Прескочи до съдържание

Керала - Югозападна Индия или как всичко ми е тъмна Индия и мога ли някак си да я просветля

Angelika

Препоръчани мнения

Привет, племе Магеланско. Оказа се, че ще пътувам до Индия. Пак тъй неочаквано и пак тъй без подготовка, само дето този път имам 33 дена за ровичкане вместо онези 3 от последния път.

Та !

Маршрута е ясен - не мога да го променям.

Хотелите също - мисля, че са добър избор. 

Ще сме с кола с местен гид ( или шофьор само - тук не съм много сигурна докато не го видя на място)

Въпросът ми е : При този списък от градове долу, има ли места наоколо, които сте виждали/чували/чели/обсъждали, които са интересни за посещение, та да се тръшна да ги обходим. Нещо им нямам вяра на водачите там... този нашия е от някаква агенция, дето идея нямам каква е, пък и пишете ме гаднярка, но някак си искам да не им се оставям хептен в ръчичките като избор.

Обичам пазари. Обичам да се мотам по улички. Любопитно ми е да видя дворците им. Любопитно ми е да видя реално как живеят. Обичам да пробвам улична храна, но там не бих рискувала и въобще всичко “за“

и “против“ за тоз един вилает или по принцип за Индия ще ми е от полза...

А ! Благодаря на писалите в предните теми за Индия - бая въпроси съкратих от тази тема ! 

Ето го и графика 

6,12 тръгване от Лондон

7.12 - 9.12  Cochin            -   2 дни

9.12- 11.12  Munnar         -   2 дни

11.12 – 13.12 Thekkady    -  2 дни

13.12 -15.12 Kumarakom  - 2 дни 

15,12    -   board                  - 1 ден

16.12 -17.12 Alleppey        -  1 ден 

17.12 -19.12  -Kovalam      - 3 дни 

20.012 отпътуване

Благодаря предварително! 

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Аз мога да кажа за Koчи и Мунар.

Кочи има плажове, ходят доста чужденци. Прилично за морска почивка (по индийски). Чисто в сравнение с останалата част от Индия. Гробницата на Васко (Вашку) да Гама е там.

IMG_5193.thumb.JPG.193ae1787f2f52de92d760b712006970.JPG

В Мунар силно препоръчвам чаените плантации и евкалиптовата гора. Подредено и чисто, но пътя до там е доста неприятен с индийските шофьори, особено на връщане. Много завои.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_87b.jpg.b7fae76e8988fb95f710f3a5ad17e846.jpg

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.