alfa Публикувано: 19 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2019 Здравейте, Възложиха ми да намеря къща за Нова година и в airbnb и почивка бг досега попадам все на несериозници, затова моля за препоръки , ако може изпробвани. Изискванията са - наемане на цялата къща, да побира поне 8 човека с минимум 3 спални, с минимум 2 бани/тоалетни. Self-catering, без присъствие на персонал. Да се стига лесно с кола и да е отдалечена от центъра на София макс. на 1ч 15 мин. Може в близките околности на столицата, но да не е в самата София или друга дупка, където въздухът ще бъде непоносим. Желани, но незадължителни екстри - приличен WiFi, липса на турбоселяния и гръмогласни кучета в близката околност, просторна гледка, слънчево изложение. Бюджет - макс. 1000-1100 лв за 3 нощувки. 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 19 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2019 преди 37 минути , alfa каза: Здравейте, Възложиха ми да намеря къща за Нова година и в airbnb и почивка бг досега попадам все на несериозници, затова моля за препоръки , ако може изпробвани. Изискванията са - наемане на цялата къща, да побира поне 8 човека с минимум 3 спални, с минимум 2 бани/тоалетни. Self-catering, без присъствие на персонал. Да се стига лесно с кола и да е отдалечена от центъра на София макс. на 1ч 15 мин. Може в близките околности на столицата, но да не е в самата София или друга дупка, където въздухът ще бъде непоносим. Желани, но незадължителни екстри - приличен WiFi, липса на турбоселяния и гръмогласни кучета в близката околност, просторна гледка, слънчево изложение. Бюджет - макс. 1000-1100 лв за 3 нощувки. От опита ми в търсенето на подобни обекти, бих препоръчал да го отложите за следващата година. За тази година вече е късно. Читавите места се запазват още от лятото. 5 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2019 За такива пари и изисквания дори извън празници е трудно, а по Нова година и подобни всичко става х2 и х3. Дано намериш все пак 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега