Дани Магелани Публикувано: 7 април, 2018 Публикувано: 7 април, 2018 преди 15 часа, Loverboy каза: Да си отговоря сам - на Терминал 2 не мина картата в магазина за цигари на терминал на ОББ. На ОББ до момента винаги е минавала, много странно. На Т 1 минава
Jorro Публикувано: 8 април, 2018 Публикувано: 8 април, 2018 (редактирано) В Шарлероа никъде не ми я приеха, пробвах на различни места. За сметка на това в момента в Словения няма пропуск- имам чувството, че няма място, на което да не я приемат. Първия път като попитах приемат ли я ме изгледаха с недоумение все едно, че ги питам Виза дали приемат. Евала! Пс. Даже бележката от Пос терминала е на български.... Редактирано 8 април, 2018 от Jorro 3
cybersimo Публикувано: 9 април, 2018 Публикувано: 9 април, 2018 (редактирано) И аз да докладвам за един проблем. В Aspire Lounge 41 на летище Схипхол в Амстердам - Premium интернета, който има логото на Дайнърс продължава да иска име/парола/ваучър. Другия интернет за салона е безплатен и е без парола. Прилагам снимки Редактирано 9 април, 2018 от cybersimo
Дани Магелани Публикувано: 9 април, 2018 Публикувано: 9 април, 2018 И в Япония си искат пароли. Само на места в Одайба се получи.
Тони Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 В Турция- от Кападокия през Анкара, та до Истанбул от 20 ина опита за плащане 2 неуспешни. Не мина само в един магазин за обувки и на още едно място, ама там вероятно щеше да мине ако служителката и мъничко знаеше английски.
Loverboy Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 Отчет от Италия: В Рим не минаваше почти никъде, голяма мъка. В магазин за парфюми исках да си купя парфюм и продавачката пробва 100 пъти на чип, на магнитна лента и какво ли не, след което каза, че American Express и Diners не се приемат, въпреки че отвън имаше стикер на Дайнърс. Картата не мина и във веригата Conad. Успешни плащания имам в два Карфура и на летището в Чампино, на което си взехме капучино.
Loverboy Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 Аз имам следния проблем. В Италия тръгнах да платя една вода в Карфур, въведох пин кода и продължих да си говоря с приятелите, докато чакаме бележката. След това продавачката каза, че не е одобрена трансакцията и да пробваме пак, въведе пак сумата, въведох пина и трансакцията мина. Сега обаче виждам в my.diners.bg в Авторизации два пъти същата сума с по 30 секунди разлика... Лошото е, че не съм в Италия вече и не мога да се разправям, но изглежда Дайнърс са ми отчели плащането два пъти и сега ще се осчетоводи два пъти. Някой имал ли е подобен проблем?
cybersimo Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 преди 9 минути , Loverboy каза: Аз имам следния проблем. В Италия тръгнах да платя една вода в Карфур, въведох пин кода и продължих да си говоря с приятелите, докато чакаме бележката. След това продавачката каза, че не е одобрена трансакцията и да пробваме пак, въведе пак сумата, въведох пина и трансакцията мина. Сега обаче виждам в my.diners.bg в Авторизации два пъти същата сума с по 30 секунди разлика... Лошото е, че не съм в Италия вече и не мога да се разправям, но изглежда Дайнърс са ми отчели плащането два пъти и сега ще се осчетоводи два пъти. Някой имал ли е подобен проблем? Авторизация =/= Транзакция. В менюто Транзакции би трябвало да ти се отчете само веднъж
Loverboy Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 преди 3 минути , cybersimo каза: Авторизация =/= Транзакция. В менюто Транзакции би трябвало да ти се отчете само веднъж Да, да, просто не разбирам защо ми излезе два пъти с разлика 30-40 секунди. Лошото е, че и двата пъти изкара бележка, на първата не видях какво пише, тъй като се доверих на момичето, но това ме кара да се съмнявам, че до дни и двете трансакции ще се осчетоводят
stanislavpp Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 Няма да се осчетоводят , имах подобен случай в Метро с трикратна авторизация.
christuff Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 Днес тръгнах да си погасявам задълженията по картата. Сайта заби, но сумата ми е дръпната от другата карта, с която внасям средствата . Вече 3-4 часа това не е отразено в my.diners. Трябва ли да започна да се притеснявам?
Тони Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 Имаше подобни въпроси, утре ще ти се отрази новата наличност до 10 часа. 1
VanIvanov Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 (редактирано) преди 4 часа, Loverboy каза: Отчет от Италия: В Рим не минаваше почти никъде, голяма мъка. В магазин за парфюми исках да си купя парфюм и продавачката пробва 100 пъти на чип, на магнитна лента и какво ли не, след което каза, че American Express и Diners не се приемат, въпреки че отвън имаше стикер на Дайнърс. Картата не мина и във веригата Conad. Успешни плащания имам в два Карфура и на летището в Чампино, на което си взехме капучино. Хх, аз пък като ходих последно в Рим - ноември м.г. на немалко места мина - ресторанти 1-2, аптека, хотела (което си беше голям бонус, тъй като нощувките ми бяха 300 и нещо евро) Разбира се на повечето места плащах с Visa, но имах 5-6 транзакции с Diners-а Редактирано 10 април, 2018 от VanIvanov
christuff Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 Преди 1 час, Тони каза: Имаше подобни въпроси, утре ще ти се отрази новата наличност до 10 часа. Да, това го четох, но ме притесняваше, че сайта заби по време на превода, а и друг път са ми ги отразявали по-бързо. Вече се вижда в my.diners и "Всичко е точно".
Ilian359 Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 www.Dominos.bg отново не приема Дайнърс. След въвеждане на номера на картата излиза съобщение, че се приемат само Visa, MasterCard И Maestro карти.
Ilian359 Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 преди 8 часа, stanislavpp каза: Няма да се осчетоводят , имах подобен случай в Метро с трикратна авторизация. Аз пък имах случай, в който се осчетоводиха. От Дайнърс съдействаха за сторниране на грешната транзакция. 3
aladinoplus Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 Здравейте, Пампорово - и по точно Снежанка /кулата/ се приема и долу /за лифта/ и горе- за ресторанта. ПОС Алианц. Потвърждавам ПОС на Булбанк във Фантастико вече работи с Diners. Diners team, какво става в Кауфланд и Лидъл? Има ли пробив след този във Фантастико?
ProstoAZ Публикувано: 11 април, 2018 Публикувано: 11 април, 2018 Ще пробвам в Бари и Италия като цяло, май месец в Истанбул. Дано стане номерът. В Бари ще наемам кола и ми искат депозит 500 евро. Предполагам, че няма да имам проблем?
ProstoAZ Публикувано: 11 април, 2018 Публикувано: 11 април, 2018 Аз си настроих автоматично плащане към стоков кредит. Днес беше минало, за което получих мейл. Сумата е 38 лева, а на мен ми е удържана сумата от 39,2. Да не би да има такси някакви при автоматично плащане? Защото веднага ще го откажа...
Тони Публикувано: 11 април, 2018 Публикувано: 11 април, 2018 При резервация обикновено си пише кои кредитни карти се приемат. Дайнърс не е често приемана при автомобилите под наем. До сега с тях съм плащала и се приемат като депозит успешно в групата на Херц без никакъв проблем, но си проверете в резервацията дали Дайнърс е споменат като вариант.
ProstoAZ Публикувано: 11 април, 2018 Публикувано: 11 април, 2018 Да, пуснахме изрично запитване и чакам отговор:) В крайна сметка да видим какво и икак:)
Георги Публикувано: 11 април, 2018 Публикувано: 11 април, 2018 Преди 1 час, ProstoAZ каза: Ще пробвам в Бари и Италия като цяло, май месец в Истанбул. Дано стане номерът. В Бари ще наемам кола и ми искат депозит 500 евро. Предполагам, че няма да имам проблем? Ако фирмата е Enterprise/Alamo/Locauto няма да имаш проблеми за депозита с Дайнърс. Казвам го, защото при тях депозита в Бари беше точно 500 евро и ги ползвах преди месец. 2
ProstoAZ Публикувано: 11 април, 2018 Публикувано: 11 април, 2018 Проверих резервацията Enterprise e. Значи, всичко ще е ок:) 1
Яничка Публикувано: 11 април, 2018 Публикувано: 11 април, 2018 Каква беше таксата за теглене от бг банкомат? Знам, че не е изгодно, но имам 2 карти, от които едната не ползвам и са ми върнали по нея един refund...
chandni Публикувано: 11 април, 2018 Публикувано: 11 април, 2018 (редактирано) преди 1 час, Яничка каза: Каква беше таксата за теглене от бг банкомат? Знам, че не е изгодно, но имам 2 карти, от които едната не ползвам и са ми върнали по нея един refund... за теглене на суми в брой от банкомат - 4 лева + 3% за теглене на суми в брой в клон на ПИБ АД - 5% Редактирано 11 април, 2018 от chandni 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега