Прескочи до съдържание

Полет до Манила


Препоръчани мнения

Търся полет до Манила и обратно за дати 25, 26.12 тръгване и 4, 5 януари връщане.

Началното и крайното летище може да бъдат всеки европейски град .  Няма проблем и да се тръгне от едно летище а да се кацне след това на друго.

Генерално тръгването ще е от София а крайна точка на прибиране - Дъблин , но свързващите полети са лесни. По трудната част ми е да намеря полета до Манила за тези дати..

До момента съм открила София - Гуанджоу-София за 640 евро (с Катарците, прекачване в Доха) и след това Гуанджоу-Манила-Гуанджоу - 227 евро (комбинирани полети директни).

Другото което намерих е Брюксел - Манила - Лондон ( 26.12 - 05.01) за 843 евро ( Cathay Pacific)

 

Ще съм благодарна ако някой открие нещо по-добро.

 

Връзка към коментар

Криво-ляво и аз такива цени намирам. За към 650 евро има Истанбул - Манила, а от/до там е лесно. Пак те прекарва и през Китай. Гледа ли варианти със Cebu Pacific през Дубай? Съветвам те само да не подценяваш цените на позициониращите полети по това време на годината.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Не е Манила но е на 80км от там, което мисля че може да де вземе за 2 часа. Нямах много време да проверявам, но ако разместиш датите може пак да откриеш нещо изгодно в този период.

2C8737FD-29D3-474E-B6DF-9156E903691C.png

  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.