Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 7 часа, Ilian359 каза:

Искам да обърна внимание, че при подмяна на карта се подписва нов договор, който напълно отменя стария и евентуални преференции в него. Конкретно ми направи впечатление, че условието "без месечна такса за месеците без транзакции" важи за следващите 12 месеца. Т.е. ако по договор ви е важало форевър,  вече няма да е така.

Здравейте, при всяка карта е различен договора, затова и се издават на части. Ако при вас няма промоционални условия, то явно картата Ви е издадена преди повече от 12 месеца. 

Условието за без такса за сега също ще продължи минмум до условията по стория Ви договор.

за карти, който не са минали промо периода има посочено точно до кога са при промоционални условия. 

Поздрави.

Връзка към коментар

Извинете за въпроса @Diners Club Bulgaria, сигурно е посочено някъде в темата, но за замяната на картата с нова от същия вид, аз ли трябва да направя нещо или ще получа имейл кога се е случило и само да отида да си я получа. 

Връзка към коментар
преди 42 минути , mililia каза:

Извинете за въпроса @Diners Club Bulgaria, сигурно е посочено някъде в темата, но за замяната на картата с нова от същия вид, аз ли трябва да направя нещо или ще получа имейл кога се е случило и само да отида да си я получа. 

Нищо не трябва да правиш. Ще получиш SMS когато ти е готова новата карта с дата и офис, от който можеш да я получиш.

• Благодаря 2
Връзка към коментар

@Diners Club Bulgaria,

при проверка в my.diners.bg           справки/Достъп до VIP салони       за дати след 01.01.2019 излиза заблуждаващо съобщение:

---------------------

"Вие може да посетите VIP салон безплатно.
В изчислението не са включени все още неосчетоводени транзакции."

Обща сума на транзакциите: 610.72 BGN

----------------------

Много ще се радвам да ми отговорите, че не е заблуждаващо.:wink:

Редактирано от ven62
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 час, ven62 каза:

@Diners Club Bulgaria,

при проверка в my.diners.bg           справки/Достъп до VIP салони       за дати след 01.01.2019 излиза заблуждаващо съобщение:

---------------------

"Вие може да посетите VIP салон безплатно.
В изчислението не са включени все още неосчетоводени транзакции."

Обща сума на транзакциите: 610.72 BGN

----------------------

Много ще се радвам да ми отговорите, че не е заблуждаващо.:wink:

За съжаление е заблуждаващо. На този етап опитваме да намерим вариант да се коригира, но със сигурност след 01.01.2019 надписа ще е коректен. 

Връзка към коментар

Много странно - подмених в средата на месеца класическите дайнърси за новите комбинирани, и вече имам 4 лв. такса на месец - не трябваше ли да се запазят старите промоционални условия при промяната ?

На едната карта бях надвнесъл сума при погасяване и се оказва, че съм им я подарил, защото салдото е отрязано до лимита на картата !

Излиза, че сега като не съм в промоция вече (а по старите бях на 7мия месец от 12 без такса), нямам какво да губя освен да ги закрия и да си кандидатствам наново, когато има промоция, та тогава сигурно ще имам и 90 дена гратис за салони, знае ли човек ...

На мейл получих извлечения за старите карти , за новите ги няма на мейла.

Гледам си стария договор, гледам си новия - на единия съм с кредит/овърдрафт за сумата на всички карти, сега съм подписал  само за сумата на лимита на моята карта, да тегля всичко и да бягам , ще връщам само това което съм подписал 😎 ...

А си мислех , че нещата тръгват на добре, взех да закривам други КК, започнах да прехвърлям оборотите към тази карта и да наближавам лимита, и си мислех да го вдигам, а то какво се оказва - пълен хаос ...

Връзка към коментар
преди 45 минути , georgebg каза:

Много странно - подмених в средата на месеца класическите дайнърси за новите комбинирани, и вече имам 4 лв. такса на месец - не трябваше ли да се запазят старите промоционални условия при промяната ?

На едната карта бях надвнесъл сума при погасяване и се оказва, че съм им я подарил, защото салдото е отрязано до лимита на картата !

Излиза, че сега като не съм в промоция вече (а по старите бях на 7мия месец от 12 без такса), нямам какво да губя освен да ги закрия и да си кандидатствам наново, когато има промоция, та тогава сигурно ще имам и 90 дена гратис за салони, знае ли човек ...

Гледам си стария договор, гледам си новия - на единия съм с кредит/овърдрафт за сумата на всички карти, сега съм подписал  само за сумата на лимита на моята карта, да тегля всичко и да бягам , ще връщам само това което съм подписал 😎 ...

А си мислех , че нещата тръгват на добре, взех да закривам други КК, започнах да прехвърлям оборотите към тази карта и да наближавам лимита, и си мислех да го вдигам, а то какво се оказва - пълен хаос ...

Най-добре е да се чуем по телефон, за са уточним какво томно сте искал да се направи. От форума няма на стане .

Връзка към коментар
51 minutes ago, georgebg said:

Адаш, тамън се навия да си сменя класика с новата карта и ти пуснеш някой пост с проблем и ме разубеждаваш 😄  чакам да споделиш като се чуеш с Дайнърс и се разберете...

Връзка към коментар

Новите карти са с промоционални условия . Новите карти не приемат условия от старите карти. 

Преди да правите каквото и да е, хубаво е да се уточни със служител на Дайнърс, а не от форуми. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Кои нови карти са с промоционални условия?  Само комбинираните или и новите Класик?

преди 23 минути , Diners Club Bulgaria каза:

Новите карти са с промоционални условия . Новите карти не приемат условия от старите карти. 

Преди да правите каквото и да е, хубаво е да се уточни със служител на Дайнърс, а не от форуми. 

Връзка към коментар
52 minutes ago, Diners Club Bulgaria said:

Форумът е да споделяме опит - положителен или отрицателен, това май не зависи от нас !

Пращам Ви на лични кл. номера на трите си карти, та ще знаете кой съм, ако нещо се оправи, вероятно ще го усетя ....

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар
преди 39 минути , georgebg каза:

Форумът е да споделяме опит - положителен или отрицателен, това май не зависи от нас !

Пращам Ви на лични кл. номера на трите си карти, та ще знаете кой съм, ако нещо се оправи, вероятно ще го усетя ....

Разбира се, че форума е за споделяне. Имахме предвид, да не правите действия преди да изясним каква е ситуацията. Закриете ли промо карти, ако подадете искане за нови, то те със сигурност няма да са промоционални. 

Редактирано от Diners Club Bulgaria
Връзка към коментар
преди 1 час, Diners Club Bulgaria каза:

Новите карти са с промоционални условия.

преди 18 минути , Diners Club Bulgaria каза:

Закриете ли промо карти, ако подадете искане за нови, то те със сигурност няма да са промоционални

???

Редактирано от cybersimo
Връзка към коментар

Кратка справка от последното извлечение за месец октомври.
61 плащания с двойната карта
19 минали като Diners (има повтарящи се обекти)
42 плащания не са сработили с Diners (има повтарящи се обекти)

Сметките са плащани само през терминал, а не безкасово. Сигурно е, че Diners липсва. 
Натрупан оборот 1100 лева. От тях само 200 точки за Кешбек ?

Ще извадя и по-точно обектите. 

Редактирано от Ivan Hristov
Връзка към коментар
преди 2 минути , stanislavpp каза:

Така , де -  само Дайнърс плащанията трупат кешбек !

Това е ясно. Проблема е още колко много обекти не работят с Дайнърс. Затова и написах всичко това. Оборот има, кешбек няма. И как ще се достига лимита ? 

Връзка към коментар

Нали казаха, че още поне 2 месеца ще се настройват ПОС терминалите. Аз го разбирам, че чак след нова година ще има повече обекти приемащи Дайнерсите и най-вече кобрандираните.

Връзка към коментар
преди 6 минути , iliana_t каза:

Нали казаха, че още поне 2 месеца ще се настройват ПОС терминалите. Аз го разбирам, че чак след нова година ще има повече обекти приемащи Дайнерсите и най-вече кобрандираните.

Те настройват тези с които Дайнърс работи към новите карти. А те са твърде малко. Останалите няма да работят с тях и след настройките. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 hour ago, Ivan Hristov said:

Кратка справка от последното извлечение за месец октомври.
61 плащания с двойната карта
19 минали като Diners (има повтарящи се обекти)
42 плащания не са сработили с Diners (има повтарящи се обекти)

Сметките са плащани само през терминал, а не безкасово. Сигурно е, че Diners липсва. 
Натрупан оборот 1100 лева. От тях само 200 точки за Кешбек ?

Ще извадя по-точно обектите. 

..

Вероятно искаш да кажеш - безконтакно вместо безкасово.

Проблема не е в терминали и настройки, затова картата е двойна, за да минава навсякъде, а вие искате да минава навсякъде, ама като дайнърс 🙂  ...

Проблема е, че и на мастъкард апликацията трябва да дадат кешбек - може да е по-малък, но така се прави , ако искаш клиенти !

Защо някой го могат по 1%, по 1.5%, по 1.75% , а някой други ... дори взимат такса при транзакции .... в чужбина 😉

Връзка към коментар
преди 8 минути , georgebg каза:

Вероятно искаш да кажеш - безконтакно вместо безкасово.

Проблема не е в терминали и настройки, затова картата е двойна, за да минава навсякъде, а вие искате да минава навсякъде, ама като дайнърс 🙂  ...

Проблема е, че и на мастъкард апликацията трябва да дадат кешбек - може да е по-малък, но така се прави , ако искаш клиенти !

Защо някой го могат по 1%, по 1.5%, по 1.75% , а някой други ... дори взимат такса при транзакции .... в чужбина 😉

Това искам да кажа. Другото също.

Просто си направих експеримент през изминалия месец. Но резултата не ми харесва. 

И грешката не е в мен или във вас. Да помислят те. 

Връзка към коментар
преди 10 минути , georgebg каза:

Ами аз бих предположил, освен ако не ме опровергаят официално, че тези условия се определят от Мастъркард, не от Дайнърс...

Връзка към коментар

Абсолютно кешбека няма нищо общо с Мастъркард и няма как да зависи от тях , кешбека може да се определя единствено от банковата(кредитна) институция, в случая вероятно Фибанк като собственик на Дайнърс България !

https://www.creditcardinsider.com/learn/issuers-networks/

Редактирано от stanislavpp
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.