Прескочи до съдържание

Един месец пътуване в САЩ за под 1000 евро - видео и дискусия

Aleks

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте приятели!

Днес приключвам с пътешествието си из щатите - тук бях последните 6 месеца като пет от тях работих в Колорадо и последния (шестия) го прекарах пътувайки. 

В рамките на един месец пропътувах сигурно над 3000км, запознах се с много интересни и изключително мили и добри хора и разбира се: нагледах се на страхотно красива природа. Интересното е, че никога допреди това не ми беше мечта да дойда насам, винаги съм бил привлечен от други страни (било то на Изток или пък Южна Америка). Някак си се реших да дойда обаче и съм много щастлив, че дойдох и видях и тази страна с очите си. 

Направих кратко видео което показва една малка част от това което успях да видя в рамките на този месец. Държа да отбележа, че изхарчих не повече от 1000 евро - главно благодарение на каучсърфинг - винаги съм бил привърженик на този сайт и сега си доказах за пореден път колко го обичам този сайт. Хората, които срещнах благодарение на него ми показаха места, които никога нямаше да намеря/видя ако не бяха те.

Та... към видеото:

Надявам се да ви хареса!

Поздрави,

Алекс

• Харесвам 16
  • Браво 2
Публикувано:

Благодаря ти за споделеното видео! Посетили сте уникални места. Можеш ли да ми кажеш кое е мястото с водопадите от 3:24 минута?

Даваш чудесен пример за това, че една не толкова евтина държава всъщност може да се посети и бюджетно. За мое съжаление повечето студенти гледат на Щатите като място, където могат да се изкарат пари, а не наблягат много много на това какво може да се разгледа там като природни забележителности и културни различия. Но всеки с приоритетите си все пак. Браво на теб и компанията ти, че сте отделили от времето и средствата си, за да съберете спомени, които ще останат за цял живот. 🙂

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 часа, iliana_t каза:

Благодаря ти за споделеното видео! Посетили сте уникални места. Можеш ли да ми кажеш кое е мястото с водопадите от 3:24 минута?

Даваш чудесен пример за това, че една не толкова евтина държава всъщност може да се посети и бюджетно. За мое съжаление повечето студенти гледат на Щатите като място, където могат да се изкарат пари, а не наблягат много много на това какво може да се разгледа там като природни забележителности и културни различия. Но всеки с приоритетите си все пак. Браво на теб и компанията ти, че сте отделили от времето и средствата си, за да съберете спомени, които ще останат за цял живот. 🙂

Благодаря ти за милите думи, Илияна! 

Да, страната определено е доста скъпа за пътуване (особено за по-дълъг период), но както ти самата каза - напълно е постижимо! 

Въпросните водопади се казват Shoshone Falls и се намират в щата Idaho. Изключително красиво място, особено ако го видиш на живо със собствените си очи! Разбира се, много по-малко туристическо е от Ниагара, което автоматично го прави още по-чаровно.

Поздрави,

Алекс

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.