Георги Публикувано: 29 декември, 2013 Сподели Публикувано: 29 декември, 2013 Идните дни/седмици целия уебсайт ще бъде мигриран към нов сървър. Това ще разреши доста проблеми, някой от тях може би невидими на повърхността. Най-голямото видимо предимство ще е по-бързо зареждане на страниците, както и най-накрая търсачката ще проработи както трябва на кирилица. По този повод от време на време ще се случва форума да минава в офлайн режим за кратко, обикновено за по няколко минути. За всяко по-дълго спиране ще гледам да информирам своевременно. 3 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 29 декември, 2013 Сподели Публикувано: 29 декември, 2013 Не се занимавай с това сега, а по-добре се научи да караш ски и не ни излагай повече! 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 декември, 2013 Сподели Публикувано: 29 декември, 2013 Айде успешна миграция и дано не изгубим някой (bit) по пътя 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 29 декември, 2013 Сподели Публикувано: 29 декември, 2013 Не се занимавай с това сега, а по-добре се научи да караш ски и не ни излагай повече! Водни ски ли? 3 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Не се занимавай с това сега, а по-добре се научи да караш ски и не ни излагай повече! Никакви ски! Основател, джиткай си със самолетите, ако щеш - карай болид от F1, но на ски - не! 1 Връзка към коментар
theo Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Не се занимавай с това сега, а по-добре се научи да караш ски и не ни излагай повече! Но по-добре си вземи дипломата , защото е ,,трудно с две дини под мишница,, и за да не се оправдаваш ,че нямаш сили и объркваш картите. Връзка към коментар
Elena Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Да, всъщност по-добре да остави ските.... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2014 от тази вечер http://aerohroniki.com вече е преместен. Ще видим дали някакви аномалии ще се появят тия дни. Ако не, ще местим и останалото. Най-ранна дата за официално преместване - следващия уикенд. Връзка към коментар
Elena Публикувано: 22 януари, 2014 Сподели Публикувано: 22 януари, 2014 Тц, тц....хрониките ти станаха опитно зайче... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 26 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 Ако някой има свободно време да цъка като бета тестер на мигрираната инсталация за бъгове и други, нека ми пусне лично съобщение Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 30 януари, 2014 Миграцията ще се извърши събота срещу неделя вечерта, освен ако котка не ни мине път. Форума ще е недостъпен за няколко часа, колко точно не се знае. Пък и да ни мине котка път пак тогава ще се извърши, само да не се появят проблеми междувременно. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 1 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 1 февруари, 2014 След половин час започваме, ако имате да пишете дълъг пътепис не е точно сега момента Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Миграцията премина успешно. Идните дни са възможни леки проблеми от всякакво естество, моля докладвайте задължително. Генерално форума би трябвало да се ускори, което няма да се усети веднага, защото е необходимо ден-два да поработи на пълна пара и на базата на това натоварване да се доконфигурира. 6 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Поиска ми да се логна отново, за сега други разлики не откривам. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 От време на време забива, в смисъл трудно зарежда, но да се надяваме, че това ще отмине с времето... 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Поиска ми да се логна отново, за сега други разлики не откривам. Да, това е нормално. Ако някой има някакви проблеми от рода на съобщения за грешка - да пробва да си изчисти cookies. Ако нещо не можете да пишете метнете един имейл на admin маймунско а magelanci.com Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Това АМ и РМ зад часовете дразни! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 (редактирано) Това АМ и РМ зад часовете дразни! Хах, това ново ли е, гледам че и нагоре си седи 20:34 PM, което е супер глупост Ама е важно да се знае дали е било от преди това или сега се е появило. п.с. айде готово Редактирано 2 февруари, 2014 от Георги Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Първоначалното ми впечатление е, че скоростта е по-бърза, кажете дали си въобразявам. Чат-пат се случват зависвания за по 2-3 секунди максимум преди да се отвори исканата страница, но след това се зарежда светкавично. Тая нощ пак ще оптимизираме де. Връзка към коментар
wilks Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Преди, и снощи веднага след миграцията лагваше по 4-5 сек. в началото. Днес е пушка. 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 5 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2014 От време на време забива, в смисъл трудно зарежда, но да се надяваме, че това ще отмине с времето... Вместо да се оправя, проблемът се задълбочава. Не знам, може и само при мен да се усеща, но определено зарежда по-бавно и на моменти забива... Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 5 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2014 Да докладвам - днес на два пъти не пожела да ме регистрира във форума. При това не ми даде никакво "обяснение" (съобщение). Май новият сървър не ни е опознал още напълно Връзка към коментар
Зани Публикувано: 5 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2014 И на мен днес ми е малко по-бавен форума, ама аз си мислех, че ми е просто бавен нета в работата. 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 5 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2014 Точно. И на мен по-бавно ми се зарежда, но първоначално го свързвах с нета в офиса. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 6 февруари, 2014 ОК, уикенда ще пипаме пак да видим за бързината какво може да се направи. А кога са забавянията, при пускане на мнение или при зареждане на страници или и двете? Вчера ме нямаше целия ден, но в момента изглежда работи добре. Ако не ви дава да влезете пробвайте да изтриете "бисквитките" (cookies), мисля че доста проблеми идват от тях от прехвърлянето на сървърите...и по начало те са свързани с влизането и излизането от форума. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега