Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:

Последната седмица вече на два пъти се случва да плащам с картата и да не ми искат ПИН. Плащането направо минава....а сумите не са малки.

Някой с подобен проблем?

Публикувано:

И на мен ми се случи скоро в Зара,случвало се е и друг път,но по скоро е изключение.Мисля,че някои терминали дават тази опция.

Публикувано:

На мен ми се случи няколко пъти при плащане в билла, беше точно преди да получа новата карта, защото старата изтичаше. Мислех да им звъня да питам защо се случва така, но като взех новата проблема изчезна. 

Публикувано:

Плащане с лента или чип? С лента не би трябвало да иска ПИН, а подпис. Обаче има нагли терминали, които искат ПИН при плащане с лента. Според мен е само формално и каквато и глупост да се въведе, плащането ще мине. 

Публикувано:
преди 10 часа, Ilian359 каза:

Плащане с лента или чип? С лента не би трябвало да иска ПИН, а подпис. Обаче има нагли терминали, които искат ПИН при плащане с лента. Според мен е само формално и каквато и глупост да се въведе, плащането ще мине. 

Плащане с лента....Но не са ми искали подпис.

Публикувано:

Здравейте,

Искам да попитам докога е промоцията на Дайнърс за карта, която първите два месеца може да се ползва по ВИП салоните на летищата, а след това се търси оборот - какъв оборот и за какъв период се изисква, за да може да има пак възможност за ползване на ВИП салоните ? 

Публикувано:
преди 11 минути , agenta каза:

Здравейте,

Искам да попитам докога е промоцията на Дайнърс за карта, която първите два месеца може да се ползва по ВИП салоните на летищата, а след това се търси оборот - какъв оборот и за какъв период се изисква, за да може да има пак възможност за ползване на ВИП салоните ? 

Доколкото знам това не е промоция, а включено условие по принцип. Първите 3 месеца след подписване на договор за картата може да посещаваш ВИП Салоните безплатно без да ти се търси оборот по картата. След това се гледа дали за послените 3 месеца преди посещението имаш оборот по картата поне 500 лева. Ако го нямаш ще бъдеш таксуван за салона, ако го имаш салона ти е безплатен.

• Харесвам 1
Публикувано:

Голям срам. В Кауфланд на "Цар Борис" III не се приема от терминалите на Уникредит, при положение че има и офис на уникредит. Ако е въпрос на ъпдейт, можеше отдавна да се ъпдейтне, както се казва...

Публикувано:
преди 14 минути , ProstoAZ каза:

Голям срам. В Кауфланд на "Цар Борис" III не се приема от терминалите на Уникредит, при положение че има и офис на уникредит. Ако е въпрос на ъпдейт, можеше отдавна да се ъпдейтне, както се казва...

Е, чак пък, срам.:OПолека-лека се разширява периметърът на картата. Нали сме си говорили, че тази не трябва да е ти е основната КК, а допълнителната.

• Харесвам 2
Публикувано:

Моля, кажете, може би, е коментирано, пък съм пропуснала:

Ако прехвърля пари от картата Дайнърс на мъжа ми в моята, това брои ли се за оборот?

Публикувано:

Тя е, в този ден беше основната, защото бях забравил другите:):):)

Идеята ми за срам беше, че е голям магазин с клон на банката в него и можеха бързо да ъпдейтнат тези неща:) 

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз неколкократно писах по-рано в темата, че нещата не опират до 3-минутен ъпдейт, а до договорни отношения между DC, търговец и банки.

• Харесвам 1
Публикувано:

Във Фантастико и Метро със сигурност - т.е. в магазини, които така или иначе работят с Дайнърс през други банки.

Публикувано: (редактирано)

Здравейте магеланци, както бяхме писали, невъзможността за разплащане в eBag.bg е свързана с промяна на обслужващата банка, която няма подписан договор с Дайнърс клуб България. От днес вече имаме сключен договор и с тази банка и може отново да се разплащате в сайта. 

Допълнително, отново може да се възползвате от 8% отстъпка, както в eBag.bg, така и в магазини Фантастико. 

Съжаляваме за причиненото неудобство и се надяваме,с подписването на договор с поредната банка, ползването на карти Diners Club International да стане още по приятно. 

Поздрави, Дайнърс клуб България 

Редактирано от Diners club
  • Харесвам 11
  • Браво 1
Публикувано:
преди 59 минути , Diners club каза:

Здравейте магеланци, както бяхме писали, невъзможността за разплащане в eBay.bg е свързана с промяна на обслужващата банка, която няма подписан договор с Дайнърс клуб България. От днес вече имаме сключен договор и с тази банка и може отново да се разплащате в сайта. 

Допълнително, отново може да се възползвате от 8% отстъпка, както в eBay.bg, така и в магазини Фантастико. 

Съжаляваме за причиненото неудобство и се надяваме,с подписването на договор с поредната банка, ползването на карти Diners Club International да стане още по приятно. 

Поздрави, Дайнърс клуб България 

eBay.bg? Това откога съществува?

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 2 часа, Diners club каза:

Допълнително, отново може да се възползвате от 8% отстъпка, както в eBag.bg, така и в магазини Фантастико. 

Това е чудесна новина! От кога до кога важи?

• Харесвам 1
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 18 минути , Ilian359 каза:

Това е чудесна новина! От кога до кога важи?

Ако не се лъжа, видях че важи до 15.07, но не съм 100% сигурна.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.