PACXA Публикувано: 14 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2019 Здравейте. През април ми предстои пътуване до Италия за 4 дни, като пристигането е рано сутрин, а връщането на колата ще е последния ден възможно най-късен час. Пътуването ще е до езерото Комо, Портофино и Чинкуе Тере. Молбата ми е да ми препоръчате компания за коли под наем в тази част, както и да споделите вашите впечатления от вече използвани компании. Тази година си изпатих от rentalcars и dollar. Платих си пълна застраховка чрез rentalcars, но при връщане на колата се оказа, че от dollar са ми начислили също застраховка. Благодаря 🙂 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 14 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2019 Впечатленията ги има в съответна тема, ползвай търсачката на форума. Всички локални офиси са тип франчайз и нямат много общо помежду си. Аз си набелязвам два-три офиса и избирам между тях, след изчитането на най-пресните им отзиви в гугъл - досега при над 20 наема, нямам нито едно оплакване от доставчик. Успех! Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 14 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2019 преди 6 часа, hpignatov каза: Здравейте. През април ми предстои пътуване до Италия за 4 дни, като пристигането е рано сутрин, а връщането на колата ще е последния ден възможно най-късен час. Пътуването ще е до езерото Комо, Портофино и Чинкуе Тере. Молбата ми е да ми препоръчате компания за коли под наем в тази част, както и да споделите вашите впечатления от вече използвани компании. Тази година си изпатих от rentalcars и dollar. Платих си пълна застраховка чрез rentalcars, но при връщане на колата се оказа, че от dollar са ми начислили също застраховка. Благодаря 🙂 Не виждам каква вина имат rentalcars в случая. С която и компания да си, винаги трябва да се гледа подробно какво се подписва, иначе може да ти сложат пак нещо. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2019 Може просто да не плащаш застраховка към посредника, а директно Може и да не ползваш посредник Може да гледаш какво ти слагат и да откажеш застраховка от доставчика (доставчика не вижда, че вие имате външна застраховка) 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2019 Ползвал съм AVIS и Europcar без проблеми на летището в Бергамо, не съм ги описал в ревютата че беше доста отдавна. При AVIS дори бях резервирал кабриолет на някаква смешна цена, казаха ми че нямат кабриолети (нещо, с което бях наясно), но ми дадоха Audi на същата смешна цена. Останах доволен. 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2019 Ние също сме ползвали Avis, освен, че дълго чакахме на опашка / беше през август/, всичко друго си беше наред. Винаги буквам директно, не през посредник и вземам пълна застраховка. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега