Прескочи до съдържание

Размер на бакшиши в Индия

Sun4o

Препоръчани мнения

Имам питане за размера на бакшиша в Индия.

Тур агента ни, когато даваше цена на пакета ни от екскурзийки, писа накрая “това е цената без бакшишите на гида и шофьора”

Ние имаме ходене до Агра в единия ден и Делхи за другия. Колко е нормално да оставя?

Връзка към коментар
преди 1 час, Sun4o каза:

Тур агента ни, когато даваше цена на пакета ни от екскурзийки, писа накрая “това е цената без бакшишите на гида и шофьора”

Ние имаме ходене до Агра в единия ден и Делхи за другия. Колко е нормално да и оставя?

Колкото си прецениш и само ако искаш, респ. ако си останал доволен. Няма да се уморя да го повтарям - хич и не ме вълнува в коя страна колко е прието и как щели да ме гледат в Канада ако не им оставя 15%! Ако остана доволен - получават си между 7 и 10%, ако ли не - мога да им платя и само в дребни монети 🙂

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 3 часа, Sun4o каза:

Ние имаме ходене до Агра в единия ден и Делхи за другия. Колко е нормално да оставя?

100-150рупии. (на ден макс)

Аз съм живяла там и бакшиш не оставях.

Но си чужденец и може да имат някакви очаквания... Те и без това, като такъв, са ти взели поне с 50% повече отколкото на местните. 😉

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.