Diners Club Bulgaria Публикувано: 8 юни, 2018 Публикувано: 8 юни, 2018 преди 30 минути , Ilian359 каза: Само аз ли съм още с грешно извлечение? Че и подканващ SMS ми дойде.... Здравейте, както Ви написахме на лично съобщение в понеделник, Вашата корекция е различна и е отразена на дата 04 юни. Поздрави 1
yordanov Публикувано: 9 юни, 2018 Публикувано: 9 юни, 2018 Някой купувал ли е скоро билети на Flixbus с Дайнърс? Преди две седмици пробвах и не стана. Днес пак исках да платя с Дайнърс и пак не ми се случиха нещата. Преди месец два ставаше без проблем. 1
Hollywood Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 (редактирано) Не се приема в Peek и Cloppenburg и редица двуетажни магазини 😁 Редактирано 13 юни, 2018 от Hollywood
Гост Гост 23*6 Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 (редактирано) много определящо е да пробият в пос-овете на уникредит и оттам ще изкъртят пазара 🙂 Редактирано 13 юни, 2018 от Гост 23*6
Loverboy Публикувано: 14 юни, 2018 Публикувано: 14 юни, 2018 (редактирано) От Diners - 2018-06-13 09:33:28 Уважаеми клиенти, пазаруването с кредитни карти Diners Club International, вече е възможно в магазини ZARA, MASSIMO DUTTI, BERSHKA, OYSHO, PULL & BEAR и STRADIVARIUS! @Diners Club Bulgaria кой терминал да търсим, за да работи с картите в тези магазини? Редактирано 14 юни, 2018 от Loverboy 1
iMari Публикувано: 14 юни, 2018 Публикувано: 14 юни, 2018 преди 32 минути , Loverboy каза: От Diners - 2018-06-13 09:33:28 Уважаеми клиенти, пазаруването с кредитни карти Diners Club International, вече е възможно в магазини ZARA, MASSIMO DUTTI, BERSHKA, OYSHO, PULL & BEAR и STRADIVARIUS! @Diners Club Bulgaria кой терминал да търсим, за да работи с картите в тези магазини? На Пощенска банка 1
Diners Club Bulgaria Публикувано: 14 юни, 2018 Публикувано: 14 юни, 2018 преди 49 минути , Loverboy каза: От Diners - 2018-06-13 09:33:28 Уважаеми клиенти, пазаруването с кредитни карти Diners Club International, вече е възможно в магазини ZARA, MASSIMO DUTTI, BERSHKA, OYSHO, PULL & BEAR и STRADIVARIUS! @Diners Club Bulgaria кой терминал да търсим, за да работи с картите в тези магазини? Всички служители на споменатите обекти са обучени да използват терминала на Пощенска банка. поздрави 2
Яничка Публикувано: 16 юни, 2018 Публикувано: 16 юни, 2018 Преди малко направих неуспешни опити да платя сметка от My.diners. Статусът на плащането стои "В процес на обработка" и върти нон-стоп. Някой с подобен проблем?
Marisha Публикувано: 16 юни, 2018 Публикувано: 16 юни, 2018 преди 19 минути , Яничка каза: Преди малко направих неуспешни опити да платя сметка от My.diners. Статусът на плащането стои "В процес на обработка" и върти нон-стоп. Някой с подобен проблем? Преди малко платих успешно. 1
boogy83 Публикувано: 19 юни, 2018 Публикувано: 19 юни, 2018 На 22.02.2018 г. в 18:06, Боби каза: Кафене + WC има пред "кошарата", просто не трябва да бързаш да се набуташ в нея. И аз съм виждал спирката пред салона, от който се качват хора за полета за Варна, но винаги са някакви "бизнес"/връзкари и не бих рискувал. Ако искаш да се подсигуриш, има директен телефон на салона, питай ги за режима на допуск за вътрешни полети и после не забравяй да ни споделиш наученото Да докладвам моя опит: София -Варна полет с бг Еър и както може да се очаква има закъснение с час и половина. Не се бях набутал в "кокошарника" по съвет на вас Магеланци и след като разбрах за закъснението питах на гишето за чек ин. Сложиха ми някакъв печат и ме питаха в кой лаундж искам да ида. В лаунджа ми обясниха, че ще извикат автобуса да мине да ме вземе. Сега си пийвам ккафенцето и чакам да стане време. И да поясня, че не съм някой бизнес връзкар 🙂 10 1 2
Георги Публикувано: 20 юни, 2018 Публикувано: 20 юни, 2018 Скоро посъветвах един приятел да си извади карта и той го направи и е получил безконтактна. Не помня да сме обсъждали темата тук. Та въпросът ми е, може ли да сменя и моята за безконтактна, защото честно казано едно от нещата, които ме спират да товаря малки сметки на картата е точно това моткане постоянно да чакам да я сложат в терминала и после да въвеждам ПИН? 1
chandni Публикувано: 20 юни, 2018 Публикувано: 20 юни, 2018 преди 2 минути , Георги каза: Скоро посъветвах един приятел да си извади карта и той го направи и е получил безконтактна. Не помня да сме обсъждали темата тук. Та въпросът ми е, може ли да сменя и моята за безконтактна, защото честно казано едно от нещата, които ме спират да товаря малки сметки на картата е точно това моткане постоянно да чакам да я сложат в терминала и после да въвеждам ПИН? Ако си склонен да платиш 20 лв за преиздаване на картата предсрочно, предполагам, че няма да е проблем. Иначе на мъжа ми картата вече е износена от прекомерна употреба, магнитната лента е протрита и не работи, но са му казали, че за да му я сменят преди да е изтекла, трябва да си плати като за изгубена. 1 1
Гост Гост 23*6 Публикувано: 20 юни, 2018 Публикувано: 20 юни, 2018 5 minutes ago, Георги said: Скоро посъветвах един приятел да си извади карта и той го направи и е получил безконтактна. Не помня да сме обсъждали темата тук. Та въпросът ми е, може ли да сменя и моята за безконтактна, защото честно казано едно от нещата, които ме спират да товаря малки сметки на картата е точно това моткане постоянно да чакам да я сложат в терминала и после да въвеждам ПИН? И аз съм в същата ситуация, при наличие на други безконтактни, не ме притеснява допълнителното плащане, а че тъкмо "свикнах" с пин кода, а да не се окаже, че след месец ще издават и безконтактни и такива, на които да се сменя пин-а, та пак да се наложи смяна 😉
iMari Публикувано: 21 юни, 2018 Публикувано: 21 юни, 2018 @Diners Club Bulgaria,планирате ли да направите възможно плащането в сайтовете на гореизброените магазини от семейството на Зара?В момента започват сезонните намаления и пазаруването онлайн два голямо предимство и генерира сериозни обороти. 2
Jorro Публикувано: 21 юни, 2018 Публикувано: 21 юни, 2018 Някой може ли да ми каже при изпусната връзка заради закъснял полет на 1 резврвация във времето между двата полета мога ли да направя покупки, които после да бъдат покрити отбзадтраховката? Уточнявам, че билетитв не са купени с дайнърса, но съм направил покупка вчера за да се активира полицата. 1
yordanov Публикувано: 23 юни, 2018 Публикувано: 23 юни, 2018 @Diners Club Bulgaria ЗАРА срещу съдебната палата - не можах да платя с Дайнърс в мъжкия отдел. Служителят изпробва терминал на УниКредит, макар че аз изрично исках терминал на Пощенска. Съответно картата не мина, служителят каза, че нямал друг терминал. Не настоях и си платих с друга карта.
Божидар Публикувано: 26 юни, 2018 Публикувано: 26 юни, 2018 (редактирано) Искам да се оплача но тук,след посещение на салона в Братислава бях таксуван 24 евро ,обадих се на Diners club за справка те ми дадоха формуляр за грешна транзакция и тн. Попълних и изпратих днес ми се обаждат от Diners и ме казват ,че вече не работели с този салон и затова са ме таксували ,трябвало всеки път да проверявам в техният саит за справка .Интересното в случаят е ,че приятелите с които бях заедно и които влязоха 25 мин. преди мен не са ги таксували . Някакви предложения от Магеланци какво да правя. Редактирано 26 юни, 2018 от Божидар
Jorro Публикувано: 26 юни, 2018 Публикувано: 26 юни, 2018 7 minutes ago, Божидар said: Искам да се оплача но тук,след посещение на салона в Братислава бях таксуван 24 евро ,обадих се на Diners club за справка те ми дадоха формуляр за грешна транзакция и тн. Попълних и изпратих днес ми се обаждат от Diners и ме казват ,че вече не работели с този салон и затова са ме таксували ,трябвало всеки път да проверявам в техният саит за справка .Интересното в случаят е ,че приятелите с които бях заедно и които влязоха 25 мин. преди мен не са ги таксували .Изводът и съветът на служителя беше да се правят скриншотове преди всяко влизане в салон. Някакви предложения от Магеланци какво да правя. Аз бях преди 2 седмици там, факт че вече е на друг собственик , сега е Mastercard lounge ,но ми приеха Дайнърса, не са ми казвали, че вече не работят с тях и ще бъда таксуван. Към момента не виждам на авторизации/транзакции да имам блокирана сума, но ще видим и в извлечението на края на месеца.
Гост 45#2 Публикувано: 26 юни, 2018 Публикувано: 26 юни, 2018 преди 17 минути , Божидар каза: Искам да се оплача но тук,след посещение на салона в Братислава бях таксуван 24 евро ,обадих се на Diners club за справка те ми дадоха формуляр за грешна транзакция и тн. Попълних и изпратих днес ми се обаждат от Diners и ме казват ,че вече не работели с този салон и затова са ме таксували ,трябвало всеки път да проверявам в техният саит за справка .Интересното в случаят е ,че приятелите с които бях заедно и които влязоха 25 мин. преди мен не са ги таксували .Изводът и съветът на служителя беше да се правят скриншотове преди всяко влизане в салон. Някакви предложения от Магеланци какво да правя. Аз бих оспорвал тези пари до последно. Ако е плащане за услуга (в случая достъп до салон срещу Х такса), трябва да мине през пос с пин. Ако картата ти е минала на обичайния терминал за обработка при влизане в салона, би следвало да важи правилото за необходимия оборот, за да е безплатно. Ама това да ти бъде обработено по обичайния начин и после да ти бъде начислена такса, защото салона е спрял да работи с тях - това за мен лично е неприемливо.
Божидар Публикувано: 26 юни, 2018 Публикувано: 26 юни, 2018 преди 3 минути , Боби каза: Аз бих оспорвал тези пари до последно. Ако е плащане за услуга (в случая достъп до салон срещу Х такса), трябва да мине през пос с пин. Ако картата ти е минала на обичайния терминал за обработка при влизане в салона, би следвало да важи правилото за необходимия оборот, за да е безплатно. Ама това да ти бъде обработено по обичайния начин и после да ти бъде начислена такса, защото салона е спрял да работи с тях - това за мен лично е неприемливо. Парите ги дръпнаха на следващият ден и аз веднага подадох оплакване ,а иначе оборот има достатачен
Тони Публикувано: 26 юни, 2018 Публикувано: 26 юни, 2018 (редактирано) А защо салонът все още е в приложението? Редактирано 26 юни, 2018 от Тони 1
yordanov Публикувано: 26 юни, 2018 Публикувано: 26 юни, 2018 В сайта на летището пише, че салонът работи с Дайнърс до края на юли. Интересното е, че не фигурира в http://dinersclublounges.com/ но аз си влязох безплатно скоро и не са ме таксували. Фигурира, обаче, в другия сайт https://www.dinersclub.com/clubmembers/airport-lounges/caproni-lounge
Божидар Публикувано: 26 юни, 2018 Публикувано: 26 юни, 2018 Аз не го виждам преди 2 минути , Тони каза: А защо салона все още е в приложението? преди 3 минути , yordanov каза: В сайта на летището пише, че салонът работи с Дайнърс до края на юли. Интересното е, че не фигурира в http://dinersclublounges.com/ но аз си влязох безплатно скоро и не са ме таксували. Фигурира, обаче, в другия сайт https://www.dinersclub.com/clubmembers/airport-lounges/caproni-lounge Може ли един скрин шот с днешна дата моля
cybersimo Публикувано: 26 юни, 2018 Публикувано: 26 юни, 2018 преди 7 минути , Тони каза: А защо салонът все още е в приложението? преди 4 минути , Божидар каза: Аз не го виждам Потвърждавам, че салона е в приложението - следователно трябва да работи с Дайнърс. Оспорвайте до край. Неприемлиево е да ви таксуват, ако сте имали необходимия оборот.
Фил Публикувано: 26 юни, 2018 Публикувано: 26 юни, 2018 преди 35 минути , Божидар каза: след посещение на салона в Братислава бях таксуван 24 евро... Да не са ти таксували гост ?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега