Lindt Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 преди 2 часа, Diners Club Bulgaria каза: Условията по партньорската им програма изискват използване именно на картата Ви Дайнърс. Моля за клиентски номер, за да се свържем с тях. Поздрави Предполагам, че го пише в договора ми и мога да го проверя довечера. Но как и къде точно да Ви го изпратя? Връзка към коментар
Diners Club Bulgaria Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 преди 1 час, Lindt каза: Предполагам, че го пише в договора ми и мога да го проверя довечера. Но как и къде точно да Ви го изпратя? Тук може да ни пратите на лично съобщени. Може и трите имена. Въпроса е някак да знаем кой е клиента за ник нейма ви. Връзка към коментар
ProstoAZ Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 Тъй като днес си взех преиздадената Дайнърс карта с безконтактно плащане, имам въпрос: След като вече може да се плаща безконтактно, това означава ли, че няма значение какъв е терминалът, каква е банката, щом приема безконтактни? Или пак има значение, чие е постустройството, на коя банка и т.н.? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 18 minutes ago, ProstoAZ said: Тъй като днес си взех преиздадената Дайнърс карта с безконтактно плащане, имам въпрос: След като вече може да се плаща безконтактно, това означава ли, че няма значение какъв е терминалът, каква е банката, щом приема безконтактни? Или пак има значение, чие е постустройството, на коя банка и т.н.? Ако картата ти е Дайнърс класик ще може да плащаш на същите терминали както и преди, ако ти е комбинираната карта с Мастър кард ще може да плащаш навсякъде, но плащанията ще са ти през мастър кард в повечето случаи (ако терминала не поддържа дайнърс със сигурност) , което няма да ти носи кеш бек, но ще ти трупа оборот за салоните. Връзка към коментар
agenta Публикувано: 11 декември, 2018 Сподели Публикувано: 11 декември, 2018 Здравейте, Четох условията за новоиздадена карта, но нещо не успях да се ориентирам. Питането ми е при новоиздадена карта има ли 90 дни гратисен период за посещение на ВИП салоните на летищата безплатно, без да се търси кредитен оборот или не? Също така промоцията за кредитен оборот от 500 лева е до края на годината, а след това вече ще има изискване за оборот от 1000 лв. за 90 дни назад преди всяко посещение на ВИП салон като максимума е 12 посещения на година? Благодаря предварително за разяснението. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 11 декември, 2018 Сподели Публикувано: 11 декември, 2018 Току що направих първото плащане с Protectbuy.Смс доста се забави.Кода е активен 5 мин. 1 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 Освен класическите arrival lounges, всички останали салони на практика , до които може да се достигне без да се преминава нова security проверка при кацането, могат да се ползват . Обикновено това са салоните на по-малките летища или терминалите само за вътрешни полети (ако имат салон). 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 22 minutes ago, stanislavpp said: Освен класическите arrival lounges, всички останали салони на практика , до които може да се достигне без да се преминава нова security проверка при кацането, могат да се ползват . Обикновено това са салоните на по-малките летища или терминалите само за вътрешни полети (ако имат салон). Но нали ти искат бордна карта в повечето случаи? Не би ли следвало да ти откажат достъп, ако нямаш бордна карта за излитане? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 преди 28 минути , stanislavpp каза: Освен класическите arrival lounges, всички останали салони на практика , до които може да се достигне без да се преминава нова security проверка при кацането, могат да се ползват . Обикновено това са салоните на по-малките летища или терминалите само за вътрешни полети (ако имат салон). преди 4 минути , Jorro каза: Но нали ти искат бордна карта в повечето случаи? Не би ли следвало да ти откажат достъп, ако нямаш бордна карта за излитане? В тази тема си говорим за достъп и други неща за салоните, а в другата са само описанията. 🙂 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 В общият случай, изискването е бордната карта да е от същият ден, не е задължително посещението да е само преди полет . Все пак салоните се издържат от посещения , колкото повече толкова по-добре. 4 Връзка към коментар
zhivko7 Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 @Diners Club Bulgaria За участие в промоционалната кампания на картите Evolve, която е до края на годината, датата на подаване на заявлението за издаване на карта ли е от значение или датата на издаване на картата? Пример - да речем подавате заявление на 21 декември, а картата е издадена на 3 януари. В такъв случай картата с промоционални условия ли ще е? Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 На 11.12.2018 г. в 2:14, agenta каза: Здравейте, Четох условията за новоиздадена карта, но нещо не успях да се ориентирам. Питането ми е при новоиздадена карта има ли 90 дни гратисен период за посещение на ВИП салоните на летищата безплатно, без да се търси кредитен оборот или не? Също така промоцията за кредитен оборот от 500 лева е до края на годината, а след това вече ще има изискване за оборот от 1000 лв. за 90 дни назад преди всяко посещение на ВИП салон като максимума е 12 посещения на година? Благодаря предварително за разяснението. Много правилно си се ориентирал , всичко е точно така. При новоиздадена карта има 90 дни гратисен период, след изтичането му , ще трябва оборот от минимум 1000лв в последното тримесечие( реално от 01.01.2019), за да е безплатно посещение. След като си получиш картата и направиш регистрация в mydiners.bg, в подраздел справки има калкулатор за посещения на салони. Общо имаш право на 12 безплатни посещения в рамките на 1 годишен период , броят се естествено и посещенията по време на гратисният период. 3 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 само да допълня 12 посещения, не в рамките на 1 годишен период, а в рамките на календарната година. Връзка към коментар
agenta Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 12 hours ago, stanislavpp said: Много правилно си се ориентирал , всичко е точно така. При новоиздадена карта има 90 дни гратисен период, след изтичането му , ще трябва оборот от минимум 1000лв в последното тримесечие( реално от 01.01.2019), за да е безплатно посещение. След като си получиш картата и направиш регистрация в mydiners.bg, в подраздел справки има калкулатор за посещения на салони. Общо имаш право на 12 безплатни посещения в рамките на 1 годишен период , броят се естествено и посещенията по време на гратисният период. 10 hours ago, georgebg said: само да допълня 12 посещения, не в рамките на 1 годишен период, а в рамките на календарната година. Благодаря и на двама Ви за разясненията! Връзка към коментар
chandni Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 На 11.12.2018 г. в 19:25, Мари Николова каза: Току що направих първото плащане с Protectbuy.Смс доста се забави.Кода е активен 5 мин. Току-що направих плащане към Amazon.com без да ми изпрати какъвто и да е код, а плащането вече мина... @Diners Club Bulgaria, бихте ли внесли малко яснота...? Работи ли вече Protectbuy или не? Само за определени клиенти ли работи...? Връзка към коментар
Diners Club Bulgaria Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 преди 4 часа, chandni каза: Току-що направих плащане към Amazon.com без да ми изпрати какъвто и да е код, а плащането вече мина... @Diners Club Bulgaria, бихте ли внесли малко яснота...? Работи ли вече Protectbuy или не? Само за определени клиенти ли работи...? Системите за плащания с динамична парола работят най-общо по следния начин: Картите трябва да бъдат включени в програмата. Това се парви от нас като издатели на картите Ви, с цел да Ви защитим от неавторизирана транзакции максимално. За да бъде и търговеца защитен, то той също трябва да предприеме стъпки за сертифициране. В случая той не е участник в програмата и затова нямате код, въпреки, че вашата карта е включена в програмата и е защитена. За български интернет търговци-вече над 70 процента от тях вече са се присъединили и ще получавате код. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 За две седмици в Германия и над 10 плащания на различни места, нито един път картата не мина безконтактно, като в повечето случаи не минаваше и с чип, а ако минеше с чип не искаше пин. Всеки път трябваше да им обяснявах, че не работи безконтактно докато те пробваха, после се чудеха, че с и чип не става..изобщо супер странно е поведението на тази карта. Явно не е от ъпдейтване на ПОС терминалите, а от самата карта, защото всички други хора плащаха по стандартните начини-безконтактно и с пин. 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 Наближава края на годината или по точно 8 работни дни-моята карта още не е подменена-нито основната, нито допълнителната. Това не ме притеснява, а и ми е все едно безконтактна ли ще е или не, ще сменям ли ПИН или не. Не разбирам обаче след 01.01.2019 какъв оборот ще се иска за салоните -500лв или 1000лв. по несменената ми карта.След като редовно се опитвам да чета всякакви новости, останах с впечатлението, че ще се искат 1000лв оборот, но влизайки в приложението mydiners , слагам дата 28.01, справката светва в зелено, че имам право на безплатен достъп но натрупаната сума е малко над 600лв. Справката ли не е оправена или аз нещо бъркам и не разбирам? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 1000 ще e, но още не е влязло в сила, от нова година. Затова виждаш, че имаш право, то си е истина. Не ти показва какво ще имаш право след Нова година. 1 Връзка към коментар
Diners Club Bulgaria Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 преди 45 минути , Alexander каза: За две седмици в Германия и над 10 плащания на различни места, нито един път картата не мина безконтактно, като в повечето случаи не минаваше и с чип, а ако минеше с чип не искаше пин. Всеки път трябваше да им обяснявах, че не работи безконтактно докато те пробваха, после се чудеха, че с и чип не става..изобщо супер странно е поведението на тази карта. Явно не е от ъпдейтване на ПОС терминалите, а от самата карта, защото всички други хора плащаха по стандартните начини-безконтактно и с пин. Вие каква карта имате ? Тази тема е за evolve. Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 Според мен не е коректно-аз слагам дата на посещение след 01.01.2019 и така излизаща информацията в справката подвежда. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 а да, не видях датата вероятно не са направили добре изчислението то само това да беше проблема на тая карта... Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 Новия класик, не знаех, че тази тема е само за evolve Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 16 minutes ago, bobole4e said: Според мен не е коректно-аз слагам дата на посещение след 01.01.2019 и така излизаща информацията в справката подвежда. Не е коректно изчислението, но условието за 1000 лв. оборот си влиза в сила от 01.01.2019. Може би след тази дата ще коригират и калкулатора си ... И това условие е само обявено,т.е. не е в сила, поне аз не намерих официален документ за него, може би когато го гласуват и публикуват, тогава е и логично да се промени калкулатора им. Нещо като кокошката и яйцето 🙂 Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 Да попитам ще имаме ли 3 месеца гратисен период, както преди или няма да стане тази ибведнага ще трябва да се правят тези 1000 лева? Извинявам се ако е отговорено. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега