Георги Публикувано: 25 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2018 преди 8 минути , teo.magelanski каза: Да се върнем и на темата за приемане на карти на Дайнърс в Кауфланд и Лидл, например - има ли как да се разбере ако някой от тях се съгласи да работи с тези карти? Аз наскоро ги питах изрично и ми отговориха, че не приемат и не знаят дали някога ще ги приемат. Тъй като и моят оборот минава основно в тези 2 магазина май. Дайнърс няма ли да направят пак списък с търговци, които приемат картите им? Когато се случи ще чуеш тук със сигурност 🙂 Не знам терминалите в Кауфланд какви са, но в Лидл са на Societe, които скоро бяха купени от ДСК, които пък приемат Diners. Така че когато двете банки се обединят окончателно, силно вероятно Diners ще вървят в Лидл, но като срок едва ли някой може да каже. Връзка към коментар
teo.magelanski Публикувано: 25 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2018 1 minute ago, Георги said: Когато се случи ще чуеш тук със сигурност 🙂 Не знам терминалите в Кауфланд какви са, но в Лидл са на Societe, които скоро бяха купени от ДСК, които пък приемат Diners. Така че когато двете банки се обединят окончателно, силно вероятно Diners ще вървят в Лидл, но като срок едва ли някой може да каже. Аз четох от другите коментари, че няма значение дали банката приема, трябва и търговецът да подпише анекса за Дайнърс... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 25 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2018 преди 1 минута , teo.magelanski каза: Аз четох от другите коментари, че няма значение дали банката приема, трябва и търговецът да подпише анекса за Дайнърс... Да, но в общия случай дори търговецът да има желание, ако банката не приема няма как да стане. Мисля, че терминалите на уникредит във Фантастико са от малкото изключения от правилото. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 25 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2018 Преди 1 час, akair каза: Сигурна ли си? Някъде в общите условия ми се струва, че имаше цена за доставка в чужбина. При това доста очаквана - към 100-ина лв. Когато аз разговарях, не сме обсъждали тази възможност. Извинявам се, ако съм подвела някого... Връзка към коментар
akair Публикувано: 25 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2018 11 minutes ago, Rainy said: Когато аз разговарях, не сме обсъждали тази възможност. Извинявам се, ако съм подвела някого... Ако правилно съм разбрал, само първата карта не може да бъде изпратена / получена в чужбина - защото клиентът трябва да попълни и разпише съпътстващите документи. За преиздадена е въпросната тарифа. Надявам се @Diners Club Bulgaria да внесат яснота 🙂 Връзка към коментар
Rumiana G. Публикувано: 25 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2018 Утре ще им звъня и ще търся начин да ми изпратят картите по куриер. Имам основна и допълнителна и се надявам да не ми начислят и на двете по 100 лв😉. Връзка към коментар
VanIvanov Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 18 часа, Alexander каза: За класик става дума На ОББ минава безконтактното, Райфайзен и другите на които старата класик минаваше с чип ще бъде активно безконтакното януари най-вероятно 🤔 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 (редактирано) @Diners Club Bulgaria, в my.diners.bg не работи справката за достъп до VIP салоните. Предполагам, че знаете. Ако е така, можехте да сложите едно съобщение "... Справката е временно недостъпна …" , а не тихомълком да ме връщате в основното меню и аз да се чудя - " … какво пък успях да натисна сега" Редактирано 26 ноември, 2018 от ven62 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 20 минути , ven62 каза: в my.diners.bg не работи справката за достъп до VIP салоните. Пак ли на теб късата клечка...? 1 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 31 минути , VanIvanov каза: На ОББ минава безконтактното, Райфайзен и другите на които старата класик минаваше с чип ще бъде активно безконтакното януари най-вероятно 🤔 Два пъти на ДСК не ми минава, сега звънях за тях нямало проблеми и не виждали неуспешен опит.. Да съм пробвал пак 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 1 минута , chandni каза: Пак ли ти си с късата сламка...? Не е само той. И при мен е същото, освен, дето и разполагаемите ми суми по двете карти са 0, а това не е вярно. 1 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 2 минути , Alexander каза: Два пъти на ДСК не ми минава, сега звънях за тях нямало проблеми и не виждали неуспешен опит.. Да съм пробвал пак Не помня на коя банка беше терминалът, но безконтактно картата мина единствено в Бриколаж. Неуспешни опити за безконтактно плащане в Метро (ДСК), Икеа (ДСК), Билла (Райфайзен) и др. П.С. @Diners Club Bulgaria, има ли значение на какъв банкомат ще се смени ПИН кода? Има ли такса за смяната на банкоматите на други банки или може да се смени на който и да е АТМ, а не само на ПИБ? 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 13 минути , chandni каза: Пак ли на теб късата клечка...? Сега пак проверих - и с IE, и с Chrome Да (се) филмирам ли? Не, че ми е важно и неотложно. … Ако видя зор … ще смятам наум. 1 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 а аз се чудя остана ли някой, на който да не му е сменена старата карта, имам чувството, че всички тук си получиха преиздадените карти, а при мен никакъв сигнал в това отношение - нито виждам нов номер на карта в my diners, нито съм получавала смс? картата ми е от 2016 година, но очевидно няма връзка кога е издадена, защото тук съм чела и хора с по-стари карти, че вече са им ги сменили, както и вкъщи другата карта, която е от 2017, също вече е подновена 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 И моята все още не е. Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 2 минути , antea каза: а аз се чудя остана ли някой, на който да не му е сменена старата карта, имам чувството, че всички тук си получиха преиздадените карти, а при мен никакъв сигнал в това отношение - нито виждам нов номер на карта в my diners, нито съм получавала смс? картата ми е от 2016 година, но очевидно няма връзка кога е издадена, защото тук съм чела и хора с по-стари карти, че вече са им ги сменили, както и вкъщи другата карта, която е от 2017, също вече е подновена Моята е сменена преди месец/не съм я взела още/, но допълнителните карти не са сменени още. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 8 минути , antea каза: а аз се чудя остана ли някой, на който да не му е сменена старата карта, имам чувството, че всички тук си получиха преиздадените карти, а при мен никакъв сигнал в това отношение - нито виждам нов номер на карта в my diners, нито съм получавала смс? картата ми е от 2016 година, но очевидно няма връзка кога е издадена, защото тук съм чела и хора с по-стари карти, че вече са им ги сменили, както и вкъщи другата карта, която е от 2017, също вече е подновена И моята не е. И ако не получа скоро съобщение, боя се че няма да мога да си взема картата и ще се лишат от мен като клиент. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 12 минути , antea каза: а аз се чудя остана ли някой, на който да не му е сменена старата карта, имам чувството, че всички тук си получиха преиздадените карти Мъжът ми още не е получил неговата, а аз моята я получих преди месец. Издават ги на порции. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 19 часа, Георги каза: Не знам терминалите в Кауфланд какви са От "най-хубавите"... 🙂 Unicredit Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 18 minutes ago, Rainy said: И моята не е. И ако не получа скоро съобщение, боя се че няма да мога да си взема картата и ще се лишат от мен като клиент. Ако случая е по-специален, можете да се обадите и да се уточните с екипа им - аз така направих първоначално, но след това реших да сменя с новата им карта и уговорката отпадна 🙂 .... Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 (редактирано) Преди 1 час, antea каза: а аз се чудя остана ли някой, на който да не му е сменена старата карта, имам чувството, че всички тук си получиха преиздадените карти, а при мен никакъв сигнал в това отношение - нито виждам нов номер на карта в my diners, нито съм получавала смс? картата ми е от 2016 година, но очевидно няма връзка кога е издадена, защото тук съм чела и хора с по-стари карти, че вече са им ги сменили, както и вкъщи другата карта, която е от 2017, също вече е подновена На мен смениха едната, класикът ми още не е - валидна е до 2021. Редактирано 26 ноември, 2018 от AlexandraKo Връзка към коментар
Branko Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 Не чакайте да получите задължително смс. Днес се обадих по телефона да питам какво се случва с картите. Оказа се, че стоят в клона на банката от половин месец. Днес отидох да си ги получа,но там беше само допълнителната а основната липсваше!!! Затова по добре звъннете и питайте в Дайнърс 1 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 53 минути , antea каза: всички тук си получиха преиздадените карти, а при мен никакъв сигнал в това отношение - нито виждам нов номер на карта в my diners, нито съм получавала смс Ще те уволняват - не те искат за клиент 😈 1 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 7 минути , Branko каза: Затова по добре звъннете и питайте в Дайнърс Звъннах току-що. Отговориха ми, че моята карта, валидна до 2020 г., не подлежи на автоматично подновяване. Вие подавате ли някакво искане, или нещо не съм разбрал? 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 преди 18 минути , Branko каза: Не чакайте да получите задължително смс. Днес се обадих по телефона да питам какво се случва с картите. Оказа се, че стоят в клона на банката от половин месец. Днес отидох да си ги получа,но там беше само допълнителната а основната липсваше!!! A гледал ли си в профила в my.diners.bg дали имаш съобщение...? Аз първо там получих съобщение и после получих SMS вече с датата, след която мога да получа картата. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега