Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

И моята карта важи до октомври вкл. Фен съм на Classic. Обадих се обаче още през септември да заявя, че искам да си взема новата карта от друг клон. Понеже към септември картата още не е преиздадена, може да смениш клона на получаване без такса 🙂

Връзка към коментар

Ако някой реши да преиздаде картата си, поради дефект,  да знае, че старата карта се блокира и не може да я ползваш дори за комунални плащания в my diners. И така докато дойде новата. 😞

• Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Един бърз въпрос, т.к. не си спомням условията, пък не откривам бързо информацията от сайта на дайнърс - Знам, че натрупания оборот през Master Card с карта Evolve не носи кешбек, но важи ли като оборот за бизнес салоните ?

Връзка към коментар
преди 29 минути , П.Кръстев каза:

Един бърз въпрос, т.к. не си спомням условията, пък не откривам бързо информацията от сайта на дайнърс - Знам, че натрупания оборот през Master Card с карта Evolve не носи кешбек, но важи ли като оборот за бизнес салоните ?

Да, и през my.diners.bg имаш опция да провериш оборота за салоните. Трябват ти 1000лв за 3м назад към датата на посещение на салона. 

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
преди 8 минути , wiliko каза:

на какъв телефон звъните за подновяване на карта, моята изтича този месец, а нямам нито смс, нито имам идея къде да ходя за новата....

В офиса, където е получена първата карта.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, wiliko каза:

на какъв телефон звъните за подновяване на карта, моята изтича този месец, а нямам нито смс, нито имам идея къде да ходя за новата....

Говорих с тях преди седмица на този номер: + 359 2 8171 330. Вдигнаха веднага и ми потвърдиха, че ще получа смс, когато картата е готова за получаване. Могат да проверят и потвърдят от кой офис да вземете картата. Аз все още нямам смс, като и моята карта е с валидност до края на декември.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , margarettod каза:

Говорих с тях преди седмица на този номер: + 359 2 8171 330. Вдигнаха веднага и ми потвърдиха, че ще получа смс, когато картата е готова за получаване. Могат да проверят и потвърдят от кой офис да вземете картата. Аз все още нямам смс, като и моята карта е с валидност до края на декември.

На нас ни изтичаха по едно и също време картите и ни чакаха в един и същи клон, но аз не получих смс, а Жижо получи. 

Връзка към коментар
преди 3 минути , Фил каза:

Само да обърна внимание, че ако някой иска да смени вида карта, например от "класик" на "evolve", трябва да го заяви преди месеца на изтичане.

И да го одобрят отново, защото не е преиздаване. 

Връзка към коментар

Ако на някой не му е удобен вече клонът, от който си е получил първата карта, може в MyDiners да си смени клона, в който да си получава новта карта (мисля, че смяната беше възможна само от 1-во до 15-то число). Колкото до бързите отговори, Diners отговарят изключтелно бързо и адекватно както по имейл, така и по телефон. Да не им е уроки, обаче са едниствената банкова институция/картоиздател в Българя, с която комуникирам винаги с удоволствие, никога няма проблеми, винаги са любезни и съдействат за всичко! 

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Едно малко тъпо питане от мен, но не мога да се оправя. Как може да се види кешбекът през приложението?

Реално в него няма сметка, а само картата. Мога да видя кога и колко съм платил. Евентуално кога съм внесъл. Но не и сметка, по която да направя извлечение с всички приходи и разходи:

image.png.eac9c8f8f13b7ffb30a6d757d30e0944.png

Аз ли бъркам или ...

Връзка към коментар

Здравейте, видях доста мнения по темата и исках да попитам с актуална информация - как зареждате пари по картата най-изгодно? На ДСК съм и мисля че отпадна доста бързо да използвам някоя от кредитните или дебитните ми карти там. Не знам какво е положението през Револют (захранвам Револют през вирутална карта на ДСК засега без такса), други варианти по-добри има ли?

Връзка към коментар
преди 57 минути , Konst каза:

Здравейте, видях доста мнения по темата и исках да попитам с актуална информация - как зареждате пари по картата най-изгодно? На ДСК съм и мисля че отпадна доста бързо да използвам някоя от кредитните или дебитните ми карти там. Не знам какво е положението през Револют (захранвам Револют през вирутална карта на ДСК засега без такса), други варианти по-добри има ли?

@Konst Безплатно в клон на банката - но трябва да я имаш сумата в брой или през my diners с друга дебитна карта. Поне това са моите начини. Може и през epay, но има такса. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Отново да се извиня, ако въпросът е повдиган и преди. Като отида на сайта на Дайнърс с информацията за салоните по различните летища по света (https://www.dinersclub.com/cardmembers/airport-lounges/), виждам нещо, което не ми е правило впечатление преди - дава се достъп до салоните на "Upgraded Diners Club® Airport Lounge and Travel program членове". Обадих се на Дайнърс, казаха ми, че в България нямат такава програма. Предполагам, че можем да влизаме по салоните и без някакъв специален upgrade или не? 

Втори въпрос - спомням си, че имаше лимит от 12 безплатни посещения годишно, но забравих за колко оборот по картата беше изискването, за да могат да се направят тези посещения, бихте ли ми припомнили?

Връзка към коментар
преди 11 минути , FlyTraveler каза:

Отново да се извиня, ако въпросът е повдиган и преди. Като отида на сайта на Дайнърс с информацията за салоните по различните летища по света (https://www.dinersclub.com/cardmembers/airport-lounges/), виждам нещо, което не ми е правило впечатление преди - дава се достъп до салоните на "Upgraded Diners Club® Airport Lounge and Travel program членове". Обадих се на Дайнърс, казаха ми, че в България нямат такава програма. Предполагам, че можем да влизаме по салоните и без някакъв специален upgrade или не? 

Втори въпрос - спомням си, че имаше лимит от 12 безплатни посещения годишно, но забравих за колко оборот по картата беше изискването, за да могат да се направят тези посещения, бихте ли ми припомнили?

2000 лв за 90 дни назад към датата на посещение на салона. Влизаме си във всички салони както и преди стига да приемат дайнърс. 12 безплатни посещения на година. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар
В момента, Jorro каза:

2000 лв за 90 дни назад към датата на посещение на салона. Влизаме си във всички салони както и преди стига да приемат дайнърс. 12 безплатни посещения на година. 

Не беше ли 1000 лв или скоро са го променили?

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , zhivko7 каза:

Не беше ли 1000 лв или скоро са го променили?

Мерси, сега и аз се разтърсих и виждам 1, 000 лв. оборот за последните 90 дни. Това не е ли актуално? 

http://www.diners.bg/bg/dostap-i-konsumatsiya-do-vip-letishtni-saloni/page/161

• Безплатният достъп се запазва за най-активните картодържатели, които за период от 90 дни преди датата на посещение на салон, са реализирали минимален оборот, в търговски обекти в България или чужбина,  в размер на 1000 лeва;
Връзка към коментар
преди 4 минути , zhivko7 каза:

Оборотът от 1000 лв мисля, че е актуален. Това за 24 посещения не е за Classic варианта.

Да, видях, че не е за класик варианта и коригирах поста си, мерси.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

точно преди Коледа си взех преиздадената карта (Classic), обаче установих, че не й работи безконтактното плащане; в началото реших, че е защото е валидна от 01/2022, въпреки че работеше с чипа и в края на декември, но сега в първите дни на този месец отново никъде не работи безконтактно

на някой случвало ли му се е? освен да им звъня и да искам преиздаване на пластиката?

Връзка към коментар
преди 4 минути , antea каза:

точно преди Коледа си взех преиздадената карта (Classic), обаче установих, че не й работи безконтактното плащане; в началото реших, че е защото е валидна от 01/2022, въпреки че работеше с чипа и в края на декември, но сега в първите дни на този месец отново никъде не работи безконтактно

на някой случвало ли му се е? освен да им звъня и да искам преиздаване на пластиката?

Плащала ли си с тази карта контактно, първото плащане трябва да е с ПИН.

В момента, Marisha каза:

Плащала ли си с тази карта контактно, първото плащане трябва да е с ПИН.

Иначе и моята карта спря по някое време. Звънях и я преиздадоха.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.