Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 минути , Loverboy каза:

говорих с Дженерали, каза да си купувам храна и напитки и до пет дни след присъигане в София да им предоставя касови бележки. Интересното е, че каза, че не е задължително да се плаща с картата.

А какво казаха за хотел?

Публикувано:
преди 10 минути , Loverboy каза:

говорих с Дженерали, каза да си купувам храна и напитки и до пет дни след присъигане в София да им предоставя касови бележки. Интересното е, че каза, че не е задължително да се плаща с картата.

Задължително е да е активирана застраховката за конкретното пътуване с покупка на самолетен билет, резервация на хотел или покупка извън страната.

Това трябва да е платено с Дайнерс

Публикувано:
преди 42 минути , Дани Магелани каза:

Задължително е да е активирана застраховката за конкретното пътуване с покупка на самолетен билет, резервация на хотел или покупка извън страната.

Това трябва да е платено с Дайнерс

Имам 5-6 трансакции в Италия от тая седмица, така че е активирана. Платени с дайнърс. Той каза, че следващите разходи, които те възстановяват, не е задължително да са с Дайнърс.

преди 49 минути , Мари Николова каза:

А какво казаха за хотел?

Той ми каза, че ако авиокомпанията не ми осигури - мога аз да си взема.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Loverboy каза:

Нека и някой друг, който е ползвал застраховката при закъснение на полет, да се изкаже, за да не подведа @Loverboy- мисля, че покупките трябва да са платени с Дайнерс. Случвало ми се е по телефон да дават невярна информация и при второ обаждане да попадам на компетентен служител. В случая се основавам на наш случай със закъснение на чекиран багаж и нещата от първа необходимост, които купихме и които после от Дженерали ни възстановиха парите, трябваше да са платени с картата.

Публикувано:
преди 6 минути , Божидар каза:

В Decathlon- Catanq обаче на минава.

Започвам да си мисля, че явно има разлика от района в Италия, поне при нас минава на доста места, забравих да добавя и Roadhouse 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , aleks_s каза:

Започвам да си мисля, че явно има разлика от района в Италия, поне при нас минава на доста места, забравих да добавя и Roadhouse 🙂

Така е, Сицилия е друга Италия🙂

• Смея се 1
Публикувано:

Пуснах си молба за възстановяване на разходи. Първоначално ме изпратиха в "който и да е офис на Дженерали", отидох до този до нас и там ме гледаха като теле в железница, били "автомобилния Дженерали" и не знаели нищо за други разходи. 

Отидох в централния на Дондуков и там жената ми даде да попълня всичко. По телефона обаче ми искаха да съм бил искал от летището документ, че полетът ми е бил отменен - документ, който аз нямам и никой не ми е дал (явно е трябвало аз да си искам). Принтирах от Flightstats информацията, че ми е отменен полетът и приложих оригиналната бордна карта, касовите бележки от сандвичи и напитки, както и новата бордна карта за новия полет на другия ден. 

Лошото е, че в полето за "вид иск" или нещо такова имаше "отменен полет" и аз това сложих, но после видях, че има и "Анулиран полет по разписание", което всъщност трябва да е моят вариант и сега се чудя дали ще ми откажат... 

Публикувано:

днес отново разполагаемата сума, която се вижда в My Diners е мнооооого шестцифрена и положителна

който не си е купил билети за Бали и има Diners, евентуално да се утеши като си види салдото :grin: 

• Шок 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 25 минути , antea каза:

днес отново разполагаемата сума, която се вижда в My Diners е мнооооого шестцифрена и положителна

който не си е купил билети за Бали и има Diners, евентуално да се утеши като си види салдото :grin: 

Моята не е баш шест цифрена, ама пак е множко - таман за едно от моите пътувания :grin: Боя се, обаче, че ако я опукам и ще трябва да я връщам... хаххахаааа

Публикувано:
В момента, kali каза:

И аз съм така - близо 400 000 лв., които със сигурност не съм ги внесла аз 🙂

Ааа, мен са ме прекарали. Само със 170 хилки съм напред 😉

• Смея се 1
Публикувано:
В момента, baiKolio каза:

Ааа, мен са ме прекарали. Само със 170 хилки съм напред 😉

Ако по красота ви ги раздават, аз съм най-грозна - само 4 хиляди 🤔

Публикувано:
преди 1 минута , Rainy каза:

...вече  и тях няма :grin: Блазя ви, за малко бяхте богати :grin:

Публикувано:

Каръка си е карък.

Нямам нищо отгоре.:angry2:

преди 2 минути , Rainy каза:

Е затова не ви ходя по сбирките - да не се уплашите. :wink:

• Смея се 1
Публикувано:
В момента, antea каза:

при мен са над 960 000, при наполовина по-грозния ми мъж - съответното, което му се полага :flirt:

:shok: A мен и съпружеското тяло са ни пропуснали! Не е честно пък! :not_i:И сега ако се окаже, че и на @ven62 са дали някакви милиони да му покрият загубите, а не мен не... направо ще си изгриза ушите от яд! :cray:

преди 1 минута , ven62 каза:

Каръка си е карък.

Нямам нищо отгоре.:angry2:

Е затова не ви ходя по сбирките - да не се уплашите. :wink:

Хахаха... Тъкмо те споменах... Добре, че и ти нямаш! :crazy_pilot:Иначе си представям как щеше да ме бъзикаш! :girl_blum:

• Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.