iampetko Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 За Мадрид, някой знае ли кой е салона, който приемат Diners или Visa Gold (Lounge Key)? Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 преди 4 минути , iampetko каза: За Мадрид, някой знае ли кой е салона, който приемат Diners или Visa Gold (Lounge Key)? Ползваме тази тема за информация за всички салони, още в първото мнение има табличка. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 септември, 2018 Сподели Публикувано: 19 септември, 2018 преди 22 часа, Hollywood каза: Предполагам "автоматично" ще ги преиздават. Получаваш СМС когато е готова и тичаш да я вземеш, за да не свършат. Аааа, няма да свършат, че имам две и едната ще си им я връщам. И без това, никъде не плащам с тях, освен комунални сметки. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 20 септември, 2018 Сподели Публикувано: 20 септември, 2018 Аз все пак не разбрах какъв е отговора на въпроса ми. @Diners Club Bulgaria днес посетих Al Maha Lounge в 03:00 сутринта, а след това втори път в 13:00, при което ми маркираха картата втори път. Имам натрупан необходимия оборот, ще бъда ли таксуван за второто посещение? Никъде не съм виждал условие, което казва, че имаме право на 1 посещение на ден? Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 20 септември, 2018 Сподели Публикувано: 20 септември, 2018 няма да те таксуват 😉 изпробвано многократно 😄 1 Връзка към коментар
Borislav Ivanov Публикувано: 21 септември, 2018 Сподели Публикувано: 21 септември, 2018 On 9/15/2018 at 10:38 PM, Георги Матеев said: Първи тест с новата Diners-Mastercard: успешно преминат. Днес платих безконтактно (!) на пос терминал на Уникредит (!). При допиране на картата терминалът не попита нищо и не се наложи да правя каквото и да е допълнително. По подразбиране директно бе избрана Дайнърс апликацията, с която се извърши плащането. Повтарям, на Уникредит терминал - тази касова бележка ще си я запазя в архива за спомен 🤓 Сигурен ли си че е минало през Diners апликацията? Вчера пробвах и аз в Billa безконтактно (не взех бележката ), но в mydiners излиза, че транзакцията е през mastercard. А терминалът приема diners изпробвано е. днес мисля пак да пробвам там ама с бележка да видя и на нея какво пише. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 септември, 2018 Сподели Публикувано: 21 септември, 2018 преди 20 минути , Borislav Ivanov каза: Сигурен ли си че е минало през Diners апликацията? Вчера пробвах и аз в Billa безконтактно (не взех бележката ), но в mydiners излиза, че транзакцията е през mastercard. А терминалът приема diners изпробвано е. днес мисля пак да пробвам там ама с бележка да видя и на нея какво пише. 100%. И на бележката и в mydiners пише Diners. Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 22 септември, 2018 Сподели Публикувано: 22 септември, 2018 Току що пробвах плащане в нета на сайт който e упоменато че може да се плаща с DISCOVER и ми дава че номера на картата е навалиден ? С тази подмяна на картите има ли вероятност вече да е спряна картата ? С wizz dsk си мина без проблем плащането . Връзка към коментар
Borislav Ivanov Публикувано: 23 септември, 2018 Сподели Публикувано: 23 септември, 2018 В продължение на тестовете ми на новата карта, направих контактна транзакция (с чип). Даде избор за коя апликация да ползва и при избора на Diners си минава както трябва. Естествено имаше обяснения с продавачката (поне се разбра, че е жива, имах сериозни съмнения). Но Diners излиза на втора позиция! Безконтактните продължават да си минават през Mastercard. От това което виждам като поведение на картата, предполагам, че вместо автоматичното селектиране на апликация да е по азбучен ред както беше оповестено, методът за избиране на платежната апликация селектира винаги "апликация 1", която очевидно в моя случай е Mastercard. Това не ме учудва, защото селекцията по първа буква е поне 20тина реда повече програмен код. Ако някой е пробвал с чип моля да каже на коя позиция му показва Diners и безконтактните през коя апликация минават, ако има наблюдения. Отделно от това за самата карта: 1 Направи ми впечатление че картата няма някой "security features" като ултравиолетовите символи (логото на diners и MC на логото на mastercard който се виждат под ултравиолетова светлина). Има холограмен стикер на мастеркард макар и точно такъв да не съм виждал преди. На магнитната лента има надписите Diners Club international и глобусчето но не са особено холограмни. Като търговец ако я бях проверил - щях да се замисля дали е реална и дали да я приема! 2 Надписите в бяло се губят, на снимките навсякаде беше с черен шрифт и беше супер. 3 Цветовата схема на орегиналната, включително и глобусчето на орегиналната бяха по добри. 4 Дори с тази цветова схема, щеше да е по добре да е ламинирана и с този блестящ ефект, прави я доста по "premium" , а и логата ще се виждат много по добре, сега са като замъглени (или все едно мастилото е на свършване 🙂 ) 5 Тоя "credit" отпред, всички почнаха да ги слагат така, незнам сигурно е някакво изискване ама като цяло не е нужно според мен 6 Въпросния "credit" заедно с символът за безконтактни плащания мосля че ще седят по добре в горния десен ъгъл вместо на средата, по балансирано ще е. Ок някои от нещата са доста повърхностни, но външният вид продава. 3 Връзка към коментар
iampetko Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 (редактирано) На 23.09.2018 г. в 21:05, Borislav Ivanov каза: Безконтактните продължават да си минават през Mastercard. Ако някой е пробвал с чип моля да каже на коя позиция му показва Diners и безконтактните през коя апликация минават, ако има наблюдения. От 20+ с чип, безконтатнo, че и магнитната лента всичките минаха през Mastercard, а там където имаше опция за избор - MC беше на първо място (два пъти ми се случи да избера Diners и се червих като ми изкараваше Error, докато не избрах на третия път MC) Редактирано 25 септември, 2018 от iampetko Връзка към коментар
antony2001 Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 (редактирано) Ко-брандираната каарта на Diners и MasterCard се казва EVOLVE Показаха картата официално преди час в София. По подразбиране, плащанията минават през Мастър, безконтактните също! Редактирано 25 септември, 2018 от antony2001 Снимки да кача! 4 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 7 minutes ago, antony2001 said: Ко-брандираната каарта на Diners и MasterCard се казва EVOLVE Показаха картата официално преди час в София. По подразбиране, плащанията минават през Мастър, безконтактните също! Е, това вече е смазващо (без)предимство... Връзка към коментар
iampetko Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 (редактирано) преди 29 минути , antony2001 каза: Ко-брандираната каарта на Diners и MasterCard се казва EVOLVE Показаха картата официално преди час в София. По подразбиране, плащанията минават през Мастър, безконтактните също! Тинтири-минтири в безполезен раздут вариант... https://pik.bg/първо-в-пик-tv-fibank-представя-нова-кредитна-карта-обновена-news783594.html @Diners Club Bulgaria За утопичните претенции🤨, че сте "най-добрите" (23:00-23:05 мин.) 🤣, да почнем ... UI/UX-а и функционалностите на резила Ви - сайта, кога ще излезне от средата на 2000-те година (мобилно приложение или тясна интеграция с myFibank....????)? Редактирано 25 септември, 2018 от iampetko 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 преди 9 минути , antony2001 каза: Ко-брандираната каарта на Diners и MasterCard се казва EVOLVE Показаха картата официално преди час в София. По подразбиране, плащанията минават през Мастър, безконтактните също! Уж щеше да е по азбучен ред, т.е. по подразбиране Дайнърс. Така се губи кешбека... 2 2 Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 преди 21 минути , neuromancer каза: Уж щеше да е по азбучен ред, т.е. по подразбиране Дайнърс. Така се губи кешбека... А оборота за салоните, м? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 Слабо. Наистина много слабо. Надявам се това да бъде променено. 7 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 Всичко лансирано до момента като предимство, меко казано отива на кино - това си е една мастръкард, с издател Дайнърс клуб .... Удобствата, които липсваха до момента се запазват , на първо място безконтактно плащане - това си е най-предпочитано .... и какво - отива като мастър плащане. Чипа - избираш апликация, и ако не стане с дайнърс, пак наобратно (както колегата по-горе се изрази - изчервяваш се и пак отначало). Плащаш с Мастър половината на картата 🙂 - няма бонус, няма оборот за салони. На практика, остава да си плащаш сметките с тази карта през mydiners (дано минават през дайнърс-а 😉 ), и да имаш сметки над 334 лв./мес, за да си докарваш оборот за салони, които вече също не са много. Е , моите смеки са по-големи, ама имам 2 допълнителни карти на които също трябва оборот .. Излиза, че нормалния дайнърс класик с безконтактно плащане и смяна на пин си остава класика .... Докато други световни,европейски оператори и старт-ъпи пречуват света на плащанията, тук всички си знаем накъде отиват нещата. Колко ли загубиха от 200-300 редовни посетители на салони, та премахват екстрата, докато вече в салон преслав, освен златна виза, може да се влиза и със златен мастъркард и то колкото пъти поискаш .... Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 Оборотът за салоните е САМО С ДАЙНЕРС! Т.е. това, че досега се мъчехме от кой сайт да купим самолетен билет и опцията на Мастър Кард да ни помага - НЯМА ДА ПОМАГА! Защото няма да се трупа за оборот. Демек - прецакани сме. 2 Връзка към коментар
antony2001 Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 В момента, Георги Матеев каза: Слабо. Наистина много слабо. Надявам се това да бъде променено. Няма шанс! Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 преди 1 минута , Happy_Traveler каза: Оборотът за салоните е САМО С ДАЙНЕРС! Т.е. това, че досега се мъчехме от кой сайт да купим самолетен билет и опцията на Мастър Кард да ни помага - НЯМА ДА ПОМАГА! Защото няма да се трупа за оборот. Демек - прецакани сме. преди 1 минута , antony2001 каза: Няма шанс! Все тая. Оставаме си с класик-а и проблемът е решен. А новата Diners-Mastercard я замразявам на този етап. 8 Връзка към коментар
antony2001 Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 преди 1 минута , Георги Матеев каза: Все тая. Оставаме си с класик-а и проблемът е решен. А новата Diners-Mastercard я замразявам на този етап. И язък за парата в свирката - локомотивът се оказа на кюмюр, хаххаххх! 4 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 Аз ще я сменя само, защото 3 месеца ще са ми безплатни салоните, а в момента с ниските летни сметки за ток едвам правя оборот. Както съм ви се оплаквала - в нашия град Пловдив храна не мога да си напазаря с Дайнерса от почти никой голям супермаркет. Връзка към коментар
saved_ Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 преди 18 минути , Happy_Traveler каза: Аз ще я сменя само, защото 3 месеца ще са ми безплатни салоните, а в момента с ниските летни сметки за ток едвам правя оборот. Както съм ви се оплаквала - в нашия град Пловдив храна не мога да си напазаря с Дайнерса от почти никой голям супермаркет. Тъй като през последния месец се опитвам да пазарувам всичко с картатата на Дайнерс и установих за Пловдив, че в Кауфланд, Лидл и Триумф не може да се плаща. Но айко имаш Фреш Маркет наблизо ( в Кичука има 3, незнам за другите квартали ) - там приемат 🙂 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 Мерси много за инфото! Имам само Кауфланд, Лидъл и Триумф! Живея до Главната. Нямам думи са тия Дайнерс, а бях най-големият им фен! Те дори не ми дават начин да използвам картата и да направя оборот. 🤬 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 (редактирано) преди 26 минути , Happy_Traveler каза: Аз ще я сменя само, защото 3 месеца ще са ми безплатни салоните, а в момента с ниските летни сметки за ток едвам правя оборот. Както съм ви се оплаквала - в нашия град Пловдив храна не мога да си напазаря с Дайнерса от почти никой голям супермаркет. Сигурно ли е, че при смяна на карта за настоящи клиенти важи условието за трите месеца, макар Diniers - Mastercard по същество да е друг вид карта ? Просто не го откривам черно на бяло в условията, а вече имаше няколко изненади 🙂 На мен лично долното условие много ми харесва. На определени летища 30 лв. съвсем не са висока сума за комфорта и условията, които получаваш, и е чудесна опция при липса на оборот : *всеки който няма необходимия оборот за период от 90 дни назад, ще може да се възползва от удобствата на специалното обслужване във VIP салоните, като заплаща индивидуално за всяко едно от посещенията си такса, която вече е в размер на 30 лв. Редактирано 25 септември, 2018 от stanimir 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега