Прескочи до съдържание

Промоция на Turkish Airlines за Св. Валентин (2 пътник срещу 1 евро)

Препоръчани мнения

Ежегодната валентинска промоция на Turkish Airlines е на линия. Най-просто казано - купувате 1 билет и спътник може да пътува с вас за 1 евро. Т.е ефективно получавате 50% отстъпка. 

По-сложно казано:

• Важи само за полети излитащи от Истанбул. Връщането може да е до София, но излитане само от Истанбул. 
  • Резервации между 15.12.2013 и 15.02.2014
  • Излитане между 09.02 и 15.02, максимален престой 8 дни
  • За съжаление резервирането не става в интернет, или на кол центъра им +90 212 444 0849 или в някой от офисите им. За България ето данните: 

TK

Address 14, Tsar Osvoboditel Blvd. , Landmark Centre Sofia, Office 01-14

Phone  00 359 2 947 4006 / 00 359 2947 4007

Fax  00 359 2 9804151

Telex  SOFTZTK

Email sofsales@thy.com

Working Hours

Weekdays 09:00-17:30

Има офис и на летището:

TK

Address SOFIA AIRPORT Terminal 2, 1 Bruksel Blvd. Departure Hall

Phone  00 359 2 9373121

Fax  00359 2 9459145

Telex

Email sofops@thy.com

Working Hours   

Цени има само някакви ориентировъчни: Европа от 99 евро(т.е. 50 евро на човек), Северна Африка от 249 евро(т.е. 125 евро на човек), Африка от 400 евро (т.е. 200 евро на човек), Америка от 400 евро (т.е. 200 евро на човек). 

В предишни години знам, че билетите сравнително бързо се разграбваха, за това ако някой планира пътуване може да им се обади или да иде на място. Ако разбера някакъв начин да се провери наличността онлайн ще свиркам. 

Ето условията на промоцията: http://www.turkishairlines.com/en-tr/corporate/offers/campaign/valentines-gift-from-miles-smiles

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Някой има ли идея евентуално защо регистрацията за Miles & More на Turkish не става? Снощи регистрирах онлайн себе си и жена ми на сайта им, но никакво потвърждение не е пристигнало по мейл. До момента винаги съм си слагал мили на Air Canada Aeroplan картата ми като летя с тях (Star Alliance), но тя май не върши работа за промоции на Turkish... :(

Жена ми едва ли ще може да вземе отпуск, но изкушението за един Занзибар за по 200 евро на човек за път до Дар ес Салам през Февруари е доста силно... 8 дни тъкмо ще свършат работа или даже 3 дни сафари и 5 плаж още по-добре...

Връзка към коментар

Хм, това условие нещо не ми е ясно:

This promotion is only available to Miles&Smiles members.  

Не виждам начин човек просто да се регистрира за тая програма, май трябва да е летят доста с тях?

Връзка към коментар

Хмм аз имам регистaрция правенa преди години макар и никога да не съм летял с тях.

Малко преди размириците в Египет планирах едно пътуване с Тurkish дотам и си направих регистрация. Тогава нямах никакъв проблем с включването в програмата Miles&More.

Връзка към коментар

Хм, това условие нещо не ми е ясно:

This promotion is only available to Miles&Smiles members.  

Не виждам начин човек просто да се регистрира за тая програма, май трябва да е летят доста с тях?

Мисля, че може човек да се регистрира свободно. Изискването е човека,който ще плати пълния билет да е член, а за този с безплатния не е задължително. Причината предполагам е милите да се начисляват само и единствено в тяхната програма, искат да елиминират това някой да закупи билет от промоцията и да си запише милите в miles&more например, което общо взето би струвало пари на Turkish.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Звънях им тощу що в офиса в София. Те не знаели, не можели да правят такива резервации. Само нормални билети можели да продават. Трябвало да съм пробвал на кол центъра в Истанбул. Някои от някъде успя ли да направи резервация?

Връзка към коментар

Аз успях да се регистрирам и получих потвърждение, но цените за периода са по-високи от тези в таблицата.

Например -  Дар Ес Салаам не е 400 евро за двама , а 678.

Йоханесбург 758 ,

Сингапур  907 и т.н.

През ниската турска лира цената пада с още около 50 евро,защото явно валутния им калкулатор не е много актуален.

Връзка към коментар

Тъпо, надявах се да има добри предложения. Сингапур за 450 и Дар Ес Салаам за 340 на човек не е лошо, но не е и нещо невиждано. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.