Loverboy Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Едното е SMS за авторизация (която услуга едни банки таксуват на бройка, други на месец, трети на година), другото е SMS за ПОТВЪРЖДЕНИЕ на покупка, без който не може да бъде извършена покупка. Според мен трябва регулация, която да задължи финансовите институции да предоставят първата услуга (за авторизация) напълно безплатно на клиентите си, за да реагират своевременно. Искам да кажа още, че наличието на 3D код не винаги гарантира сигурност. Имам редица случаи, в които плащам с карта Мастъркард (която има същото нещо от Райфайзен - получаваш код, който въвеждаш и тогава минава покупката), но не ми иска въпросния 3D код и плащането минава. Веднага се сещам за BGMENU. Там, веднъж платиш ли с картата, тя се запаметява и повече никога не иска никакви кодове, включително 3D код.
AlexandraKo Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 (редактирано) Но това, за което става въпрос сега, не е ЗД защита, различно е. Правя покупка в Интернет, въвеждам номер на картата, дата на валидност, трите цифри от гърба на картата, това активира получаването на СМС от шестцифрен код, за който се отваря ново поле и докато не се нанесе този код там, плащането не минава. Чак, като освен горните три неща се нанесе и този код, се осъществява плащане. Както вече казах, от преди време на КК на Пиреос е така. Предполагам, че това ще е процедурата и с Дайнърс. Редактирано 3 април, 2018 от AlexandraKo
Diners Club Bulgaria Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 (редактирано) Здравейте, благодарим за бързата реакция и желание за участие. към момента има две дати - 18ти и 19ти Април, с начален час 18.30. Срещите се организират на бул. Джеймс Баучер 23. За някои от желаещите членове на форума нямаме истинските им имена. Моля да ни изпратите телефон, клиентски номер или имена, за да може колеги да се свържат и да Ви обяснят по-подробно за организацията. Поздрави, Дайнърс клуб България. Редактирано 3 април, 2018 от Diners club
cybersimo Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 преди 22 минути , Loverboy каза: Едното е SMS за авторизация (която услуга едни банки таксуват на бройка, други на месец, трети на година) ... а четвърти банки НЕ ТАКСУВАТ ИЗОБЩО. Напълно безплатна е услугата за една от другите ми кредитни карти.
Ilian359 Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Не ми стана ясно защо в тази тема трябва да обсъждаме SMS авторизациите. Т.нар. ProtectBuy има достатъчно мат'риал за бистрене. Лично аз не искам да използвам тази "екстра", защото ми създава затруднения без на практика да ми гарантира 100% сигурност. Дори напротив - дава на банките право на почти пълна безотговорност. Досега само един сайт ми е отказал плащане от карта без 3D, а за сметка на това многократно не съм успявал да извърша плащане от карта с активирано 3D поради различни технически причини. 4
Loverboy Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Но това, за което става въпрос сега, не е ЗД защита, различно е. Правя покупка в Интернет, въвеждам номер на картата, дата на валидност, трите цифри от гърба на картата, това активира получаването на СМС от шестцифрен код, за който се отваря ново поле и докато не се нанесе този код там, плащането не минава. Чак, като освен горните три неща се нанесе и този код, се осъществява плащане. Както вече казах, от преди време на КК на Пиреос е така. Предполагам, че това ще е процедурата и с Дайнърс. Разбирам много добре какво е, "3D" е маркетинг понятие, а не реална технология. Виза и Мастъркард го ползват, при Дайнърс ще се казва ProtectBuy, но в есенцията си е същото. Някои банки искат ти да си сетнеш парола (ЦКБ), други ти пращат всеки път различен код под формата на SMS (Райфайзен).
Loverboy Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 преди 3 часа, Diners club каза: Здравейте, благодарим за бързата реакция и желание за участие. към момента има две дати - 18ти и 19ти Април, с начален час 18.30. Срещите се организират на бул. Джеймс Баучер 23. За някои от желаещите членове на форума нямаме истинските им имена. Моля да ни изпратите телефон, клиентски номер или имена, за да може колеги да се свържат и да Ви обяснят по-подробно за организацията. Поздрави, Дайнърс клуб България. То най-вероятно ще е най-удобно вие да изберете хората и да пишете на ЛС, за да може те да ви предоставят данните, предполагам.
Георги Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Със сигурност паролата трябва да е динамична, ако беше статична и аз щях да бъда много против. Имаме няколко случая във форума, при които банката отказва възстановяване на парите при неправомерно ползване, защото е използвана статичната 3д парола. А статичната парола може да се компрометира точно толкова лесно, колкото и номера на картата. Фишинг атаките не пречи да ви вземат 3д паролата по същия начин, по който взимат и номера на картата. Само че при нея отговорността и щетата пада върху клиента, а не върху банката или търговеца. Това е лекия момент, който пропускат навсякъде при рекламирането на 3д паролите - че може да предлагат някаква относителна допълнителна сигурност, но прехвърлят цялата отговорност при неправомерни плащания върху теб. В поне два случая във форума (не бяха ли само с ПИБ?) беше необходимо да се задействат всички институции, докато се стигне до благоприятно за клиента решение, а първият отговор автоматично беше в контекста на "за плащането е ползвана 3д парола, оправяйте се". При динамичната парола е друго - отговорността пак пада върху теб, но поне няма лесен начин да се компрометира освен ако заедно с картата не е откраднат и телефона. За мен това прехвърля 3д паролата в графата с приемлив компромис. И пак казвам, че е компромис, защото има и доста чисто практични недостатъци - например в Италия не успях да си купя мобилен интернет заради 3д парола...на хотспота е пуснат само сайта за поръчка и плащане, той се опитва да пренасочи към страницата за 3д парола в банката ми, която е блокирана и в крайна сметка - ядец. Бих посъветвал и да се измислят други решения освен СМС - има ги и не са сложни. Както има физически токени, които генерират временен код, така може да се ползват и приложения за телефона, ето един пример: https://vip.symantec.com/ Няма нужда от достъп до интернет, няма нужда да стискаш палци смс-а да пристигне, просто трябва да имаш смартфон или достъп до личния ти десктоп/лаптоп. Предполагам, че може да се интегрира в Diners приложението също. А смс-ът, встрани от дискусията за хипотетични разходи, въобще не е рентабилна услуга, особено в чужбина. Наскоро имахме дискусия за неполучени смс-и от airbnb. Преди няколко месеца една от големите куриерски фирми също имаха проблеми с информирането на клиентите за доставени поръчки. Моля, задължително проучете алтернативен начин за доставяне на временната парола. При всички положения услугата не е само бяла и насилственото и налагане според мен не е добра практика. Според мен по-добре би било поне в началото да е доброволна, докато се изчистят всички детски болести. 3 1
Гост Гост 23*6 Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 Бих добавил и това, че дефинирането на номер за СМС в my.diners е също нож с две остриета: - ако някой ти хакне профила, може да смени телефона с негов, и да си направи транзакция ... т.е. не е добра идея да се сменя телефон през профила - ако ми се скапе телефона или сим картата (да имал съм умрели сим карти, без причина, затова сега съм с допълнителна към същия номер, но там не получавам смс-и) , то ако не мога да сменя номера, няма как да направя транзакция ...т.е. е добра идея да може да сменя номера в my.diners. Няма угодия.
Ilian359 Публикувано: 3 април, 2018 Публикувано: 3 април, 2018 преди 13 часа, chandni каза: Ако 6-ия месец не си харчил от нея, просто ще видиш разполагаема наличност по-висока от кредитния ти лимит. Ако си харчил, ще имаш по-малко за погасяване. На теория да, на практика не. Сумата от изплатения кешбек се добавя към наличността, но не намалява сумата за погасяване. Би трябвало да участва в погасяването, но от Дайнърс не са го догледали. 1
Loverboy Публикувано: 4 април, 2018 Публикувано: 4 април, 2018 Някой може ли да потвърди дали Дайнърс минава на Летище София Т2? Видях, че има коментари, че минава, но има и такива, според които не. Става дума за магазина с цигари. Актуална информация имаме ли?
boogy83 Публикувано: 4 април, 2018 Публикувано: 4 април, 2018 Промоцията във Фантастико с 8-те процента отстъпка важи ли и събота и неделя? Питам, защото виждам, че в извлечението ми за Март месец за всички пазарувания са ми върнали кешбек освен за две от тях, които са направени през събота и неделя (24.03 и 25.03).
Diners Club Bulgaria Публикувано: 4 април, 2018 Публикувано: 4 април, 2018 преди 4 минути , boogy83 каза: Промоцията във Фантастико с 8-те процента отстъпка важи ли и събота и неделя? Питам, защото виждам, че в извлечението ми за Март месец за всички пазарувания са ми върнали кешбек освен за две от тях, които са направени през събота и неделя (24.03 и 25.03). Здравейте, важи за всички дни ит седмицата. Моля да ни изпратите клиентски номер, за да проверим. Поздрави. 1
chandni Публикувано: 4 април, 2018 Публикувано: 4 април, 2018 преди 12 часа, Ilian359 каза: На теория да, на практика не. Сумата от изплатения кешбек се добавя към наличността, но не намалява сумата за погасяване. Би трябвало да участва в погасяването, но от Дайнърс не са го догледали. Напротив, намалява я. Кешбекът се появява в извлечението със знак +, а направените плащания - със знак -. Накрая имаш "Общо задължения през отчетния период (C):" и от тях като извадиш сумата на кешбека, получаваш на долния ред "Сума за пълно погасяване /краен баланс/ (А+В+С):", която е именно сумата за внасяне. 1
Ilian359 Публикувано: 4 април, 2018 Публикувано: 4 април, 2018 При мен сумата за пълно погасяване си остана 18 лева, а кешбекът беше 44. Може би е някакво изключение, когато кешбекът е по-голям от дължимата сума.
Loverboy Публикувано: 4 април, 2018 Публикувано: 4 април, 2018 преди 31 минути , Ilian359 каза: При мен сумата за пълно погасяване си остана 18 лева, а кешбекът беше 44. Може би е някакво изключение, когато кешбекът е по-голям от дължимата сума. Тя е трябвало да бъде тогава, според мен, е 62, но е станала 18 точно заради този кешбек. Той си излиза с плюс.
neuromancer Публикувано: 4 април, 2018 Публикувано: 4 април, 2018 Вече не си спомням как излиза, че мина време, но ако си изхарчил 100 и имаш кешбек 50, трябва да платиш само 50. 50 вече са платени от кешбека, независимо дали преди да ти дадат крайна сума за погасяване 100 или след това.
Hollywood Публикувано: 5 април, 2018 Публикувано: 5 април, 2018 (редактирано) Отново! Разполагаема сума 0 BGN Редактирано 5 април, 2018 от Hollywood
Георги Матеев Публикувано: 5 април, 2018 Публикувано: 5 април, 2018 преди 7 минути , Hollywood каза: Отново! Разполагаема сума 0 BGN При мен разполагаемата сума се показва, явно не е генерален проблем.
Тони Публикувано: 5 април, 2018 Публикувано: 5 април, 2018 При мен всичко е наред, и плащания минават, и сумата си е точна. Явно просто и те не те харесват! 2 2
Diners Club Bulgaria Публикувано: 5 април, 2018 Публикувано: 5 април, 2018 Преди 1 час, Hollywood каза: Отново! Разполагаема сума 0 BGN Хубаво е да ни оставяте и клиентски номер на лично съобщение, за да можем да проверим. 1
boogy83 Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 На 4.04.2018 г. в 11:46, boogy83 каза: Промоцията във Фантастико с 8-те процента отстъпка важи ли и събота и неделя? Питам, защото виждам, че в извлечението ми за Март месец за всички пазарувания са ми върнали кешбек освен за две от тях, които са направени през събота и неделя (24.03 и 25.03). Похвала за екипа на Дайнърс. Бърза и адекватна реакция по моя случай. Оказало се е някакъв проблем при тях и след проверка ръчно са ми начислили кешбек, който ще получа в следващото извлечение. Благодаря за отзивчивостта. 1
Loverboy Публикувано: 7 април, 2018 Публикувано: 7 април, 2018 (редактирано) Да си отговоря сам - на Терминал 2 не мина картата в магазина за цигари на терминал на ОББ. На ОББ до момента винаги е минавала, много странно. Редактирано 7 април, 2018 от Loverboy
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега