Polina Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 преди 29 минути , Георги Матеев каза: Току-що си взех новите Diners-Mastercard карти (основна и допълнителна), много приятен дизайн имат. Предстоят тежки тестове :) Те на теб като бонус ти ги дават 😉 ...важен е крайния резултат от тестовете ми е мисълта. 😄 1 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 Каква е разликата между новите и старите карти? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 преди 1 минута , Happy_Traveler каза: Каква е разликата между новите и старите карти? Прочети темата... Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 Прочетох и пак не разбрах лимитът от 500 лв за всички ли ще стане 1000лв. От 01.2019? Т.е. дали ще сменя картата или не - няма значение. Т.е..по-добре да я сменя? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 (редактирано) преди 5 минути , Happy_Traveler каза: Прочетох и пак не разбрах лимитът от 500 лв за всички ли ще стане 1000лв. От 01.2019? Т.е. дали ще сменя картата или не - няма значение. Т.е..по-добре да я сменя? Така цитиран лимитът като общо правило не е верен. Аз имам в момента 5000 лв. лимит, например - това е субективно решение на банката и е в зависимост от декларираните доходи. Прочети темата - така ще станеш наясно с промените. Ако имаш въпроси, на които няма отговори, цитираш @Diners Club Bulgaria и те ще отговорят, когато могат🙂 Редактирано 15 септември, 2018 от Гост Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 тя има предвид необходимия оборот за достъп до салоните 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 преди 13 минути , Happy_Traveler каза: Прочетох и пак не разбрах лимитът от 500 лв за всички ли ще стане 1000лв. От 01.2019? Т.е. дали ще сменя картата или не - няма значение. Т.е..по-добре да я сменя? Въпроса касае оборота за салоните, нали ? Да, за всички става 1000 лв. 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 преди 1 минута , neuromancer каза: тя има предвид необходимия оборот за достъп до салоните Наистина не разбрах въпроса, благодаря. Да. преди 1 минута , stanimir каза: Въпроса касае оборота за салоните, нали ? Да, за всички става 1000 лв. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 (редактирано) 20 minutes ago, Happy_Traveler said: Прочетох и пак не разбрах лимитът от 500 лв за всички ли ще стане 1000лв. От 01.2019? Т.е. дали ще сменя картата или не - няма значение. Т.е..по-добре да я сменя? 14 minutes ago, Rainy said: Така цитиран лимитът като общо правило не е верен. Аз имам в момента 5000 лв. лимит, например - това е субективно решение на банката и е в зависимост от декларираните доходи. Прочети темата - така ще станеш наясно с промените. Ако имаш въпроси, на които няма отговори, цитираш @Diners Club Bulgaria и те ще отговорят, когато могат🙂 @Happy_Traveler ако имаш предвид кредитния лимит на картата той е според банката както @Rainy ти е обяснила. Ако обаче говориш за сумата, която трябва да направиш като оборот за безплатен достъп до салоните тогава си права сумата се вдига на 1000лв за последните 90 дни и е валидно за всички карти. Новата карта на Дайнърс, за която става въпрос в тази тема е карта, която има 2 номера на пластиката -mastercard & diners и ползваш която си искаш. Много са нещата, затова прочети по-назад. Редактирано 15 септември, 2018 от Jorro Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 (редактирано) 10 hours ago, neuromancer said: Таксата нали е месечна, просто си плащаш последния месец и толкова. Ако е промоционална, мисля , че дължа доста повече, затова искам да знам колко? Между другото, повечето пътешествия тръгват от София, а в салон Преслав се влиза безплатно със златна (и нагоре) VISA, и понеже пътувам основно до Сф-В , годишната такса от стотина лева , особено при новите условия на ДК, ме устройват, даже от уважение към Дайнърс ползвах там основно Визата, но сега до края на годината няма да ги жаля 😁 Редактирано 15 септември, 2018 от Гост 23*6 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 (редактирано) 6 minutes ago, georgebg said: Ако е промоционална, мисля , че дължа доста повече, затова искам да знам колко? Когато подписвах договора за настоящата ми карта питах точно за неустойката при прекратяване. Неустойката са всички месечни такси за промоционалния период, в който е използвана. По-добрия ти вариант е да изчакаш да изтече промо периода и след това да я закриеш. Картата няма месечна такса за месеците, в които нямаш транзакции така, че няма да платиш никаква неустойка при това положение. пп. Сега видях, че питаш за новата карта. Написаното от мен е валидно за стандартната карта, но най-вероятно за новата ще е същото. Редактирано 15 септември, 2018 от Jorro Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 Първи тест с новата Diners-Mastercard: успешно преминат. Днес платих безконтактно (!) на пос терминал на Уникредит (!). При допиране на картата терминалът не попита нищо и не се наложи да правя каквото и да е допълнително. По подразбиране директно бе избрана Дайнърс апликацията, с която се извърши плащането. Повтарям, на Уникредит терминал - тази касова бележка ще си я запазя в архива за спомен 🤓 4 Връзка към коментар
Diana Doncheva Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 А до каква сума при безконтактно плащане не се въвежда ПИН? 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 преди 38 минути , Георги Матеев каза: По подразбиране директно бе избрана Дайнърс апликацията, с която се извърши плащането. Повтарям, на Уникредит терминал - тази касова бележка ще си я запазя в архива за спомен 🤓 Къде? Вероятно при търговец, приемащ Diners и от друг терминал? 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 Преди 1 час, Diana Doncheva каза: А до каква сума при безконтактно плащане не се въвежда ПИН? Нямам идея, но моята покупка беше за около 20 лв. преди 28 минути , Ilian359 каза: Къде? Вероятно при търговец, приемащ Diners и от друг терминал? Фантастико в Студентски град. Там въобще няма други терминали, само на Уникредит. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 (редактирано) 40 minutes ago, Георги Матеев said: Нямам идея, но моята покупка беше за около 20 лв. Фантастико в Студентски град. Там въобще няма други терминали, само на Уникредит. Във Фантастико не се брои. Повечето терминали на Уникредит (ако не и всички) са ъпдейтнати да приемат Дайнърс, но това е само във Фантастико. Пробвай в Кауфланд 😄 Редактирано 15 септември, 2018 от Jorro 1 Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 15 септември, 2018 Сподели Публикувано: 15 септември, 2018 преди 1 час, Jorro каза: Във Фантастико не се брои. Повечето терминали на Уникредит (ако не и всички) са ъпдейтнати да приемат Дайнърс, но това е само във Фантастико. Пробвай в Кауфланд 😄 Вярно. Във Фантастико и сега си минават картите на Уникредит терминалите. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 септември, 2018 Сподели Публикувано: 16 септември, 2018 преди 8 часа, Diana Doncheva каза: А до каква сума при безконтактно плащане не се въвежда ПИН? На мен в един магазин с друга безконтактна карта, ми обясниха, че до 25 лева не е нужен ПИН. Ама, дали е общо правило, не зная. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 16 септември, 2018 Сподели Публикувано: 16 септември, 2018 преди 8 часа, Jorro каза: Във Фантастико не се брои. Повечето терминали на Уникредит (ако не и всички) са ъпдейтнати да приемат Дайнърс, но това е само във Фантастико. Пробвай в Кауфланд 😄 преди 6 часа, Loverboy каза: Вярно. Във Фантастико и сега си минават картите на Уникредит терминалите. Възможно е, не бях влизал във Фантастико повече от година и нямах идея, че там имало такава 'екстра' 🙂 Та за мен беше новост. Така или иначе скоро вероятно ще почнат да ги приемат и на други места. Diners нали писаха по-назад в темата, че вече имат договорка с Уникредит и се очаква всичките им терминали да бъдат ъпдейтнати. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 16 септември, 2018 Сподели Публикувано: 16 септември, 2018 (редактирано) преди 11 часа, georgebg каза: Между другото, повечето пътешествия тръгват от София, а в салон Преслав се влиза безплатно със златна (и нагоре) VISA, и понеже пътувам основно до Сф-В , годишната такса от стотина лева , особено при новите условия на ДК, ме устройват, даже от уважение към Дайнърс ползвах там основно Визата, но сега до края на годината няма да ги жаля 😁 В салон Преслав дори не искаха картата Дайнерс. Имал съм високо ниво на членство при Егейците и влезнах само с бордна карта. 🙂 Редактирано 16 септември, 2018 от Hollywood Връзка към коментар
She Публикувано: 16 септември, 2018 Сподели Публикувано: 16 септември, 2018 @antea В табличката има “отмяна на пътуването (включително авансово заплатени разходи за пътуване и нощувки ...)”, пък каквото стане. Връзка към коментар
antea Публикувано: 16 септември, 2018 Сподели Публикувано: 16 септември, 2018 само че под табличката са описани и условията за това обезщетение: Цитат ОТМЕНЯНЕ НА ПЪТУВАНЕТО Застрахователят ще възстанови заплатените авансово разходи за пътуване и нощувки максимум сумата, определена в Приложение 1, които не могат да бъдат възстановени от друг източник, при отменяне на пътуването в периода между датата на заплащане на пътуването и/или нощувките и началната дата на застрахованото пътуване, поради: - Неочаквана смърт, тежко нараняване или тежко заболяване на Застрахованото лице или на член на семейството на Застрахованото лице. - Кражба чрез взлом или пожар, в резултат на които жилището или мястото, където работи Застрахованото лице са останали необитаеми, настъпили в период от 10 дни или по-малко преди започването на пътуването или ако Застрахованото лице е задължено от полицията да присъства след взлом или опит за взлом в жилището или местоработата му. 1 Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 17 септември, 2018 Сподели Публикувано: 17 септември, 2018 Здравейте, снощи плащаш в Македония с картата. На бележката от ПОС терминала сумата излизаше в македонски денари. Но при полочаването на СМС сумата беше в американски долара, както и авторизации е в американски долари. Защо е така? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 септември, 2018 Сподели Публикувано: 17 септември, 2018 (редактирано) На 15.09.2018 г. в 12:24, Георги Матеев каза: Току-що си взех новите Diners-Mastercard карти (основна и допълнителна), много приятен дизайн имат. Предстоят тежки тестове :) Я я снимай и от двете страни да го видим този приятен дизайн! 😉 Пък току виж сме ти помогнали с тестването 🙂 Редактирано 17 септември, 2018 от Георги 1 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 17 септември, 2018 Сподели Публикувано: 17 септември, 2018 Ето. 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега