Asterisk Публикувано: 29 декември, 2013 Сподели Публикувано: 29 декември, 2013 http://www.bnews.bg/article-94658 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Глупости в мега-глупавия сайт на колосално-глупавия Бареков ... 6 Връзка към коментар
гост Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Глупости в мега-глупавия сайт на колосално-глупавия Бареков ... Охх, а аз вече си представях как като намалее гравитацията издигам се във въздуха, правя две загребвания в стил-бруст и вече съм над Карибските острови.... 2 Връзка към коментар
theo Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 ....и пасажерите в аеропланите , стават без да искат космически туристи . ( на промоция де ) 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 След тия коледно-новогодишни софри аз повече се притеснявам кво ше стане като се върне пак гравитацията Иначе Брани е прав - доста глупотевини се пишат/показват по медиите 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 В някоя от фантастиките за 2012та (ама не в едноименния филм, там преди хиляди години "маите бяха предвидили неутрино от слънчевите изригвания да покачат температурата на земното ядро", смятай ...) планетите се нареждаха така в една линия, че общата им гравитационна сила да предизвика земетресения и изригвания ... Да хванат да попрочетат малко тези журналисти, преди да се излагат. Връзка към коментар
theo Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Важното е бирата да си стои в халбата , и вследствие на гравитацията да се стича там където и е мястото , а не да се разлита в Космоса - поради липсата на гравитационни сили , които поддържат света в познатия нам ред. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега