Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Да докладвам за използването на Дайнърса /на съпруга ми/... върнахме се от една обиколка в Южна Америка,  с испанските авиолинии - Ибериа :

- в Перу и Уругвай - почти никъде, вкл. и в хотелите...всеки казваше ама нямате ли Американ Експрес...

- в самата национална авиокомпания на Испания - Ибериа - изобщо не приемат плащания с Дайнърс, както и с Виза Електрон - нищо не можеш да платиш в офисите им, както и на борда на самолетите

- т.к. бяхме и 3 дни в Мадрид  - даже в мола до Нуевос Министериус - исках някои неща и там не ни приеха картата, както и на доста места в самия Мадрид не приемаха с Дайнърс плащания

Редактирано от Diana Alexandrova
Връзка към коментар
На 12.09.2018 г. в 13:07, saved_ каза:

Здравейте, опитвам се да открия списък с обекти в България ( и най-вече Пловдив ), приемащи картите на Дайнерс. Моля за съдействие 🙂

Да допълня Метро. На всички терминали на ДСК.

Връзка към коментар
На 12.09.2018 г. в 13:07, saved_ каза:

Здравейте, опитвам се да открия списък с обекти в България ( и най-вече Пловдив ), приемащи картите на Дайнерс. Моля за съдействие 🙂

В Пловдив съм ползвала Дайнърс в дрогерия Lilly на главната улица,пак там и в спортен магазин Tempo,май се казваше.Картата вече се приема в магазините на Zara,Stradivarius,Bershka,Oysho-предполагам,че тези марки ги има в Пловдивските молове.Също в книжарниците Oringe center.

Връзка към коментар

Какви са сроковете за издаване на новата карта?Имам Класик,който вече не желая да ползвам.Ако  в понеделник,подам заявление за новата карта,кога реално ще мога да я получа?

Връзка към коментар
На 27.09.2018 г. в 20:29, Diners Club Bulgaria каза:

Единствено различни могат да бъдат промоционалните условия . Сегашните са със срок 31.12.2018 г

И аз да попитам дали съм разбрала правилно. След 31.12.2018 всеки месец ще има месечна такса, без значение дали имаме транзакция през месеца или не, нали така?

Връзка към коментар
преди 54 минути , Mimka каза:

И аз да попитам дали съм разбрала правилно. След 31.12.2018 всеки месец ще има месечна такса, без значение дали имаме транзакция през месеца или не, нали така?

Не. В момента картите се издават при определено условия до тази дата. Вашите условия са според Вашия договор. Там е описано до кога нямаме такса. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте,

Поздравления, че сте премислили системата за салоните при новата карта. Спряхте ме на вратата, когато се бях запътил утре дабя закрива.

Имам няколко въпроса и ще помоля да не ме"съдите", че не съм разбрал.

1. В крайна сметка може ли просточко да кажете с MC Dinersclub (това ли е Evolve???) и подновена обикновена безконтактна Diners Classic, колко посещения има за година?

2. Оборот 1000лв., за 3 месеца за да ползваме салоните, нали? Това е общ оборот за двете карто

3. Доколкото разбрах по подразбиране се избира Diners, а не MC, но по-горе показаха скрийншот, че не е баш така. Последно така ли е?

4. Кешбек се трупа дамо от Diners, ако плащам само с Mastercard няма кешбек, така ли е?

5. Новата MC Diners дава достъп и до MC reward програми, така ли е?

Поздрави!

Update: Отговорих си, те салоните а само за женските и някакви мега карти. Останалото е ок. Е... Явно вде пак ще ходя да закривам. :S

Редактирано от MARTiNSHO
Връзка към коментар
преди 20 минути , MARTiNSHO каза:

Здравейте,

Поздравления, че сте премислили системата за салоните при новата карта. Спряхте ме на вратата, когато се бях запътил утре дабя закрива.

Имам няколко въпроса и ще помоля да не ме"съдите", че не съм разбрал.

1. В крайна сметка може ли просточко да кажете с MC Dinersclub (това ли е Evolve???) и подновена обикновена безконтактна Diners Classic, колко посещения има за година?

2. Оборот 1000лв., за 3 месеца за да ползваме салоните, нали? Това е общ оборот за двете карто

3. Доколкото разбрах по подразбиране се избира Diners, а не MC, но по-горе показаха скрийншот, че не е баш така. Последно така ли е?

4. Кешбек се трупа дамо от Diners, ако плащам само с Mastercard няма кешбек, така ли е?

5. Новата MC Diners дава достъп и до MC reward програми, така ли е?

Поздрави!

Update: Отговорих си, те салоните а само за женските и някакви мега карти. Останалото е ок. Е... Явно вде пак ще ходя да закривам. :S

Съжаляваме, не разбрахме какво точно си отговорихте сам, ако може се обадете лично. За всички карти важи правилата за обявата, не само за червените

Редактирано от Diners Club Bulgaria
Връзка към коментар
45 minutes ago, Diners Club Bulgaria said:

Съжаляваме, не разбрахме какво точно си отговорихте сам, ако може се обадете лично. За всички карти важи правилата за обявата, не само за червените

Да допълня колегата - Най общо казано - мога ли да имам 2 карти Дайнърс (и ако да от какъв вид), и за всяка карта ли важат условията поотделно т.е. имам оборот - имам и 12 посещения безплатни.

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар
58 minutes ago, Diners Club Bulgaria said:

Да, но според сайта 24 посещения има червената само....

Връзка към коментар

Точно! На мен са ми най-важни посещенията. При готините нормални карти остават огромното количество 12, а съответно 24 и 50 стават за женските и мега ултра премиум картите.

Малко ми стана мъчно, но ми мина...

Връзка към коментар

@Diners Club Bulgaria,разглеждам картите на сайта ви и ми прави ми впечатление,че  различните карти дават достъп до различна бройка салони от 550 до 850.Това нещо ново ли е и ще има ограничение в броя на салоните до които ще имаме достъп?

Връзка към коментар
Преди 1 час, georgebg каза:

Да допълня колегата - Най общо казано - мога ли да имам 2 карти Дайнърс (и ако да от какъв вид), и за всяка карта ли важат условията поотделно т.е. имам оборот - имам и 12 посещения безплатни.

Пет-шест поста по-горе  :

Diners Club "Посещенията ще бъдат 12 на клиент, като допълнителните карти имат отделни 12 посещения и не изчерпват от посещенията на основния картодържател."

Редактирано от stanimir
Връзка към коментар
На 25.09.2018 г. в 23:46, Георги каза:

Wi-fi достъпът в чужбина също е доста добър бонус, който все още не съм използвал на практика. 

Какво точно имаш предвид с това - за мобилното приложение

ли говориш?

778CDC03-1009-4446-A147-19AC24D9B01C.png.453e54368f7788a2bf8a85e460708e33.png

Минялия месец исках да използвам wi-fi в UK, но не работеше, и след като се свързах със съпорта им, се оказа, че това е било само пробна услуга. Вече не е налична, въпреки, че си стои в приложението:

D3EB28B0-514B-4679-A962-8115C7F856A5.jpeg.00dfb5ff83278f53c4399870b8532cc0.jpeg

В тази връзка, бих искал да попитам @Diners Club Bulgaria за резултата от тези тестове, и дали не обмислят тази услуга да се добави към новите карти - според мен би било едно много голямо предимство, за сметка на намаления брой посещения на салони..

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 14 минути , Боян Димитров каза:

Търся помощ за ВИП салони на Лондон - Лутън и Рейкявик - Кефлавик.

Салоните са описани в тази тема. В Исландия не съм чувала да има lounge.

За да не съм офтопик, картата се приема доста добре в Люксембург.

Редактирано от Яничка
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
На 28.08.2018 г. в 16:48, AlexandraKo каза:

Никой не се е родил във ВИП салон, тъй че, ще го преживеем някакси. Преди какво сме правили?

@AlexandraKo, евала 😃

Моята баба едно време, когато е летяла до Москва, го е карала само на черен хайвер от ВИП салоните. Даже под сурдинка ми е казвала, че ако не са били те, е нямало да има къде да си носи перлите, да се разхожда по халат, и да си пие шерито. Ужас!

Шегата настрана, съгласен съм с повечето мнения, и чувствата ми са доста смесени, относно тези промени. Аз лично, имам Дайнърс по-малко от година, и за това време имам точно 12-13 посещения, та не ме засяга особено. Но винаги ми е действала добре на подсъзнателно ниво идеята, че имам тази “ВИП” привилегия - някак си, едно “престижно” ми става, като вляза в летище 😂 И сега се чувствам като излъгано дете, което отваря кофти подарък на Коледа. Маркетинговият трик ми е наврян в лицето, аз съм се хванал в капана, каляската се превръща в тиква.

Но пък от друга страна, както беше писал и някой друг по-горе, май изиграха коза си много смело от ДК в началото - ако бяха предложили напр. 10 посещения (които след известно време да станат 12), на фона на 0, и 10 щяха да хванат много рибки на въдицата. Пример за добре надушена и лошо разработена пазарна ниша. Работата на маркетинга е да създава потребност, но и да успява след това да я задоволи. Трябва внимателно да се прилагат тези стратегии обаче, понеже човекът, в своята същност е ненаситен - ако му дадеш автобус, той ще иска самолет, ако свикне на самолет, ще иска ракета, а не каруца и тн.

С най-добри чувства към Дайнърс, които разбираемо си гонят техния интерес, май общият интерес остана малко на заден план. Надявам се за в бъдеще да предложат компенсиращи услуги, които да задържат спечелените клиенти. Ако плащането на салони не им е толкова рентабилно, да поработят върху безплатен wi-fi, или например да си партнират с авиокомпаниите - екстри като fast track или hands free boarding или допълнителен чекиран багаж, ъпгрейди в бизнес класа и тн и тн, доста неща могат да се направят, ако се мисли наистина в интерес на потребителя, а не само за привличане на нови и нови клиенти.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 23 минути , seagull_29 каза:

Но пък от друга страна, както беше писал и някой друг по-горе, май изиграха коза си много смело от ДК в началото - ако бяха предложили напр. 10 посещения (които след известно време да станат 12), на фона на 0, и 10 щяха да хванат много рибки на въдицата. Пример за добре надушена и лошо разработена пазарна ниша. Работата на маркетинга е да създава потребност, но и да успява след това да я задоволи. Трябва внимателно да се прилагат тези стратегии обаче, понеже човекът, в своята същност е ненаситен - ако му дадеш автобус, той ще иска самолет, ако свикне на самолет, ще иска ракета, а не каруца и тн.

Това няма как да стане, тези салони от много години се ползват без ограничения, така че вече е късно. Най-много сега да обявят "няма да са 12 годишно, а 20" примерно. Ама не си представям 12 да са чак толкова малко, айде сега. Не всички летят като Матеев, и салона не е задължителен все пак, да отскочиш за 5 мин и една бира, просто защото друг плаща сметката. Ползват се при по-дълго прекачване или закъснение на полета...

• Харесвам 6
Връзка към коментар
11 minutes ago, neuromancer said:

Това няма как да стане, тези салони от много години се ползват без ограничения, така че вече е късно. Най-много сега да обявят "няма да са 12 годишно, а 20" примерно. Ама не си представям 12 да са чак толкова малко, айде сега. Не всички летят като Матеев, и салона не е задължителен все пак, да отскочиш за 5 мин и една бира, просто защото друг плаща сметката. Ползват се при по-дълго прекачване или закъснение на полета...

Абе не е точно така....с хубавото се свиква бързо и особено при полети с прекачване 4 посещения ти горят от раз.... 😄  

Връзка към коментар
4 hours ago, stanimir said:

Пет-шест поста по-горе  :

Diners Club "Посещенията ще бъдат 12 на клиент, като допълнителните карти имат отделни 12 посещения и не изчерпват от посещенията на основния картодържател."

това съм го прочел, но не отговаря на обявените условия "за карта" - ако на карта е 12 посещения, трябва да има и условие - на човек по една карта максимум ( и минимум 😉 )

Според мен много по-логично е да се гледа оборота в по обширен план и да се дават допълнителни преференции (и салони) при големи обороти, което е възможно с новата карта. Аз например превъртам между 2 и 3 к на месец през една Виза, която споделям с ОБЩ лимит с допълнителна карта, което е и едно много голямо недоразумение при техния продукт с тези отделни лимити, изобщо има много какво да се усъвършенства като цяло в продуктите, които предлагат - както споменах например общ лимит за  карта+доп.карти, също възможност и за общ лимит на салони, в зависимост от нива на 3 месечни и годишни обороти, възможност за избор между кешбек и салони и т.н.  - тогава могат да привлекат много хора ...... ама

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар

Когато си зареждаш сметката в сайт-а my.diners от дебитна карта в друга банка (Булбанк в застност), има ли такса?

Връзка към коментар
24 minutes ago, Боян Димитров said:

Когато си зареждаш сметката в сайт-а my.diners от дебитна карта в друга банка (Булбанк в застност), има ли такса?

Зависи от банката. От ЦКБ и Райфайзен съм зареждал и няма такса, но от ДСК е дебело....за Уникредит не съм сигурен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Jorro каза:

Зависи от банката. От ЦКБ и Райфайзен съм зареждал и няма такса, но от ДСК е дебело....за Уникредит не съм сигурен.

Аз миналата седмица я зареждах от Дебит Мастъркард на Уникредит и нямах никаква такса, но не знам дали не е според вида карта...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , VanIvanov каза:

Аз миналата седмица я зареждах от Дебит Мастъркард на Уникредит и нямах никаква такса, но не знам дали не е според вида карта...

И аз не видях такса в извлеченията, което много ме учуди и реших да попитам 🙂

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.