Прескочи до съдържание

OJ IST-BKK-LHR с Gulf Air за 224£

Препоръчани мнения

Публикувано:

Гълф еър повтарят офертата от 2016 Истанбул - Банкок - Лондон !

Е, този път не е 222Е, малко повече е , но все пак и 250Е никак не е лоша цена...

Дати - Oct 31 – Nov 13, Nov 7-22, Nov 28 – Dec 8, Dec 5-19, Jan 16-27, Jan 22 – Feb 5, Jan 30 – Feb 14, Feb 5-21, 13-26, Feb 27 – Mar 11, Mar 1-18, Mar 19 – Apr 1 Oct 31 – Nov 13, Nov 7-22, Nov 28 – Dec 8, Dec 5-19, Jan 16-27, Jan 22 – Feb 5, Jan 30 – Feb 14, Feb 5-21, 13-26, Feb 27 – Mar 11, Mar 1-18, Mar 19 – Apr 1

https://www.skyscanner.net/transport/d/ista/2020-01-23/bkkt/bkkt/2020-02-03/lond?adults=2&children=0&adultsv2=2&childrenv2=&infants=0&cabinclass=economy&locale=en-GB&sortby=price&currency=GBP&ref=home&market=UK&inboundaltsenabled=false&ref=home&associateid=API_B2B_00506_00001&utm_medium=b2b&utm_campaign=flights&utm_source=Fly4free.com#/

Да не се заформи Магеланска инвазия в Тайланд 2 ? 😉

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

Тази грешка си стои поне от три седмици, но онзи ден я пуснаха по сайтовете и всъшност може да се вземе за около EUR 223 от www.vayama.com ако имаш код за $40, купен за $23, иначе пак е по-евтино - под EUR 240.

image.png.a8c4273226e8ed024575f8b246ccb333.png

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 минути , koliob каза:

Тази грешка си стои поне от три седмици, но онзи ден я пуснаха по сайтовете и всъшност може да се вземе за около EUR 223 от www.vayama.com ако имаш код за $40, купен за $23, иначе пак е по-евтино - под EUR 240.

image.png.a8c4273226e8ed024575f8b246ccb333.png

Аз току-що го мернах, та рекох да си кажа... може и да си е сидяло...

Според мен не е грешка, едва ли ще се издънят отново след три години по-същия начин. И тогава го мислехме за грешка, ама баш бая народ се налетяхме 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , baiKolio каза:

Аз току-що го мернах, та рекох да си кажа... може и да си е сидяло...

Според мен не е грешка, едва ли ще се издънят отново след три години по-същия начин. И тогава го мислехме за грешка, ама баш бая наред се налетяхме 😉

Исках да кажа, че сега стана публично, след като го публикуваха по някои сайтове. Иначе със сигурност е грешка и сега и преди три години, но това няма никакво значение, след като политиката им е да си плащат за грешките. 🙂

Публикувано:
преди 9 минути , koliob каза:

Исках да кажа, че сега стана публично, след като го публикуваха по някои сайтове. Иначе със сигурност е грешка и сега и преди три години, но това няма никакво значение, след като политиката им е да си плащат за грешките. 🙂

абе, както и да е.... грешка, прИмоция...

аз малкко се замислих.... две седмици на топличко посред зима..... 😉

Публикувано:

Нямам никакво желание да споря, нито знам кой къде е навътре, но от мен да знаеш, че като видиш цена на OJ билет, която изглежда под себестойността и е доста по-ниска от цените на двупосочните билети между отделните дестинации - това е сигурен знак за грешка. Обикновено е изпусната горивната такса, което не може да се използва при обичайните двупосочни билети, докато за някои OJ билети цената пада съществено. Иначе офертата е супер!

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 19 минути , stormbringer каза:

При 13 часа престой в Бахрейн, как стоят нещата с визи и пр. ? 

С няколко месечна борба със съпорта ( тъп, но упорит ), аз успях да изкрънкам безплатни - виза, трансфер, настаняване+хранене в Бахрейн.

Имаше опция и за закупуване на такъв пакет от авиокомпанията за 55$...

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

Тази грешка/оферта още си я има, и долу-горе ми попада в точните планове за пътуване в тази посока. Цените, които ми излизат, преди да проигравам до край, са около 220-240 паунда, което ми се вижда невероятно добре, обаче до сега не съм купувал подобни билети - през сайт ли да взема? На кой сайт по-скоро мога да се доверя, да са по-сериозни с връщане на пари, ако се окаже, че грешката няма да мине?

Публикувано:
преди 50 минути , stormbringer каза:

Тази грешка/оферта още си я има, и долу-горе ми попада в точните планове за пътуване в тази посока. Цените, които ми излизат, преди да проигравам до край, са около 220-240 паунда, което ми се вижда невероятно добре, обаче до сега не съм купувал подобни билети - през сайт ли да взема? На кой сайт по-скоро мога да се доверя, да са по-сериозни с връщане на пари, ако се окаже, че грешката няма да мине?

Всеки път може да е различно, но моята препоръка е ако нямаш някаква допълнителна информация в такива случаи да ползваш американски посредници, като Expedia например.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ами - парите ми ги блокираха ... сега остава да чакаме. Ако няма проблеми 23.02 до 11.03 сме малко в Бахрейн и най-вече в Тайланд

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 11.10.2019 г. в 20:18, stormbringer каза:

Ами - парите ми ги блокираха ... сега остава да чакаме. Ако няма проблеми 23.02 до 11.03 сме малко в Бахрейн и най-вече в Тайланд

И ние взехме, но за 27 февруари - 11 март, така че на връщане ще летим заедно, а може и да се засечем някъде още преди това.

.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.