, @DaBo!

Публикувано:
преди 24 минути , rdd каза:

@Rainy, очаква се през 2020 г. да започне строежа на 55-етажната сграда “Infinity London” в Лондон.  https://offnews.bg/dom/london-shte-se-sdobie-s-parvia-v-sveta-infiniti-basejn-s-360-gradusova-705079.html

Записвам се!

И квооооо, ще се виждат ли кулите-близнаци на КЛ?:crazy:

• Смея се 2
  • 3 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.