Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

10 hours ago, tch said:

ДСК предоставят ли еднакви условия на клиентите си в цялата страна?

Утре ако заменят входа на lounge на летище София с тия в Бургас и Варна ще има вой до небесата 

Това за салона на летище София си важи за всички премиу карти Виза издадени в БГ, същото отскоро е и за премиум МК.

ДСК няма нищо общо.

Връзка към коментар

И на мен ми прави впечатление,че Дайнърс се съсредоточава само в София.И подкрепям @chandni в нейното недоволство.Ако Дайнърс помислят за промоции и в другите градове,това ще доведе до популяризиране на продукта из цялата страна.А всички ще спечелиме от възможността да ползваме картата навсякъде.Все пак,софиянци не си седим само в София:smile:

Ето намаление в оптики Леонардо,което важи за магазините им в цялата старана.А това е най-новата промоция,която важи за всички:

Заявете сега иновативната кредитна карта Evolve с промоционални условия и може да спечелите!

Всички притежатели на револвиращи кредитни карти Evolve (Diners  club – Mastercard Classic, Diners  club – Mastercard First Lady розова и Diners  club – Mastercard First Lady  червена), които имат поне една направена трансакция с кредитната си карта в търговски обект в България и/или чужбина, имат възможността да участват в томбола с награди, организирана от Дайнърс клуб България АД.

Пазарувайте и участвате автоматично в тегленетето на страхотни награди: всеки ден по една раница за пътуване, всяка седмица по един куфар, а в края на кампанията ще изтеглим и голямата награда -  пътуване до Виена за двамата, за Коледа.

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Някой може ли да ми каже дали на допълнителната карта може да пише друго име на друг човек? Освен това, като се дава кредитен лимит, той според кредитнаъа оценка на другия човек ли се прави или на основния картодържател? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Допълнителната карта Е на друг човек, така че си пише името на човека, на когото е издадена. Кредитната история на човека с допълнителната карта не се проверява изобщо, тък като на него не се отпуска допълнителен лимит, а се взема от вече отпуснатия лимит на основния картодържател и същият е отговорен за погасяването на задълженията и по допълнителната карта.

Връзка към коментар

преди 33 минути , Loverboy каза:

Някой може ли да ми каже дали на допълнителната карта може да пише друго име на друг човек? Освен това, като се дава кредитен лимит, той според кредитнаъа оценка на другия човек ли се прави или на основния картодържател? 

Мисля, че трябва обаче да е член от семейството а не който и да е

Редактирано от Branko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Loverboy каза:

...на пълнолетен член на семейството ...Така пише. И грижата е върху теб.

Не може на комшията, щото, тогава ще си е отделна КК, ще си го проверяват него и той ще си отговаря персонално.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 часа, cybersimo каза:

Не е задължително

допълнителна карта - издава се по искане на титуляря на негови близки или членове на семейството. Титулярят на основната кредитна карта е отговорен за покриването на разходите по допълнителната карта.

Редактирано от Branko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 44 минути , cybersimo каза:

Може на когото си пожелаеш да издадеш допълнителна карта. Просто отговорността за нея е твоя

Пробвал ли си го или само разсъждение е. Аз навремето питах за приятел и изрично ми отказаха

Връзка към коментар
преди 19 минути , Branko каза:

Пробвал ли си го или само разсъждение е. Аз навремето питах за приятел и изрично ми отказаха

Пробвал съм го - работи безотказно.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз току-що платих 4 сметки, никакъв проблем.

Обаче абсолютно същото като при теб се получи, когато се опитах да си погася месечните задължения по Дайнърса (чрез Револют).

И тъкмо търсех телефон да им звъня, видях това съобщение в профила ми в my diners

Затруднено използване на MyDinersClub

От Diners - 2018-10-08 11:46:04

Уважаеми клиенти, поради технически причини, в следвашите няколко часа е възможно да има затруднения при използването на он-лайн платформата MyDinersClub! Моля, да ни извините за причиненото неудобство. Екипът на Дайнърс клуб България

Редактирано от kali
Връзка към коментар
преди 11 часа, cybersimo каза:

Пробвал съм го - работи безотказно.

А в това поле за заявка на допълнителна карта пиша данните на втория човек, нали? ЕГН, номер на лична карта и подобни? Колко време отнема издаването на картата? 

Пуснах заявка, но ми дава грешка: 

SyntaxError: JSON Parse error: Unrecognized token '<'

Редактирано от Loverboy
Връзка към коментар
преди 12 минути , Loverboy каза:

А в това поле за заявка на допълнителна карта пиша данните на втория човек, нали? ЕГН, номер на лична карта и подобни? Колко време отнема издаването на картата? 

Пуснах заявка, но ми дава грешка: 

SyntaxError: JSON Parse error: Unrecognized token '<'

Издавал съм втора само в офис на ПИБ. Онлайн не знам как става

Връзка към коментар
преди 1 минута , cybersimo каза:

Издавал съм втора само в офис на ПИБ. Онлайн не знам как става

Стана накрая, пуснах заявка. Написал съм имената, ЛК, ЕГН на другия човек и ще видим. 

Колко време се чака за нова карта? Когато се взима картата, трябва ли да е от другия човек? Кой подписва нов договор - основния или допълнителния картодържател?

Редактирано от Loverboy
Връзка към коментар

Мисля, че за не повече от седмица издават, но не съм съвсем сигурна, беше отдавна. 

Основния картодържател прави всичко, подписва и получава картата. Ако ти кажат нещо друго в офиса на ПИБ, ги накарай да звъннат на Дайнърс да ги питат. Допълнителната карта се вижда в твоя профил в my.diners, може да се погасява по нея, но не може да се плащат сметки с нея, единствено за това трябва втория картодържател да отиде лично, за собствен профил. 

Връзка към коментар

Оказа се, че картите имат ОБЩО 12 посещения на човек, без значение колко карти има. 12 общо и това е. 

• Броят на посещенията се отчита за календарна година за клиент, независимо от броя на притежаваните кредитни карти, издадени от Дайнърс клуб България АД. Неизползвани безплатни посещения не се прехвърлят в следваща година. Отчитането се извършва по дата на посещение, а не по дата на осчетоводяване.

Връзка към коментар
преди 4 минути , Loverboy каза:

Оказа се, че картите имат ОБЩО 12 посещения на човек, без значение колко карти има. 12 общо и това е. 

• Броят на посещенията се отчита за календарна година за клиент, независимо от броя на притежаваните кредитни карти, издадени от Дайнърс клуб България АД. Неизползвани безплатни посещения не се прехвърлят в следваща година. Отчитането се извършва по дата на посещение, а не по дата на осчетоводяване.

Съмнявам се това да важи за карта на "друго име". Независимо дали е на твоя акаунт или не

Връзка към коментар
преди 9 часа, seagull_29 каза:

Когато опитам да платя в my.diners. Някой друг има ли подобен проблем?

Capture.PNG

Твоят проблем в случая е с ПИБ. Diners пренасочват плащането към тях, сайтът на ПИБ гърми. 

Връзка към коментар
преди 1 минута , Ilian359 каза:

Доколкото си спомням, Дайнърс опровергаха това твърдение по-рано в темата.

Така е, но мисля, че каквото пише на сайта е категорично ясно обяснено.

Връзка към коментар
преди 9 часа, cybersimo каза:

Съмнявам се това да важи за карта на "друго име". Независимо дали е на твоя акаунт или не

Да, допълитерните карти на дурго лице си имат отделни 12 посещения и не изчерпват от тези на основния картодържател. 

Поздрави.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.