Прескочи до съдържание

Platinum Face Suites - Kuala Lumpur

Гост

Препоръчани мнения

Публикувано:

Може с влак, а после метро. Аз бях мързелива и ползвах трансфер. За сам човек е скъпо, но пък много удобно 🙂 За повече хора е супер и като цена.

Публикувано:
преди 32 минути , Цвете каза:

Използвам темата, за да попитам с какво е придвижването от летището до Платинум суитс? Благодаря!

Ползвахме Grab, като Uber e и платихме не повече от 30 евро, а пътя е около 1 час.

Публикувано:
На 20.09.2019 г. в 13:10, DaBo каза:

А басейнът тук дали няма да ти хареса? 😉

https://kualalumpur.frasershospitality.com/en/facilities/key-features-services.html

Ако престоят в КЛ е една вечер, хич не го мисли толкова много. Едва ли ще ти остане време за стаята!

О, била съм тук. Страхотни апартаменти! 

Публикувано:
преди 43 минути , ЕмиЖор каза:

И ние ползвахме Grab, струваше 78RM или 31лв.

Преди 1 час, Alexander каза:

Ползвахме Grab, като Uber e и платихме не повече от 30 евро, а пътя е около 1 час.

В случай, че нямаме местна сим карта не можем да ползваме Grab, нали?  

Публикувано:

Не помня дали имах карта още от летището, в Сингапур нямах и използвах на летището нета, но в КЛ не се сещам.

Със сигурност без нет няма да стане.

Публикувано:
Преди 1 час, Цвете каза:

Напротив - не ти е нужна местна карта. Аз бях с обичайния си номер. Впрочем, аз се опитах да използвам GRAB (не от летището), но моят доставчик имаше много лош нет и се отказах.

Публикувано:
На 29.12.2019 г. в 18:43, Цвете каза:

На летището има free нет, и може да си извикате grab.

• Харесвам 2
Публикувано:

С граб се вика таксито много достъпни са цените, аз пътувах до Бату кейвс директно за 90MYR май.

Отсядах точно в този хотел невероятен беше за 160лв апартамент с микровълнова/пералня/печка/котлон/хладилник. Голяма спалня, гардеробна и прочие. Апартамента бе по-хубав от моя. Асансьорите са много бавни обаче 10-15 мин го чакаш. Инфинити басейна е невероятен. Единствения минус е че точно под басейна строят небостъргач и крановете се виждат и леко пречат на гледката. Иначе от хотела с граб може за 4 лв да се стигне до кулите патронас, Менара кулата също е наблизо 2 км някъде, макар че аз с такси ходих до нея заради жегата.

Цитат

В случай, че нямаме местна сим карта не можем да ползваме Grab, нали?  

да за да инсталираш приложението ти трябва местен номер, с бг номер няма да стане. Има местни сим карти сравнително евтини. Аз си взех сложих си на тела и си инсталирах граб и си направих профил. Като отидох в сингапур със същия профил просто смених телефонния номер със сингапурски такъв. В турситическите сим карти влизат и безплатни минути освен интернета.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 29.12.2019 г. в 18:43, Цвете каза:

Ако обещаеш да не извършваш престъпления, мога да ти дам моята карта (регистрирана е на мое име с паспорта ми). Даже има останал интернет (600-700MB май)

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Gentleman Basta каза:

Ако обещаеш да не извършваш престъпления, мога да ти дам моята карта (регистрирана е на мое име с паспорта ми). Даже има останал интернет (600-700MB май)

Обещавам!

Публикувано:
преди 37 минути , Цвете каза:

Обещавам!

Сещам се, че важи само за 1 месец, така че интернета надали ще можеш да ползваш, но и картата е нещо. На My Celcom е, може да провериш какви оферти имат. Моята беше 30 рингита за 5гб в рамките на месец.

Кога пътуваш всъщност?

Публикувано:
преди 24 минути , Gentleman Basta каза:

Сещам се, че важи само за 1 месец, така че интернета надали ще можеш да ползваш, но и картата е нещо. На My Celcom е, може да провериш какви оферти имат. Моята беше 30 рингита за 5гб в рамките на месец.

Кога пътуваш всъщност?

Тръгваме в началото на февруари, но ще сме в КЛ на 20.02 за 2,5дни.

Публикувано:
Преди 1 час, Цвете каза:

Ако има януарска сбирка, ще ти дам картата. Трябва да си я заредиш. 

https://www.celcom.com.my/personal/prepaid/plans/internet-plans

Гледам, че имат всякакви решения като пакети, а май можеш да си заредиш пакет онлайн тук:

https://onlinepayment.celcom.com.my/Payment/optimize/prepaid/payment.jsp

• Харесвам 1
Публикувано:

@Цветете строят втора сграда в момента и малко прилича на строителна площадка пред хотела по цялата му височина. @Rainy беше пускала снимки наскоро. Та ако имаш безплатна отмяна и гониш гледката, може да потърсиш нещо по-завършено. Не се наемам да твърдя, че ще е тъпонастаняването в сегашния му вид, но понеже минахме от там 10 пъти, не ми изглеждаше добре. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , Lindt каза:

@Цветете строят втора сграда в момента и малко прилича на строителна площадка пред хотела по цялата му височина. @Rainy беше пускала снимки наскоро. Та ако имаш безплатна отмяна и гониш гледката, може да потърсиш нещо по-завършено. Не се наемам да твърдя, че ще е тъпонастаняването в сегашния му вид, но понеже минахме от там 10 пъти, не ми изглеждаше добре. 

Тъпо беше 🙂 Ако се търси естетика... Иначе беше сюрреалистично. Аз само наблюдавах къпещите се китайци и се усмихвах,  но признавам, бях разглезена от фантастичния басейн на Marina Bay. 

Не съжалявам, че отседнах там. Локацията беше чудесна, самият апартамент беше разкошен (и цената му не беше ниска, но аз избрах апартамент с много висока оценка на сервиза) - за повече хора цената е повече от прекрасна. Ако е само за снимките, не си заслужава. 

На мен лично ми беше смешно - аз си бях смешна с моето канене, имам предвид, но е добре да си се смеем, действа отрезвяващо 😄 

Публикувано:
преди 7 часа, Цвете каза:

Имам шофьор, който ме кара с таксито си КЛ-летище за 80 и след това КЛ-столицата-летище за 120. С чудесен английски и вайбър. Публикувала съм по темите телефона му. Като се върна, ще ти го изровя.

И вижте светулките, но трябва да питам Мая сега има ли ги. Тя беше ги организирала за Матеев и Симо.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , Дани Магелани каза:

Имам шофьор, който ме кара с таксито си КЛ-летище за 80 и след това КЛ-столицата-летище за 120. С чудесен английски и вайбър. Публикувала съм по темите телефона му. Като се върна, ще ти го изровя.

И вижте светулките, но трябва да питам Мая сега има ли ги. Тя беше ги организирала за Матеев и Симо.

Ще чакам за визитка, а тур за светулките сме букнали вече в деня на пристигането. 

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 15 минути , Rainy каза:

Тъпо беше 🙂 Ако се търси естетика... Иначе беше сюрреалистично. Аз само наблюдавах къпещите се китайци и се усмихвах,  но признавам, бях разглезена от фантастичния басейн на Marina Bay. 

Не съжалявам, че отседнах там. Локацията беше чудесна, самият апартамент беше разкошен (и цената му не беше ниска, но аз избрах апартамент с много висока оценка на сервиза) - за повече хора цената е повече от прекрасна. Ако е само за снимките, не си заслужава. 

На мен лично ми беше смешно - аз си бях смешна с моето канене, имам предвид, но е добре да си се смеем, действа отрезвяващо 😄 

Понеже ти го казваш, ще питам: "Какво му беше разкошното на апартамента? "  Разцъках малко снимки на произволен в букинг и ми изглежда доста сходен с нашия - бяло, бежово, сиво и синьо. Макар че от там, откъде идвах, топлата, безсолна вода и удобното легло ми се видяха приказка 🙂 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Дани Магелани каза:

С граб излиза доста по-евтино от това. А цената, която ни предложи Мая за светулките, беше просто абсурдна. Светулките ги има по всяко време, а и когато цвете ще ходи там, луната вече ще е около пълнолуние, което е възможно най-гадното време за наблюдението им. 

Edit: Обаче пък имат късмет, защото луната ще изгрява чак дълбоко в малките часове. Идеално ще им е за светулки! 🙂

Публикувано:

Независимо каква е Луната, купили сме си тур на добра цена и ще се надяваме да видим светулките. Каквото - такова🙂

• Браво 2
Публикувано:
преди 1 час, Lindt каза:

Понеже ти го казваш, ще питам: "Какво му беше разкошното на апартамента? "  Разцъках малко снимки на произволен в букинг и ми изглежда доста сходен с нашия - бяло, бежово, сиво и синьо. Макар че от там, откъде идвах, топлата, безсолна вода и удобното легло ми се видяха приказка 🙂 

Безкрайно чист. Изпънат по конец. Безкрайно огромен - с две спални. С всички необходими удобства в хола и кухнята. С чудесни гледки от незнамсикой етаж. Със заредени всякакви дреболии, които да покажат лично отношение - от кафе и чай до подправки. Посрещане лично - без да те карат да чакаш, и реагиране при всяко помрънкване. Сервизът беше перфектен - нещото, от което се оплакват наемателите, затова внимателно избрах точно от кого да наема апартамента си. Баните бяха просто перфектни. И така...

Това не е моя тип настаняване, но в мегаполис като Куала Лумпур променям претенциите си за атмосфера 🙂£100. Това е на цената на стандартна хотелска стая за мегаполис като Куала Лумпур, с наистина добро местоположение. При четири човека цената е смешна. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.