boogy83 Публикувано: 7 май, 2018 Публикувано: 7 май, 2018 Последната седмица вече на два пъти се случва да плащам с картата и да не ми искат ПИН. Плащането направо минава....а сумите не са малки. Някой с подобен проблем?
iMari Публикувано: 7 май, 2018 Публикувано: 7 май, 2018 И на мен ми се случи скоро в Зара,случвало се е и друг път,но по скоро е изключение.Мисля,че някои терминали дават тази опция.
kali Публикувано: 7 май, 2018 Публикувано: 7 май, 2018 На мен ми се случи няколко пъти при плащане в билла, беше точно преди да получа новата карта, защото старата изтичаше. Мислех да им звъня да питам защо се случва така, но като взех новата проблема изчезна.
Ilian359 Публикувано: 7 май, 2018 Публикувано: 7 май, 2018 Плащане с лента или чип? С лента не би трябвало да иска ПИН, а подпис. Обаче има нагли терминали, които искат ПИН при плащане с лента. Според мен е само формално и каквато и глупост да се въведе, плащането ще мине.
boogy83 Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 преди 10 часа, Ilian359 каза: Плащане с лента или чип? С лента не би трябвало да иска ПИН, а подпис. Обаче има нагли терминали, които искат ПИН при плащане с лента. Според мен е само формално и каквато и глупост да се въведе, плащането ще мине. Плащане с лента....Но не са ми искали подпис.
neuromancer Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 Ами трябва иначе без ПИН и без подпис си е без твоето разрешение 1
agenta Публикувано: 14 май, 2018 Публикувано: 14 май, 2018 Здравейте, Искам да попитам докога е промоцията на Дайнърс за карта, която първите два месеца може да се ползва по ВИП салоните на летищата, а след това се търси оборот - какъв оборот и за какъв период се изисква, за да може да има пак възможност за ползване на ВИП салоните ?
boogy83 Публикувано: 14 май, 2018 Публикувано: 14 май, 2018 преди 11 минути , agenta каза: Здравейте, Искам да попитам докога е промоцията на Дайнърс за карта, която първите два месеца може да се ползва по ВИП салоните на летищата, а след това се търси оборот - какъв оборот и за какъв период се изисква, за да може да има пак възможност за ползване на ВИП салоните ? Доколкото знам това не е промоция, а включено условие по принцип. Първите 3 месеца след подписване на договор за картата може да посещаваш ВИП Салоните безплатно без да ти се търси оборот по картата. След това се гледа дали за послените 3 месеца преди посещението имаш оборот по картата поне 500 лева. Ако го нямаш ще бъдеш таксуван за салона, ако го имаш салона ти е безплатен. 1
Ilian359 Публикувано: 14 май, 2018 Публикувано: 14 май, 2018 Удължили са дългата промоция до 30-ти юни.
Rumiana G. Публикувано: 15 май, 2018 Публикувано: 15 май, 2018 Когато задълженията се погасяват от сметка в чужбина, удържа ли ПИБ някаква такса?
ProstoAZ Публикувано: 16 май, 2018 Публикувано: 16 май, 2018 Голям срам. В Кауфланд на "Цар Борис" III не се приема от терминалите на Уникредит, при положение че има и офис на уникредит. Ако е въпрос на ъпдейт, можеше отдавна да се ъпдейтне, както се казва...
AlexandraKo Публикувано: 16 май, 2018 Публикувано: 16 май, 2018 преди 14 минути , ProstoAZ каза: Голям срам. В Кауфланд на "Цар Борис" III не се приема от терминалите на Уникредит, при положение че има и офис на уникредит. Ако е въпрос на ъпдейт, можеше отдавна да се ъпдейтне, както се казва... Е, чак пък, срам.Полека-лека се разширява периметърът на картата. Нали сме си говорили, че тази не трябва да е ти е основната КК, а допълнителната. 2
AlexandraKo Публикувано: 16 май, 2018 Публикувано: 16 май, 2018 Моля, кажете, може би, е коментирано, пък съм пропуснала: Ако прехвърля пари от картата Дайнърс на мъжа ми в моята, това брои ли се за оборот?
AlexandraKo Публикувано: 16 май, 2018 Публикувано: 16 май, 2018 преди 25 минути , stanislavpp каза: Не Благодаря ти!
ProstoAZ Публикувано: 16 май, 2018 Публикувано: 16 май, 2018 Тя е, в този ден беше основната, защото бях забравил другите:):):) Идеята ми за срам беше, че е голям магазин с клон на банката в него и можеха бързо да ъпдейтнат тези неща:) 1
Ilian359 Публикувано: 16 май, 2018 Публикувано: 16 май, 2018 Аз неколкократно писах по-рано в темата, че нещата не опират до 3-минутен ъпдейт, а до договорни отношения между DC, търговец и банки. 1
Гост Гост 23*6 Публикувано: 16 май, 2018 Публикувано: 16 май, 2018 По принцип уникредит приемат ли дайнърс изобщо някъде ?
Ilian359 Публикувано: 16 май, 2018 Публикувано: 16 май, 2018 Във Фантастико и Метро със сигурност - т.е. в магазини, които така или иначе работят с Дайнърс през други банки.
Diners Club Bulgaria Публикувано: 17 май, 2018 Публикувано: 17 май, 2018 (редактирано) Здравейте магеланци, както бяхме писали, невъзможността за разплащане в eBag.bg е свързана с промяна на обслужващата банка, която няма подписан договор с Дайнърс клуб България. От днес вече имаме сключен договор и с тази банка и може отново да се разплащате в сайта. Допълнително, отново може да се възползвате от 8% отстъпка, както в eBag.bg, така и в магазини Фантастико. Съжаляваме за причиненото неудобство и се надяваме,с подписването на договор с поредната банка, ползването на карти Diners Club International да стане още по приятно. Поздрави, Дайнърс клуб България Редактирано 17 май, 2018 от Diners club 11 1
cybersimo Публикувано: 17 май, 2018 Публикувано: 17 май, 2018 преди 59 минути , Diners club каза: Здравейте магеланци, както бяхме писали, невъзможността за разплащане в eBay.bg е свързана с промяна на обслужващата банка, която няма подписан договор с Дайнърс клуб България. От днес вече имаме сключен договор и с тази банка и може отново да се разплащате в сайта. Допълнително, отново може да се възползвате от 8% отстъпка, както в eBay.bg, така и в магазини Фантастико. Съжаляваме за причиненото неудобство и се надяваме,с подписването на договор с поредната банка, ползването на карти Diners Club International да стане още по приятно. Поздрави, Дайнърс клуб България eBay.bg? Това откога съществува? 1 1
bibi Публикувано: 17 май, 2018 Публикувано: 17 май, 2018 (редактирано) ebag.bg , а не ebay.bg . Това е онлайн магазинът на Фантастико. Редактирано 17 май, 2018 от bibi 2
Ilian359 Публикувано: 17 май, 2018 Публикувано: 17 май, 2018 преди 2 часа, Diners club каза: Допълнително, отново може да се възползвате от 8% отстъпка, както в eBag.bg, така и в магазини Фантастико. Това е чудесна новина! От кога до кога важи? 1
Мирослав Василев Публикувано: 17 май, 2018 Публикувано: 17 май, 2018 преди 18 минути , Ilian359 каза: Това е чудесна новина! От кога до кога важи? Ако не се лъжа, видях че важи до 15.07, но не съм 100% сигурна. 1
Loverboy Публикувано: 17 май, 2018 Публикувано: 17 май, 2018 преди 2 часа, elateq каза: Ако не се лъжа, видях че важи до 15.07, но не съм 100% сигурна. На сайта няма нищо оше?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега