Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 38 минути , georgebg каза:

А как стои въпроса с ползването в чужбина - безконтактно и с чип - по коя апликация минава и изобщо има ли някой наблюдения ....

Въпросът беше за стандартната карта. 

За новата, набледаваме предимно транзакции с чип, което дава 

опцията за избор. 

По последни данни, почти всички колеги работят по интергиране на безконтактни плащания, но са на различен етап. Към момента близо до приключвате са проектите в България, Австрия и Полша. 

Надяваме се възможно най-бързо да приключат и останалите колеги, тъй като повечето имат значителен напредък. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 17.10.2018 г. в 12:52, Цвете каза:

Здравейте @Diners Club Bulgaria,

имам конкретен въпрос. Имам розова карта повече от 1 година. Искам да я закрия и  да поискам издаване на нова карта, вероятно от тип Evolve или Класик/не съм решила/, и допълнителна карта към нея - Класик. Не желая преиздаване на старата карта.

Как трябва да процедирам като се има предвид, че искам да имам новите две карти в началото на декември? Благодаря!

Моля за отговор! Благодаря

Редактирано от Цвете
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Нещо позитивно 

Вече два пъти минава безконтактно през Diners апликацията при ОББ в SDI и Rois.

Освен това явно е оправен проблема с виртуалния на easy-pay вече приема новата карта. (по-рано не я разпознаваше)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Много разочароващо -

мейла показва Бихме искали да Ви уведомим за плащане на POS с Вашата кредитна карта от Diners Club 360207**51 за 8.80 BGN при LIDL Bulgaria EOOD LIDL BG

а в сайта при авторизациите:

Mastercard LIDL Bulgaria EOOD LIDL BG Плащане на POS 8.80 BGN

Би трябвало мейла да съответства на картата, която е ползвана !

Тъкмо се зарадвах и щях да докладвам, че минават в някой обекти с апликацията на Дайнърс, а то - толкова подвеждащо .....

И ако някой ме упрекне,че си пише на бележката от пос-а - Транзакциите са на жена ми и аз само получавам мейли, които както се вижда са абсолютно некоректни !

Връзка към коментар

Най-разо§ароващо е, че не може да се сетнат лимити. Аз искам да забраня тегленето на атм за тази карта, особено след като хакнаха картата на брат ми. Не бих се отказал и от моментална промяна през сайт-а на лимита на пос терминал или на дневния лимит. И не само , §е не мога да го променя на сайта в реално време, ами и по принцип тези лимити не могат да се променят, дори на гише. Сега ще трябва да закривам картата си и да я правя с нов лимит, защото няма никакъв друг начин да се сменят 2 §исла в електрония ми запис.  За сведение, ако някой се интересува, вижте как са го направили в ДСК - прекрасно свършена работа.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

@Diners Club Bulgaria Въпрос относно клиентите ви в чужбина. 

Не ми е проблем да звънна по телефона, но смятам, че тази информация ще послужи и на други магеланци. 

Все още обмислям, но не съм съвсем убедена, че искам да запазя картата си - говоря за класическия Diners. 

Прочетох условията, но ще се радвам, ако потвърдите какво се изисква, ако искам да закрия договора си дистанционно - без присъствие в ПИБ? 

Поздрави. 

Връзка към коментар
10 hours ago, Ilian359 said:

Дайнърс никога не е минавала в Lidl.

Говоря за начина на неправилно уведомяване по мейл, 1% на тези 8 лв. не ме вълнува .

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар

Сега се появи още един проблем - при опит да регистрирам мастъркард половината на картата в Entropay, ми изписва това съобщение:

Sorry, but your credit or debit card is registered in a country or territory that Entropay is not available in.

За всички е ясно, че други карти отБГ банки се регистрират без проблем - та откъде подя*****  😉 е този мастъркард ?

Връзка към коментар

И аз вчера си взех новата Розова Лейди.

Сертификат за застраховка не дадоха.

Къде е написано черно на бяло, че новата застраховка е различна от предишната?

Преди беше само за рак на гърдата.

Сега трябва да е рак на гърдата+застраховката за пътуване.

Някой може ли, да даде линк?

Връзка към коментар
Преди 1 час, AlexandraKo каза:

Сега трябва да е рак на гърдата+застраховката за пътуване.

Аз като гледам, пак е само за рак на гърдата...

Цитат
  • безплатна медицинска застраховка с покритие до 5 000 лв. за лечение на рак на гърдата;

Edit: Твоята класическата розова ли е или кобрандиранта...? Ако е кобрандираната, тя е с 

Цитат
  • безплатна застраховка при пътуване в чужбина с покритие до USD 35 000

Връзка към коментар
преди 26 минути , chandni каза:

Аз като гледам, пак е само за рак на гърдата...

Edit: Твоята класическата розова ли е или кобрандиранта...? Ако е кобрандираната, тя е с 

Ми, кобрандирана:diablo:Никой не ме питА, каква я искам. Не че щях да я за искам, Мастери си имаме други. Просто, от месец в MyDiners ми  смениха номера на картата, а тия дни получих СМС , че ми е преиздадена, да ида и да си я взема. Отидох, ама, тия дни, пак ще ходя, за да я закрия. Условията са същите, като на старата.Аз питах тук, в темата и ми отговориха, че новите ще имат и двете застраховки. Явно е ставало въпрос за комбинираната нова карта, с гръмкото име ко...незнамсикакво.

За какво, всичката патаклама с преиздаване, като онази ми беше валидна до 20?

Ама, те си знаят.

Имам и Класик, нея ще я оставя, заради плащането на битовизмите.:(

До сега с тая карта съм пробвала няколко пъти, преди време, да платя в магазини, дето ни веднъж, не успях и я ползвам само за битовите сметки и за салоните.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, AlexandraKo каза:

Ми, кобрандирана:diablo:Никой не ме питА, каква я искам. Не че щях да я за искам, Мастери си имаме други. Просто, от месец в MyDiners ми  смениха номера на картата, а тия дни получих СМС , че ми е преиздадена, да ида и да си я взема. Отидох, ама, тия дни, пак ще ходя, за да я закрия. Условията са същите, като на старата.Аз питах тук, в темата и ми отговориха, че новите ще имат и двете застраховки. Явно е ставало въпрос за комбинираната нова карта, с гръмкото име ко...незнамсикакво.

За какво, всичката патаклама с преиздаване, като онази ми беше валидна до 20?

Ама, те си знаят.

Имам и Класик, нея ще я оставя, заради плащането на битовизмите.:(

До сега с тая карта съм пробвала няколко пъти, преди време, да платя в магазини, дето ни веднъж, не успях и я ползвам само за битовите сметки и за салоните.

Моля прочетете си кореспонденция от 15 октомври в лични съобщения, където Ви обяснихме, че при преиздаване на картата тя е от същия вид , а само Evolve lady е с двете застраховки. Също си погледнете взетата карта, че не е Evolve, а именно същата като предишната.  

Също може да се запознаете по-подробно с видовете карти в сайта ни. 

преди 11 часа, Rainy каза:

@Diners Club Bulgaria Въпрос относно клиентите ви в чужбина. 

Не ми е проблем да звънна по телефона, но смятам, че тази информация ще послужи и на други магеланци. 

Все още обмислям, но не съм съвсем убедена, че искам да запазя картата си - говоря за класическия Diners. 

Прочетох условията, но ще се радвам, ако потвърдите какво се изисква, ако искам да закрия договора си дистанционно - без присъствие в ПИБ? 

Поздрави. 

Здравейте, ще трябва да подадете формуляр за закриване.

Поздрави

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 часа, Diners Club Bulgaria каза:

Моля прочетете си кореспонденция от 15 октомври в лични съобщения, където Ви обяснихме, че при преиздаване на картата тя е от същия вид , а само Evolve lady е с двете застраховки. Също си погледнете взетата карта, че не е Evolve, а именно същата като предишната.  

Също може да се запознаете по-подробно с видовете карти в сайта ни. 

Здравейте, ще трябва да подадете формуляр за закриване.

Поздрави

Да, да, аз не съм разбрала.

И още нещо, което сигурно е обсъждано. Порових назад, но намерих само за допълнителната карта.

Имам две карти, правя и на двете оборот  по 1000 лв. за три месеца. И на двете карти  ли имам 12 салона годишно, тоест -24?

Връзка към коментар
преди 40 минути , AlexandraKo каза:

Да, да, аз не съм разбрала.

И още нещо, което сигурно е обсъждано. Порових назад, но намерих само за допълнителната карта.

Имам две карти, правя и на двете оборот  по 1000 лв. за три месеца. И на двете карти  ли имам 12 салона годишно, тоест -24?

Не, 12 са. На този етап единствения начи да се увеличат салоните е някоя от горните нива карти с по-висока месечна такса. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Пак тука питам, че може и на някого другиго да се случи.

Новата карта си я взех в събота, в банката рекоха, че са я активирали.

Сега в приложението ми излиза, че имам еди си колко кредитен лимит и 0 разполагаема сума. А по старата карта си имах почти пълната сума.

Трябва ли нещо аз да правя, да звъня по телефона или ще се активира автоматично?

Връзка към коментар
преди 1 час, Георги каза:

Не, 12 са. На този етап единствения начи да се увеличат салоните е някоя от горните нива карти с по-висока месечна такса. 

Друго беше публикувано една страница назад

Diners Club  "Посещенията ще бъдат 12 на клиент, като допълнителните карти имат отделни 12 посещения и не изчерпват от посещенията на основния картодържател."

Редактирано от Branko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 22 минути , Branko каза:

Друго беше публикувано една страница назад

Diners Club  "Посещенията ще бъдат 12 на клиент, като допълнителните карти имат отделни 12 посещения и не изчерпват от посещенията на основния картодържател."

Точно така. Вие имате 12, а допълнителната карта, която сте заявил за Ваш близък също има 12 посещения. Но вие като клиент ще имате 12. 

Всяка физическо лице ще има по-12. 

Редактирано от Diners Club Bulgaria
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Да обобщя, как го разбирам аз. 

Ако си извадя допълнителна карта към моята,  на мое име т. е. сме едно физическо лице имам право само на 12посещения с една от картите. Независимо от това, че в платформата на mydiners са регистрирани с различни юзери. 

Ако някой близък ми извади към неговата основна допълнителна ,но на мое име ще имам на нея също 12 посещения както и 12 на моята основна. Които стават 24.

Или независимо кой ти вади доп. карта и колко карти имаш, щом си Иван Петров  с едно ЕГН т.е си едно физическо лице можеш да ползваш само по една от картите 12 посещения?  

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, AlexandraKo каза:

Пак тука питам, че може и на някого другиго да се случи.

Новата карта си я взех в събота, в банката рекоха, че са я активирали.

Сега в приложението ми излиза, че имам еди си колко кредитен лимит и 0 разполагаема сума. А по старата карта си имах почти пълната сума.

Трябва ли нещо аз да правя, да звъня по телефона или ще се активира автоматично?

Отговарям си:

Обадих се по телефона и се оказа, че картата не е активирана. Казаха, че я активират и след 3 минути ще работи.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 24 минути , Branko каза:

Да обобщя, как го разбирам аз. 

Ако си извадя допълнителна карта към моята,  на мое име т. е. сме едно физическо лице имам право само на 12посещения с една от картите. Независимо от това, че в платформата на mydiners са регистрирани с различни юзери. 

Ако някой близък ми извади към неговата основна допълнителна ,но на мое име ще имам на нея също 12 посещения както и 12 на моята основна. Които стават 24.

Или независимо кой ти вади доп. карта и колко карти имаш, щом си Иван Петров  с едно ЕГН т.е си едно физическо лице можеш да ползваш само по една от картите 12 посещения?  

12 посещения на човек, картадържател, ЕГН, клиент. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.