ProstoAZ Публикувано: 11 април, 2018 Публикувано: 11 април, 2018 Първите три отчетни периода мога да тегля безплатно в България и в чужбина. Понеже ще пътувам в чужбина следващите месеци, искам да се възполвам от това. Само че не знам какво се разбира под първите три отчетни периода. Договорът ми е от 23.02. Първото ми извлечение е от 01.04 и е за периода 01 март - 31 март. Съответно кои са точно тези три отчетни периода? Вероятно мога да тегля безплатно до: 31 май или?
Jorro Публикувано: 11 април, 2018 Публикувано: 11 април, 2018 Имам въпрос. В момента, ако се извади нов дайнърс или допълнителна карта към съществуващ ще ползва ли първите 90 дни безплатен достъп до салоните без да има оборот? Тъй като предишната промоция изтече на 31.03 в момента в текущата не е упоменато да могат да се ползват, но в сайта на дайнърс пише, че всяка новоиздадена карта има този бонус. @Diners club дали може да ми кажете какви са условията в момента? Имам и друго питане. Сестра ми попълни формата за кандидатстване в сайта, но никой не й се е обадил вече цяла седмица. Предполагам дори да не е одобрена пак ще се свърже някой с нея да и каже нали така?
Гост Гост 23*6 Публикувано: 11 април, 2018 Публикувано: 11 април, 2018 Седмица е разтегливо понятие :) , особено покрай празници, обикновено времето за жените тече по-бързо, без да се обиждат половинките . От Дайнърс и аз потвърждавам, че са изключително любезни и отговарят на всякакви въпроси, аз бих разчитал на отговор директно от тях...
Diners Club Bulgaria Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 преди 7 часа, Jorro каза: Имам въпрос. В момента, ако се извади нов дайнърс или допълнителна карта към съществуващ ще ползва ли първите 90 дни безплатен достъп до салоните без да има оборот? Тъй като предишната промоция изтече на 31.03 в момента в текущата не е упоменато да могат да се ползват, но в сайта на дайнърс пише, че всяка новоиздадена карта има този бонус. @Diners club дали може да ми кажете какви са условията в момента? Имам и друго питане. Сестра ми попълни формата за кандидатстване в сайта, но никой не й се е обадил вече цяла седмица. Предполагам дори да не е одобрена пак ще се свърже някой с нея да и каже нали така? Здравейте, условията на промоцията са същите. Това е последното удължаване на промоцията при тези условия. Относно одобреншето- всички одобрени искания се прозвъняват по терафонд на за потвърждение на лимита, а на отказаните се праща смс. Може да се обадите и да попитате за конкретния случай. Поздрави. 1
boogy83 Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 Един такъв въпрос, след направена покупка по интернет, реших да се откажа и търговеца се съгласи да ми върне парите. Сега как се предполага, че аз ще разбера дали ги е върнал? Трябва да следя разполагаемата сума или ще ми се появи някъде в трансакциите?
П.Кръстев Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 преди 18 часа, Jorro каза: Имам въпрос. В момента, ако се извади нов дайнърс или допълнителна карта към съществуващ ще ползва ли първите 90 дни безплатен достъп до салоните без да има оборот? Тъй като предишната промоция изтече на 31.03 в момента в текущата не е упоменато да могат да се ползват, но в сайта на дайнърс пише, че всяка новоиздадена карта има този бонус. @Diners club дали може да ми кажете какви са условията в момента? Имам и друго питане. Сестра ми попълни формата за кандидатстване в сайта, но никой не й се е обадил вече цяла седмица. Предполагам дори да не е одобрена пак ще се свърже някой с нея да и каже нали така? преди 10 часа, Diners club каза: Здравейте, условията на промоцията са същите. Това е последното удължаване на промоцията при тези условия. Относно одобреншето- всички одобрени искания се прозвъняват по терафонд на за потвърждение на лимита, а на отказаните се праща смс. Може да се обадите и да попитате за конкретния случай. Поздрави. A сегашната промоция до кога е? Имам едни приятели, които ги агитирах да си изкарат, но още не са. Като изтече промоцията как ще стоят нещата? Дори и да искаш да ползваш салон 20 дни след получаването на картата трябва да имаш оборот от 500 лв ?
chandni Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 преди 5 минути , П.Кръстев каза: A сегашната промоция до кога е? Имам едни приятели, които ги агитирах да си изкарат, но още не са. Като изтече промоцията как ще стоят нещата? Дори и да искаш да ползваш салон 20 дни след получаването на картата трябва да имаш оборот от 500 лв ? Предполагам, че промоцията касае неплащането на месена клубна такса за месеците, в които нямаш плащане с картата.
ProstoAZ Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 Jar Computurs - https://www.jarcomputers.com/search?q=comp&btn=++ са с терминал на ДСК и плащането с дайнърс НЕ МИНАВА. В мол Сердика в същата сграда има банкомат на Уникредит, който без лепенки на Дайнърс или други, прие картата и изтеглих пари.
Яничка Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 В Spaghetti kitchen се мъдри логото на Diners. 1
Divliana Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 Дайнърс мина успешно в Raffy Bar & Gelato - бул. "Витоша"
patilana Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 Навсякъде в магазинчетата за подаръци в Япония, дори и в някои сергийки, картата минава. Логото й предизвиква особен възторг у продавачките, който не можах да си обясня, тъй като английският им език е в рамките на числата.
Дани Магелани Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 преди 37 минути , patilana каза: Навсякъде в магазинчетата за подаръци в Япония, дори и в някои сергийки, картата минава. Логото й предизвиква особен възторг у продавачките, който не можах да си обясня, тъй като английският им език е в рамките на числата. Да допълня, че дори и в хотелите в Япония, за които в Букинг няма отбелязана картата, приемат Дайнерс. 1
Diners Club Bulgaria Публикувано: 18 април, 2018 Публикувано: 18 април, 2018 Здравейте магеланци, за съжаление се налага отлагане на организираната среща за новия продукт. Ще ви държим в течение относно неговото представяне. Извиняваме се за причиненото недоразумение. Поздрави
ProstoAZ Публикувано: 19 април, 2018 Публикувано: 19 април, 2018 Потвърждавам, че в Италия, Бари, на местните коли под наем картата ми я прие без никакви проблеми. Там удържат депозит, който после възстановяват. Из самото БАРИ обаче почти никъде не мина картата, където пробвах. Залагаха си на познатите карти. 1
ProstoAZ Публикувано: 19 април, 2018 Публикувано: 19 април, 2018 Вчера към 17 и нещо внесох в Дайнърс около 800 лева, още не са отразени. Друг път ставаше бързо. Разбира се, от картата ми изчезнаха веднага, но кога ще се появят, ми е интересно.
chandni Публикувано: 19 април, 2018 Публикувано: 19 април, 2018 преди 29 минути , ProstoAZ каза: Вчера към 17 и нещо внесох в Дайнърс около 800 лева, още не са отразени. Друг път ставаше бързо. Разбира се, от картата ми изчезнаха веднага, но кога ще се появят, ми е интересно. Работното време на Diners е до 17:30, така че е нормално още да не са се отразили. След 10, най-късно 11 часа, вече трябва да са отразени.
ProstoAZ Публикувано: 19 април, 2018 Публикувано: 19 април, 2018 3 hours ago, chandni said: Работното време на Diners е до 17:30, така че е нормално още да не са се отразили. След 10, най-късно 11 часа, вече трябва да са отразени. Досега ставаше доста бързо, дори в същия ден, но да приемем, че съм го направил след работно време. При все това, едното ми плащане бе отразено преди малко, другото още не е, а е вече 13. Но ще почакам де:)
aladinoplus Публикувано: 20 април, 2018 Публикувано: 20 април, 2018 Здравейте, в OMV вече минава и на Райфайзен банк. 2
iMari Публикувано: 21 април, 2018 Публикувано: 21 април, 2018 Вече три пъти се опитвам да платя с картата в ebag.bg и трите пъти неуспешно.С всяка друга карта плащането минава.Нали чак от май се въвеждаше индивидуален код за интернет плащания?
ProstoAZ Публикувано: 23 април, 2018 Публикувано: 23 април, 2018 Имаше месечна промоция с Фантастико и ЕБАГ. Аз съм доволен от нея и виждам, че се прави спорадично. Въпросът е, че има ли и нататък такава, или няма?
Diners Club Bulgaria Публикувано: 23 април, 2018 Публикувано: 23 април, 2018 преди 1 минута , ProstoAZ каза: Имаше месечна промоция с Фантастико и ЕБАГ. Аз съм доволен от нея и виждам, че се прави спорадично. Въпросът е, че има ли и нататък такава, или няма? Здравейте, промоциите ни с Фантастико и еbag.bg ще бъдат периодични през годината. Към момента има пренастройване на плащанията през ebag.bg с карти Diners, което се надяваме да приклйчи скоро. Промяната не е свързана с въвеждането ня 3D защитата. Поздрави!
Loverboy Публикувано: 24 април, 2018 Публикувано: 24 април, 2018 На 4/19/2018 в 13:02, ProstoAZ каза: Досега ставаше доста бързо, дори в същия ден, но да приемем, че съм го направил след работно време. При все това, едното ми плащане бе отразено преди малко, другото още не е, а е вече 13. Но ще почакам де:) Доколкото знам парите се отчитат няколко пъти през деня, примерно през 2 или 4 часа, не помня какво ми казаха. Знам само, че последното отчитане за деня е в 16.00.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега