stanislavpp Публикувано: 16 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2018 First Lady Red с 24 посещения на година и Prive с безлимитни посещения. 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 16 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2018 Това е чудесна новина! Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 16 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2018 (редактирано) 28 minutes ago, stanislavpp said: First Lady Red с 24 посещения на година и Prive с безлимитни посещения. Тези са ясни, ама в единия случай не искам картата ми да се казва First lady , а във втория месечна такса 80 лв !?!?! Are you crazy? Редактирано 16 октомври, 2018 от Jorro Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 16 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2018 Като са ти ясни, какъв е изобщо смисъла на въпроса ти ?!? 3 2 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 8 hours ago, stanislavpp said: Като са ти ясни, какъв е изобщо смисъла на въпроса ти ?!? Хаха еми за да кажат Дайнърс дали не са помислили и за друга карта. Странно е само женската им карта да има 24 посещения- да помислят нещо и за мъже да има.... 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 12 минути , Jorro каза: Хаха еми за да кажат Дайнърс дали не са помислили и за друга карта. Странно е само женската им карта да има 24 посещения- да помислят нещо и за мъже да има.... Аз не съм сигурен дали First Lady има изискване да се издава само на дами, колкото и куриозно да звучи, не го виждам в условията на първо четене. Попитай ги да потвърдиш ако искаш. Ако толкова ти са мерак повечето посещения, не мисля че това какво пише на пластиката трябва да те притеснява 🙂 Трябва и добре да си направиш сметката. Таксата е 12лв на месец повече, т.е. всяко допълително посещение над класика ще ти струва 12лв. Мисля, че някъде бяхме коментирали, че допълнително посещение с нормалния класик е към 30лв. Т.е. по-високата такса би се изплатила ако направиш поне 17 посещения годишно. В противен случай е по-рентабилно да си плащаш. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 9 минути , Георги каза: Трябва и добре да си направиш сметката. Таксата е 12лв на месец повече, т.е. всяко допълително посещение над класика ще ти струва 12лв. А може и всичките 24 да му костват 16 лв еднократно и 1000 лв оборот... 🙂 Но при това положение "издумква" всичките си позволени посещения в рамките на 3 месеца от годината и останалите 9 пие минерална вода от по 3€ в чакалнята... 1 4 Връзка към коментар
NaDe Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 50 minutes ago, Jorro said: Хаха еми за да кажат Дайнърс дали не са помислили и за друга карта. Странно е само женската им карта да има 24 посещения- да помислят нещо и за мъже да има.... Цитат от сайта на Дайнърс "За притежатели на кредитни карти Diners Club First Lady Red и Diners Club - Mastercard First Lady Red безплатният достъп важи за не повече от 24 броя посещения.....", а за Prive e "За притежатели на кредитна карта Diners Club International Prive безплатният достъп важи за не повече от 50 броя посещения….". Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 55 minutes ago, Георги said: Аз не съм сигурен дали First Lady има изискване да се издава само на дами, колкото и куриозно да звучи, не го виждам в условията на първо четене. Попитай ги да потвърдиш ако искаш. Ако толкова ти са мерак повечето посещения, не мисля че това какво пише на пластиката трябва да те притеснява 🙂 Трябва и добре да си направиш сметката. Таксата е 12лв на месец повече, т.е. всяко допълително посещение над класика ще ти струва 12лв. Мисля, че някъде бяхме коментирали, че допълнително посещение с нормалния класик е към 30лв. Т.е. по-високата такса би се изплатила ако направиш поне 17 посещения годишно. В противен случай е по-рентабилно да си плащаш. Вероятно няма да ми откажат , но картата е предназначена за друга таргет група. По принцип го сметнах даже не е 12, а 16лв таксата за червената. 42 minutes ago, chandni said: А може и всичките 24 да му костват 16 лв еднократно и 1000 лв оборот... 🙂 Но при това положение "издумква" всичките си позволени посещения в рамките на 3 месеца от годината и останалите 9 пие минерална вода от по 3€ в чакалнята... аххах не знам как ще го понеса, толкова бързо се свиква на хубаво 😄 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 В момента, Jorro каза: По принцип го сметнах даже не е 12, а 16лв таксата за червената. Георги е написал, че таксата е с 12 лв на месец повече, а не, че е 12 лв, т.е. точно 16 лв. Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 16 minutes ago, chandni said: Георги е написал, че таксата е с 12 лв на месец повече, а не, че е 12 лв, т.е. точно 16 лв. Не съм го прочел правилно...съжалявам. Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 (редактирано) Къде във Варна минава Diners и на кои терминали? Кауфланд, Била, СБА, ОМВ, Лукойл? Пътуването е скоро, а преди малко ми канселираха резервация предплатена преди 2 месеца с Diners за почти 500 лева (оборота от битовите сметки не стига за компенсация). Предполагам Diners ще си го приспаднат от оборота и ми се ще да натрупам друг, че ще имам 2 сравнително дълги престои по летища. Редактирано 17 октомври, 2018 от logist13 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 Била, ОМВ, СБА. 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 Здравейте @Diners Club Bulgaria, имам конкретен въпрос. Имам розова карта повече от 1 година. Искам да я закрия и да поискам издаване на нова карта, вероятно от тип Evolve или Класик/не съм решила/, и допълнителна карта към нея - Класик. Не желая преиздаване на старата карта. Как трябва да процедирам като се има предвид, че искам да имам новите две карти в началото на декември? Благодаря! Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 На 9.10.2018 г. в 22:11, Ilian359 каза: Т.е. едно лице с две карти (основни с отделен клиентски номер), всяка покриваща условието за оборот, ще има общо 12 посещения? Моля, потвърдете или ме поправете! Още чакам официален отговор. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 3 минути , Ilian359 каза: Още чакам официален отговор. От Дайнърс вече отговориха. На 9.10.2018 г. в 18:02, Diners Club Bulgaria каза: Едно лице/клиент,картодържател/ има 12 посещения Няма значение колко карти имаш - картодържателят/клиентът има право на 12 посещения на салони. 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 15 часа, Jorro каза: не искам картата ми да се казва First lady ами ако те е срам, може да сложиш върху надписа някакъв стикер Manchester United (примерно, или нещо друго червено) и никой няма да разбере 😁 1 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 27 минути , neuromancer каза: Manchester United 😁 Сега Локо Сф е на мода ... 5 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 38 minutes ago, neuromancer said: ами ако те е срам, може да сложиш върху надписа някакъв стикер Manchester United (примерно, или нещо друго червено) и никой няма да разбере 😁 10 minutes ago, Фичо said: Сега Локо Сф е на мода ... @Георги да пусне стикери магеланци за ребрандиране на дайнърс карти 😄 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 3 часа, lesy каза: Била, ОМВ, СБА. Както и Метро... 🙂 Връзка към коментар
rayden Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 3 часа, logist13 каза: Къде във Варна минава Diners и на кои терминали? Кауфланд, Била, СБА, ОМВ, Лукойл? Пътуването е скоро, а преди малко ми канселираха резервация предплатена преди 2 месеца с Diners за почти 500 лева (оборота от битовите сметки не стига за компенсация). Предполагам Diners ще си го приспаднат от оборота и ми се ще да натрупам друг, че ще имам 2 сравнително дълги престои по летища. Верига MY MARKET. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 20 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2018 Някъде в темата бях попаднал на информация, че салоните при платено посещение ще са с 25 лв. такса, а на сайта гледам в условията - 30 лв. . Да не би след 01.01.2019 да се промени нещо в положителна посока ? Връзка към коментар
antea Публикувано: 25 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2018 (редактирано) съпругът ми днес си взе новата сменена карта, обаче в кварталния ни магазин, където досега си минаваше безпроблемно старата, удари на камък - безконтактното плащане е отхвърлено с някаква грешка от пос-терминала /на ОББ е/, а когато са пробвали по стария начин /контактно/ изписва съобщение, че картата не се поддържа или е блокирана; в My Diners авторизацията се вижда със статус Отказ плащане на POS @Diners Club Bulgaria на какво може да се дължи това? технически проблем на картата или някаква несъвместимост на пос-терминалите с новата карта? доста разочароващо за нас, предвид че до момента сме я използвали ежедневно на това място Редактирано 25 октомври, 2018 от antea 1 1 Връзка към коментар
Diners Club Bulgaria Публикувано: 25 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2018 (редактирано) преди 2 часа, antea каза: съпругът ми днес си взе новата сменена карта, обаче в кварталния ни магазин, където досега си минаваше безпроблемно старата, удари на камък - безконтактното плащане е отхвърлено с някаква грешка от пос-терминала /на ОББ е/, а когато са пробвали по стария начин /контактно/ изписва съобщение, че картата не се поддържа или е блокирана; в My Diners авторизацията се вижда със статус Отказ плащане на POS @Diners Club Bulgaria на какво може да се дължи това? технически проблем на картата или някаква несъвместимост на пос-терминалите с новата карта? доста разочароващо за нас, предвид че до момента сме я използвали ежедневно на това място Здравейте, всяка карта пътува блокирана. Ако я е взел днес, то след 16:10 часа ще може да я ползва. Поздряви. П.с. За ъпдейт на всички терминали за безконтактни разплащания ще са ни нужни поне още 2 месеца, както съобщихме по-рано Редактирано 25 октомври, 2018 от Diners Club Bulgaria 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 25 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2018 (редактирано) 41 minutes ago, Diners Club Bulgaria said: Здравейте, всяка карта пътува блокирана. Ако я е взел днес, то след 16:10 часа ще може да я ползва. Поздряви. П.с. За ъпдейт на всички терминали за безконтактни разплащания ще са ни нужни поне още 2 месеца, както съобщихме по-рано А как стои въпроса с ползването в чужбина - безконтактно и с чип - по коя апликация минава и изобщо има ли някой наблюдения .... Редактирано 25 октомври, 2018 от Гост 23*6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега