Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 45 минути , Георги Матеев каза:

@Branko, 12 са - както и да го въртим. За ЕГН-то няма чийтване 🙂

А ако някой има две гражданства и има и чуждестранно "ЕГН"?  :biggrin: 

• Браво 2
Връзка към коментар
преди 51 минути , Георги Матеев каза:

@Branko, 12 са - както и да го въртим. За ЕГН-то няма чийтване 🙂

преди 44 минути , Branko каза:

Мдаа, само остана варианта за познат или роднина със същото име и фамилия да намерим.Аз нямам обаче😂

преди 4 минути , Фичо каза:

Просто си представям заглавия по медиите:

ГДБОП разби   група специализирана в издаването на фалшиви лични карти.

Изненадващо за разследващият орган целта им не е била имотна или финансова облага,а увеличаване броя на посещенията в салоните на Дайнърс клуб.😃

• Харесвам 2
  • Смея се 13
Връзка към коментар
преди 11 минути , Фичо каза:

Фиче, геният ти никога не е преставал да ме изумява 🙂

Но както разбрахме "12 посещения на човек, картодържател, ЕГН, клиент." - та ако ще и 15 ЕГН-та да покажеш си само един човек / клиент.

Истината е обаче, че мен дори 5 х 12 посещения не ме устройват, така че Priority Pass ме зове при всички случаи 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , Мари Николова каза:

😃

Не ме резбра :wink3:  не говоря за фалшификации, а за хора с двайно гражданство :smile3:

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар
преди 1 минута , Фичо каза:

Не ме резбра :wink3:  не говоря за фалшификации, а за хора с двайно гражданство :smile3:

Не, неее... Ти не го разбра... :girl_blum:Той теб те разбра, но и с петорно жителство да си, имаш 12 посещения на клиент/човек:girl_wink:

Връзка към коментар
преди 50 минути , Фичо каза:

Разбрах те,но фалшификациите ми се струват по-лесни от постигането на двойното гражданство.🤣

Ей,престъпници ни направиха Дайнърс😂

Редактирано от Мари Николова
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 30 минути , chandni каза:

Не, неее... Ти не го разбра... :girl_blum:Той теб те разбра ....:girl_wink:

Аз те разбирам, но ти не разбра ли, че аз разбрах Жоро, но те може би не разбра, че аз отговарях на Мари Николова, която не знам дали разбра, че аз говорех за хора, които си имат две гражданства, а не за такива, които нямат ... :grin::lol: 
Те сега какво разбра? :grin:

преди 27 минути , Мари Николова каза:

Разбрахте,но фалшификациите ми се струват по-лесни от постигането на двойното гражданство.🤣

😂

Аз имах предвид тези хора, които вече си имат двойно гражданство, имаме си няколко такива във форума :smile3:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 1 час, Мари Николова каза:

Просто си представям заглавия по медиите:

Изненадващо за разследващият орган целта им не е била имотна или финансова облага,а увеличаване броя на посещенията в салоните на Дайнърс клуб.😃

Смея се много. Но ако се казваш Иван Петров, баща ти е Иван Петров и сина ти Иван Петров няма проблем да имаш три карти които да ползваш😂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Branko каза:

Смея се много. Но ако се казваш Иван Петров, баща ти е Иван Петров и сина ти Иван Петров няма проблем да имаш три карти които да ползваш😂

Е, освен да си прекръстваме роднините😂🤣

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , AlexandraKo каза:

Хихи, ние у нас сме две с еднакви имена, начиии, номерът ще стане.:party:

Знам, че няма да се възползваш и да оставиш AlexandraKo-в пред салона.:wink:

Или по-точно, ще ти е 50% намалението щото за него ще платите.

:smile:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 37 минути , ven62 каза:

Знам, че няма да се възползваш и да оставиш AlexandraKo-в пред салона.:wink:

Или по-точно, ще ти е 50% намалението щото за него ще платите.

:smile:

Ааа, ти ме подсети, че и там имаме еднакви имена.🎎Единият внук носи неговото име и фамилия, а внучката - моите.:girl_cray2:

Друг е въпросът, че с такива гимнастики, никой от нас няма да се занимава.

При положение, че таксата в салоните е 30 лева.

Като свършат 12-те,  ще си плащаме, драма няма никаква.

Мен това не ме притснява, неприятно ми е, че трябва да ходя до банката, да чакам на опашка, за да си взема преиздадената карта, после - да звъня, да питам, пък тя-неактивна, че да я активрат и пр. Времето ми е много кът и всякакви такива разкарваници, ми влияят много негативно към този, дето ми ги причинява.:suicide:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

То, добре , че във форума има кой да ни отговаря на хилядите въпроси, за което - много благадаря @Diners Club Bulgaria,:give_rose::tender: че иначе щеше да е много трудно.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
На 27.09.2018 г. в 20:29, Diners Club Bulgaria каза:

Посещенията ще бъдат 12 на клиент, като допълнителните карти имат отделни 12 посещения и не изчерпват от посещенията на основния картодържател. 

Всяка нава карта има 3 месеца гратисен период. Няма значение кога е издадена картата, от 01. Януари условията ще бъдат еднакви за всички карта. Единствено различни могат да бъдат промоционалните условия . Сегашните са със срок 31.12.2018 г.

Имайте предвид, че новите проекти на Дайнръс Клуб България, са насочени съм консолидация и дигитализация на продуктите ни. Целта е не да имате множество карти с различни лимити, отделни бонус точки и отделни обороти за салони. 

След приключване на ъбдейтите на терминалите и пускането на карта Evolve, новите ни цели са свързани с насърчаване на безконтактни разплащания чрез различни устройства и апликации, позволяващи  да управлявате по-пълноценно избрания продукт. 

Поздрави.

Във връзка с отговора по-горе, бих искал да помоля @Diners Club Bulgaria за коментар как да тълкуваме следната извадка от актуалните условия за посещения на VIP салони: "....Броят на посещенията се отчита за календарна година за клиент, независимо от броя на притежаваните кредитни карти, издадени от Дайнърс клуб България АД. ..." http://www.diners.bg/bg/page/161/usloviya-za-polzvane-na-vip-saloni-na-letishtata

Връзка към коментар
преди 5 минути , lyubo21 каза:

Във връзка с отговора по-горе, бих искал да помоля @Diners Club Bulgaria за коментар как да тълкуваме следната извадка от актуалните условия за посещения на VIP салони: "....Броят на посещенията се отчита за календарна година за клиент, независимо от броя на притежаваните кредитни карти, издадени от Дайнърс клуб България АД. ..." http://www.diners.bg/bg/page/161/usloviya-za-polzvane-na-vip-saloni-na-letishtata

От 01.01. до 31.12. на съответната календарна година имаш право на 12 безплатни посещения - без значение дали притежаваш само една или повече карти (става дума за карти на основния картодържател). Допълнителните карти към основната имат свои 12 посещения.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 11 часа, Фичо каза:

Баси майката, кво сервират толко в тия салони бре? Да хвана да се оженя за някоя чужденка да изкарам още едно ЕГН, па белким ме нахранят с черен хайвер в лаунджа на терминал 1 :lol: Ще го мажа върху баничките :lol:

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

За мен на първо място сервират "спокойствие",  разбира се ползвам и останалите неща. 

Ще е хубаво броят на посещенията в рамките на календарна година - 12 да се сложи някъде най-отгоре ,  защото със сигурност драмите по темата ще продължават. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

"В случай, че клиентът не успее да направи необходимия оборот за период от 90 дни назад" Назад ?
Не знам дали е писано по този въпрос. Ако сте писали сори.

Оборота е валиден ако не го загубите. Дали го обяснявам правилно ?
Ако сме направили 1000 лв. оборот вече имаме право на салоните. Но ако не поддържаме тези 1000 лв. непрекъснато губим това право. Винаги в последните изминали 90 дни ние трябва да имаме този оборот. А не, правиш 1000 лв. и после имаш една година право на салони. Отпадналата сума от 1 месец следва да се наваксва и така всеки следващ. 

Редактирано от Ivan Hristov
Връзка към коментар
преди 30 минути , chandni каза:

От 01.01. до 31.12. на съответната календарна година имаш право на 12 безплатни посещения - без значение дали притежаваш само една или повече карти (става дума за карти на основния картодържател). Допълнителните карти към основната имат свои 12 посещения.

Извинявам се, явно не разбирам терминологията - "една или повече карти на основния картодържател" се отнася за едно и също лице, а "допълнителна карта към основната" се отнася за друго лице (например член от семейството), така ли? Защото като "допълнителна карта", аз разбирам втора такава за едно и също лице...

Връзка към коментар
преди 5 минути , Ivan Hristov каза:

Ако сме направили 1000 лв. оборот вече имаме право на салоните. Но ако не поддържаме тези 1000 лв. непрекъснато губим това право. Винаги в последните изминали 90 дни ние трябва да имаме този оборот. А не, правиш 1000 лв. и после имаш една година право на салони. Дали ме разбрахте ?

Винаги е било така.

За 90-те дни предхождащи всяко посещение на салон, трябва да имаш натрупан въпросния оборот.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

преди 11 минути , yordanov каза:

Винаги е било така.

За 90-те дни предхождащи всяко посещение на салон, трябва да имаш натрупан въпросния оборот.

Да така е било, но да не остане някой с други впечатления при новите условия. 

Връзка към коментар
преди 15 минути , lyubo21 каза:

Извинявам се, явно не разбирам терминологията - "една или повече карти на основния картодържател" се отнася за едно и също лице, а "допълнителна карта към основната" се отнася за друго лице (например член от семейството), така ли? Защото като "допълнителна карта", аз разбирам втора такава за едно и също лице...

Колкото и карти да имате на ваше име са равни на 12 посещения. Всеки друг към вас има други 12.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.