Яничка Публикувано: 2 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2021 И моята карта важи до октомври вкл. Фен съм на Classic. Обадих се обаче още през септември да заявя, че искам да си взема новата карта от друг клон. Понеже към септември картата още не е преиздадена, може да смениш клона на получаване без такса 🙂 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 8 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2021 Ако някой реши да преиздаде картата си, поради дефект, да знае, че старата карта се блокира и не може да я ползваш дори за комунални плащания в my diners. И така докато дойде новата. 😞 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 28 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2021 Един бърз въпрос, т.к. не си спомням условията, пък не откривам бързо информацията от сайта на дайнърс - Знам, че натрупания оборот през Master Card с карта Evolve не носи кешбек, но важи ли като оборот за бизнес салоните ? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 28 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2021 преди 29 минути , П.Кръстев каза: Един бърз въпрос, т.к. не си спомням условията, пък не откривам бързо информацията от сайта на дайнърс - Знам, че натрупания оборот през Master Card с карта Evolve не носи кешбек, но важи ли като оборот за бизнес салоните ? Да, и през my.diners.bg имаш опция да провериш оборота за салоните. Трябват ти 1000лв за 3м назад към датата на посещение на салона. Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 15 декември, 2021 Сподели Публикувано: 15 декември, 2021 на какъв телефон звъните за подновяване на карта, моята изтича този месец, а нямам нито смс, нито имам идея къде да ходя за новата.... Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 декември, 2021 Сподели Публикувано: 15 декември, 2021 преди 8 минути , wiliko каза: на какъв телефон звъните за подновяване на карта, моята изтича този месец, а нямам нито смс, нито имам идея къде да ходя за новата.... В офиса, където е получена първата карта. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 15 декември, 2021 Сподели Публикувано: 15 декември, 2021 Пиши на този мейл, много бързо отговарят: info@diners.bg 1 Връзка към коментар
margarettod Публикувано: 15 декември, 2021 Сподели Публикувано: 15 декември, 2021 Преди 1 час, wiliko каза: на какъв телефон звъните за подновяване на карта, моята изтича този месец, а нямам нито смс, нито имам идея къде да ходя за новата.... Говорих с тях преди седмица на този номер: + 359 2 8171 330. Вдигнаха веднага и ми потвърдиха, че ще получа смс, когато картата е готова за получаване. Могат да проверят и потвърдят от кой офис да вземете картата. Аз все още нямам смс, като и моята карта е с валидност до края на декември. 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 15 декември, 2021 Сподели Публикувано: 15 декември, 2021 преди 5 минути , margarettod каза: Говорих с тях преди седмица на този номер: + 359 2 8171 330. Вдигнаха веднага и ми потвърдиха, че ще получа смс, когато картата е готова за получаване. Могат да проверят и потвърдят от кой офис да вземете картата. Аз все още нямам смс, като и моята карта е с валидност до края на декември. На нас ни изтичаха по едно и също време картите и ни чакаха в един и същи клон, но аз не получих смс, а Жижо получи. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 декември, 2021 Сподели Публикувано: 15 декември, 2021 Само да обърна внимание, че ако някой иска да смени вида карта, например от "класик" на "evolve", трябва да го заяви преди месеца на изтичане. Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 15 декември, 2021 Сподели Публикувано: 15 декември, 2021 преди 3 минути , Фил каза: Само да обърна внимание, че ако някой иска да смени вида карта, например от "класик" на "evolve", трябва да го заяви преди месеца на изтичане. И да го одобрят отново, защото не е преиздаване. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 15 декември, 2021 Сподели Публикувано: 15 декември, 2021 Ако на някой не му е удобен вече клонът, от който си е получил първата карта, може в MyDiners да си смени клона, в който да си получава новта карта (мисля, че смяната беше възможна само от 1-во до 15-то число). Колкото до бързите отговори, Diners отговарят изключтелно бързо и адекватно както по имейл, така и по телефон. Да не им е уроки, обаче са едниствената банкова институция/картоиздател в Българя, с която комуникирам винаги с удоволствие, никога няма проблеми, винаги са любезни и съдействат за всичко! 8 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 16 декември, 2021 Сподели Публикувано: 16 декември, 2021 Едно малко тъпо питане от мен, но не мога да се оправя. Как може да се види кешбекът през приложението? Реално в него няма сметка, а само картата. Мога да видя кога и колко съм платил. Евентуално кога съм внесъл. Но не и сметка, по която да направя извлечение с всички приходи и разходи: Аз ли бъркам или ... Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 16 декември, 2021 Сподели Публикувано: 16 декември, 2021 Кешбека се вижда в месечните извлечения, отдолу вдясно. 1 Връзка към коментар
Konst Публикувано: 20 декември, 2021 Сподели Публикувано: 20 декември, 2021 Здравейте, видях доста мнения по темата и исках да попитам с актуална информация - как зареждате пари по картата най-изгодно? На ДСК съм и мисля че отпадна доста бързо да използвам някоя от кредитните или дебитните ми карти там. Не знам какво е положението през Револют (захранвам Револют през вирутална карта на ДСК засега без такса), други варианти по-добри има ли? Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 20 декември, 2021 Сподели Публикувано: 20 декември, 2021 преди 57 минути , Konst каза: Здравейте, видях доста мнения по темата и исках да попитам с актуална информация - как зареждате пари по картата най-изгодно? На ДСК съм и мисля че отпадна доста бързо да използвам някоя от кредитните или дебитните ми карти там. Не знам какво е положението през Револют (захранвам Револют през вирутална карта на ДСК засега без такса), други варианти по-добри има ли? @Konst Безплатно в клон на банката - но трябва да я имаш сумата в брой или през my diners с друга дебитна карта. Поне това са моите начини. Може и през epay, но има такса. 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 Отново да се извиня, ако въпросът е повдиган и преди. Като отида на сайта на Дайнърс с информацията за салоните по различните летища по света (https://www.dinersclub.com/cardmembers/airport-lounges/), виждам нещо, което не ми е правило впечатление преди - дава се достъп до салоните на "Upgraded Diners Club® Airport Lounge and Travel program членове". Обадих се на Дайнърс, казаха ми, че в България нямат такава програма. Предполагам, че можем да влизаме по салоните и без някакъв специален upgrade или не? Втори въпрос - спомням си, че имаше лимит от 12 безплатни посещения годишно, но забравих за колко оборот по картата беше изискването, за да могат да се направят тези посещения, бихте ли ми припомнили? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 преди 11 минути , FlyTraveler каза: Отново да се извиня, ако въпросът е повдиган и преди. Като отида на сайта на Дайнърс с информацията за салоните по различните летища по света (https://www.dinersclub.com/cardmembers/airport-lounges/), виждам нещо, което не ми е правило впечатление преди - дава се достъп до салоните на "Upgraded Diners Club® Airport Lounge and Travel program членове". Обадих се на Дайнърс, казаха ми, че в България нямат такава програма. Предполагам, че можем да влизаме по салоните и без някакъв специален upgrade или не? Втори въпрос - спомням си, че имаше лимит от 12 безплатни посещения годишно, но забравих за колко оборот по картата беше изискването, за да могат да се направят тези посещения, бихте ли ми припомнили? 2000 лв за 90 дни назад към датата на посещение на салона. Влизаме си във всички салони както и преди стига да приемат дайнърс. 12 безплатни посещения на година. 1 Връзка към коментар
zhivko7 Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 В момента, Jorro каза: 2000 лв за 90 дни назад към датата на посещение на салона. Влизаме си във всички салони както и преди стига да приемат дайнърс. 12 безплатни посещения на година. Не беше ли 1000 лв или скоро са го променили? 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 преди 14 минути , zhivko7 каза: Не беше ли 1000 лв или скоро са го променили? Мерси, сега и аз се разтърсих и виждам 1, 000 лв. оборот за последните 90 дни. Това не е ли актуално? http://www.diners.bg/bg/dostap-i-konsumatsiya-do-vip-letishtni-saloni/page/161 Безплатният достъп се запазва за най-активните картодържатели, които за период от 90 дни преди датата на посещение на салон, са реализирали минимален оборот, в търговски обекти в България или чужбина, в размер на 1000 лeва; Връзка към коментар
zhivko7 Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 Оборотът от 1000 лв мисля, че е актуален. Това за 24 посещения не е за Classic варианта. 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 преди 4 минути , zhivko7 каза: Оборотът от 1000 лв мисля, че е актуален. Това за 24 посещения не е за Classic варианта. Да, видях, че не е за класик варианта и коригирах поста си, мерси. 1 Връзка към коментар
kali Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 1000 лв. е за салоните (за три месеца), 2 000 лв. е за кеш бек-а (тук месеците май бяха шест). 2 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 3 януари, 2022 Сподели Публикувано: 3 януари, 2022 точно преди Коледа си взех преиздадената карта (Classic), обаче установих, че не й работи безконтактното плащане; в началото реших, че е защото е валидна от 01/2022, въпреки че работеше с чипа и в края на декември, но сега в първите дни на този месец отново никъде не работи безконтактно на някой случвало ли му се е? освен да им звъня и да искам преиздаване на пластиката? Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 3 януари, 2022 Сподели Публикувано: 3 януари, 2022 преди 4 минути , antea каза: точно преди Коледа си взех преиздадената карта (Classic), обаче установих, че не й работи безконтактното плащане; в началото реших, че е защото е валидна от 01/2022, въпреки че работеше с чипа и в края на декември, но сега в първите дни на този месец отново никъде не работи безконтактно на някой случвало ли му се е? освен да им звъня и да искам преиздаване на пластиката? Плащала ли си с тази карта контактно, първото плащане трябва да е с ПИН. В момента, Marisha каза: Плащала ли си с тази карта контактно, първото плащане трябва да е с ПИН. Иначе и моята карта спря по някое време. Звънях и я преиздадоха. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега