Sun4o Публикувано: 29 септември, 2019 Сподели Публикувано: 29 септември, 2019 Имам питане за размера на бакшиша в Индия. Тур агента ни, когато даваше цена на пакета ни от екскурзийки, писа накрая “това е цената без бакшишите на гида и шофьора” Ние имаме ходене до Агра в единия ден и Делхи за другия. Колко е нормално да оставя? Връзка към коментар
SK79 Публикувано: 29 септември, 2019 Сподели Публикувано: 29 септември, 2019 преди 1 час, Sun4o каза: Имам питане за размера на бакшиша в Индия. Тур агента ни, когато даваше цена на пакета ни от екскурзийки, писа накрая “това е цената без бакшишите на гида и шофьора” Ние имаме ходене до Агра в единия ден и Делхи за другия. Колко е нормално да и оставя? Колкото си прецениш и само ако искаш, респ. ако си останал доволен. Няма да се уморя да го повтарям - хич и не ме вълнува в коя страна колко е прието и как щели да ме гледат в Канада ако не им оставя 15%! Ако остана доволен - получават си между 7 и 10%, ако ли не - мога да им платя и само в дребни монети 🙂 6 Връзка към коментар
userkata Публикувано: 29 септември, 2019 Сподели Публикувано: 29 септември, 2019 преди 3 часа, Sun4o каза: Имам питане за размера на бакшиша в Индия. Тур агента ни, когато даваше цена на пакета ни от екскурзийки, писа накрая “това е цената без бакшишите на гида и шофьора” Ние имаме ходене до Агра в единия ден и Делхи за другия. Колко е нормално да оставя? 100-150рупии. (на ден макс) Аз съм живяла там и бакшиш не оставях. Но си чужденец и може да имат някакви очаквания... Те и без това, като такъв, са ти взели поне с 50% повече отколкото на местните. 😉 5 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 29 септември, 2019 Сподели Публикувано: 29 септември, 2019 В Индия ли ще ходиш?😮 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега