Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 12 минути , Diners Club Bulgaria каза:

Здравете, благодарим за обърнатото внимание. Текста в тази си част не е променян, но сме съгласни, че може да се поясни по-добре. Както и досега, необходимия оборот ще се изчислява само 90 дни преди посещението. 

Не е необходимо да правите оборот целогодишно. Има се предвид, че за всяко едно посещение е необходим оборот. Ще внесем допълнителни уточнения в програмата, записана на сайта ни.

успешен ден!

Дайнърс, моля да уточните следното:
- ето утре летя - имам натрупан оборот 1000 лв за три месеца и ползвам салон, което е равно на 1 посещение

- да но на следващия ден имам друг полет и искам да ползвам салон, само че за тези 20 часа нямам нов оборот от 1000 лв - ще имам ли право на посещение на друг салон?

Пишете че искате 1000 лв оборот ПРЕДИ всяко посещение, за 12 посещения - излиза, че това са 12 000 лв оборот по картата - или нещо не съм разбрала?

Публикувано:
преди 7 минути , Diana Alexandrova каза:

Дайнърс, моля да уточните следното:
- ето утре летя - имам натрупан оборот 1000 лв за три месеца и ползвам салон, което е равно на 1 посещение

- да но на следващия ден имам друг полет и искам да ползвам салон, само че за тези 20 часа нямам нов оборот от 1000 лв - ще имам ли право на посещение на друг салон?

Пишете че искате 1000 лв оборот ПРЕДИ всяко посещение, за 12 посещения - излиза, че това са 12 000 лв оборот по картата - или нещо не съм разбрала?

Здравейте, както и досега, следите оборота си 90 дни назад. Ако оборота Ви е направен в рамките на този период може с един оборот да ползвате няколко салона. 

Поздрави

• Харесвам 5
Публикувано:

Не виждам никаква драма в новите условия на Дайнерс, все пак никой не е длъжен да ми плаща посещенията в салоните. Може би Diners са били принудени да въведат ограниченията точно заради най-много ползващите, заради които имат големи разходи срещу малки приходи насреща. И от тази гледна точка за да не прочетем след някоя година, че салоните изцяло се отменят, моля ползвайте разумно и при необходимост, не само заради спорта и за това, че е "безплатно". Сметката все някой я плаща, в случая Diners. Лично аз салони ползвам рядко, само когато ми се налагат по-дълги престои по летищата. Ама не виждам смисъл да отида в салон за 15-на минути или за половин час набързо, само защото ми е "безплатно", сметката все пак се плаща и не е малка. Оборот от 1000 лева също не е кой знае какъв проблем, стига картата да бъде приемана на повече места. Ако инфото за ПОС-овете на Уникредит е вярно ще е добре. 

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)
преди 9 часа, chandni каза:

Очакваш с 500 лв оборот на месец (образно казано  - ясно, че се харчат повече), за които човек е платил 4 лв такса и  е получил 5 лв кешбек, Diners Club да продължат да плащат ХХХ на брой салони по 30€, понеже клиентът е "лоялен"?

Дайнерс не плаща за посетен  салон 30 евро.:sarcastic: Ма, колко сте заблудени. Имат договорени  по-ниски цени, които няма да разберете. Само се сещам за цена от 15 евро или 30 кинта, когато нямате оборотец.   :neo:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Моля, от ДКБ да отговорят ясно и еднозначно - дали кеш бека ще се изчислява върху целия оборот - без значение, дали е реализиран с номера на Мастъркард и безконтакто или с номера на ДК.

Защото в сайта е записано:

• набиране на бонус точки за разплащания при търговци в България или чужбина, осъществени чрез Diners Club International апликация, записана върху кредитната карта. За всеки похарчен цял лев се натрупва 1 (една) бонус точка 

Какво сте искали да уточните с това изискване?

• Харесвам 3

Аз до момента не видях отговор, който твърди, че за старите картодържатели оборотът ще се увеличи на 1000 лв. Тези 1000 лв изискване ги разбирам за новата им карта Дайнърс-Мастъркард.

@Diners Club Bulgaria От началото на 2019г. и за Дайнърс класик ли ще се изисква 1000лв оборот за 90 дни?

Редактирано от П.Кръстев
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , П.Кръстев каза:

Аз до момента не видях отговор, който твърди, че за старите картодържатели оборотът ще се увеличи на 1000 лв. Тези 1000 лв изискване ги разбирам за новата им карта Дайнърс-Мастъркард.

@Diners Club Bulgaria От началото на 2019г. и за Дайнърс класик ли ще се изисква 1000лв оборот за 90 дни?

преди 17 часа, Diners Club Bulgaria каза:

За съществуващи картодържатели условието ще е валидно от началото на 2019 г.

• Харесвам 1
Публикувано:

" За съществуващи картодържатели условието ще е валидно от началото на 2019 г. ", което на практика значи дотогава да се преиздадат старите карти към новия вид, за да може да се ползва безконтактната опция и MC апликацията за плащане, иначе без тях по-трудно би се набирал нужния оборот

На 7.08.2018 г. в 18:06, Katia Christova каза:

Здравейте,

Опитвам се да се свържа с WiFi, но ми дава съобщение, че картата не ми е валдина. 

Опитах с всички вариации на цифри, но постоянно ми излиза съобщение, че картата не ми е валидна. Тя изтича чак след две години.

Здравейте, 

от днес имаме нови кодове за активация, валидни до 30 октомври 2018г. Всяко активирана устройство ще ползва услугата 1 година. Всеки кайто иска да активира приложеншето може да ни изпрати клиентския си номер на лично съобщение. 

Поздрави 

Редактирано от Diners Club Bulgaria
  • Харесвам 7
Публикувано:

Цитирате грешно. Ставаше въпрос откога влиза в сила ограничението от 12 салона годишно за старите картодържатели.

2018-08-29.png.568fb014ef8c52eace7344dd2ba0fa39.png

Иначе в актуализираните условия за ползване на VIP салони ясно е написано, че правилото за 1000 лв. оборот важи за всички видове карти, включително за Diners Club Classic.

Целият въпрос е дали за старите картодържатели и това условие влиза в сила от началото на 2019 г. или незабавно? Можем само да гадаем, докато не получим официален отговор.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 15 часа, macf1an каза:

@Diners Club Bulgaria - конкретни въпроси:

1. Ако приемем, че информацията тук е коректна, новите условия за 12 салона и 1000 лв оборот за 90 дни влизат от 1 Януари 2019 за "стари" картодържатели. Това значи ли, че за посещение на салон на 31 Декември е безплатно при 500 лв оборот за предните 90 дни, но посещение на 1 Януари е безплатно при 1000 лв оборот за предните 90 дни?

Смятам за коректно официалната информация за промяната в условията да съдържа детайли за влизането си в сила и спецификите по време на преходния период. Законовият срок от 2 месеца предварително е добра отправна точка.

2. Как ще се броят 12 те салона от 1 Януари 2019: от нула или със задна дата 1 календарна година?

3. Ако настоящ картодържател се възползва от безплатното преиздаване на новия тип карта, кои условия за посещение на салони ще важат за него и откога / докога ?

4. Не стана напълно ясно дали новоиздадени карти от новия тип участват в промоцията "без такса за месеца, в който не се ползва". Същият въпрос важи и за безплатно преиздадените класически карти - ще се запази ли промоцията и докога ?

@Diners Club Bulgaria - учтиво напомняне

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 минути , Георги Матеев каза:

Цитирате грешно. Ставаше въпрос откога влиза в сила ограничението от 12 салона годишно за старите картодържатели.

2018-08-29.png.568fb014ef8c52eace7344dd2ba0fa39.png

Иначе в актуализираните условия за ползване на VIP салони ясно е написано, че правилото за 1000 лв. оборот важи за всички видове карти, включително за Diners Club Classic.

Целият въпрос е дали за старите картодържатели и това условие влиза в сила от началото на 2019 г. или незабавно? Можем само да гадаем, докато не получим официален отговор.

Не мисля,че цитирам грешно.Но дано греша и ти си прав

Публикувано:
преди 8 часа, stanislavpp каза:

Да, ще се зачита , но лимита е вдигнат на 1000лв оборот за тримесечие.

Да, но все пак за да получиш своя кешбек (който е по-добър в сравнение с другите карти на пазара) ти пак трябва да си направил грубо казано 1000 лв за тримесечие (2000 лв за 6 месеца), така че тук не виждам аз лично някаква драма в това вдигане на оборота 🤔

При все че вече почти всеки полу-читав търговец има ПОС и може да се плаща почти навсякъде с карта, това с оборота не би трябвало да представлява никакъв проблем. Аз лично към момента с ограничението на приемането на DC правя тези 1000 на месец...

Както някой по-горе писа българинът не е свикнал да плаща с КК, но това не значи че не може да се научи да го прави и да печели от ползването на КК посредством кешбек, салони и т.н.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

Да ни е честито - от днес беше активирано изискването за 1000 лв оборот и за стари картодържатели:

image.png.0ae8e3cce8d018436779bd0b5309918c.png

@Diners Club Bulgaria - коментар ?

• Шок 6
  • Смея се 1
  • Замислям се 3
Публикувано:
преди 1 минута , macf1an каза:

Да ни е честито - от днес беше активирано изискването за 1000 лв оборот и за стари картодържатели:

Здравете, усровието не е сменено. До минути ще пуснем пост с разяснитерни коментари. 

Моля пробвайте отново. 

Публикувано:
преди 2 минути , macf1an каза:

Това вече ще бъде некоректно, ако не е грешка. 

преди 10 минути , macf1an каза:

При мен са си ок нещата...

download.png

Редактирано от VanIvanov
  • Харесвам 1

Здравейте,

ще се опитаме да внесем малко яснота относно използването на VIP салони И други.

1. За съществуващи картодържатели: До края на 2018 г., необходимия оборот остава 500 лв. и няма ограничение за броя на посещенията.

2. От началото на 2019 г. новите условия за ползване на услугата, както за оборта, така и за броя на посещенията, ще влязат в сила за всички картодържатели и всички видове карти.  

3. Не се изисква отделен оборот за всяко пощение. С един реализиран оборот в рамките на 90 дни, може да се възползват от повече от едно посещения.

4. При изчисляване на оборота се вземат предвид само плащания с кредитна карта (апликация) Diners Club

5. В рамките на броени дни ще може да използвате картата си Дайнръс на над 95 % от всички терминали в страната, включително и терминали на Уникредит Булбанк.

6. Новата карта с две приложения (две кредитни карти в една), ще може да се използва на всички терминали приемащи поне едната от двете. Върху чипа са записани и двете кредитни карти (апликации), като терминалното устройство (ПОС), ще ви подканя да изберете с коя искате да платите.

7. Безконтактните приложения на новата карта също са две - Diners Club и Mastercard, като при използване на безконтактна функция, ако на терминала се приемат и двете карти безконтактно, то транзакцията ще мине през първата апликация по азбучен ред.

8 Ако на терминалното устройство се приемат и двете карта и платите с чип, ще бъдете подканени да изберете с коя от двете да направите плащането. Ако една от двете карти не се приема, то директно ще платите през наличната.

9. Трите вида нови карти имат еднакви застраховки при пътуване в чужбина, които могат да се активират и с двете апликации (Diners Club и Mastercard).

10. Допълнително ще публикуваме нови услуги за класическите ни карти, както и за новата Co-badge карта. Co-badge e общо поняние за продукти съчетаващи повече от една платежна система върху една карта.

11. Новата (Co-badge) карта има една такса, една сметка и получавате едно извлечение. Всички транзакции с тази карта извършени в чужбина, се правалутират по курс, публикуван на официалната страница на Дайнър клуб България АД www.diners.bg .

12. Отделно от новата карта (Co-badge), започваме поетапно преиздаване на класическите ни карти с безконтактни, с възможност за смяна на ПИН.

13. Подмяната на карти с (Co-badge) ще става безплатно, като ще може да закриете старата си карта ако не е в промоционални условия по договор. Ако все още сте в промоционални условия, можем да издадем новата карта, като прехвърлим голяма част от ползвания от Вас лимит.

14. До края на годината, новата карта ще се издава отново при условието "без такса в месеца в който нямате транзакция"

Оставаме на разположение за допълнителни разяснения.

Поздрави.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 4 минути , Diners Club Bulgaria каза:

4. При изчисляване на оборота се вземат предвид само плащания с кредитна карта (апликация) Diners Club

Това е сериозен проблем. Надявам се не е късно да го преосмислите.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 минути , Diners Club Bulgaria каза:

5. В рамките на броени дни ще може да използвате картата си Дайнръс на над 95 % от всички терминали в страната, включително и терминали на Уникредит Булбанк.

Благодаря за разясненията. Ако правилно разбирам, това важи за настоящата Дайнерс Класик - скоро ще минава и на терминалите на Уникредит?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Ilian359 каза:

Това е сериозен проблем. Надявам се не е късно да го преосмислите.

Всички така смятаме, но ако е вярно (надявам се че е така) че до няколко дни Diners ще минава и на терминалите на Уникредит и над 95% от ПОС-овете, не би трябвало да е проблем да се избира да се минава през нея при транзакцията, а при безконтактното плащане да се зададе като приоритетна (или по азбучен ред) и да се минава пак през нея 🤨

• Харесвам 1
Публикувано:

Техническата възможност е необходимо, но не достатъчно условие. Ако ще се приема на всички терминали на Уникредит и евентуално SGEB, добре. Но не ми се вярва да стане така.

• Харесвам 1
преди 19 минути , Ilian359 каза:

Техническата възможност е необходимо, но не достатъчно условие. Ако ще се приема на всички терминали на Уникредит и евентуално SGEB, добре. Но не ми се вярва да стане така.

Работим именно в посока това да е възможно. Допълнително ще Ви информираме за конкретна дата от която тези плащания ще са възможни, а тя със сигурност ще бъде далеч преди 2019 г.

Хубав ден.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.