Diana Alexandrova Публикувано: 29 декември, 2018 Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 На 22.12.2018 г. в 16:23, rayden каза: Миналата година платих в Техномаркет,терминал на Пиб ако не се лъжа . Питах в Техномаpкет и ми казаха, че не pаботят с Дайнъpс, за съжаление Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 В хотела ни в Истанбул не мина, макар че приемаха. На Бали - също. Даваше грешен пин, А беше верен. Дали не са спряли картата за смяна, без уведомяване? Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 преди 8 часа, Дани Магелани каза: Дали не са спряли картата за смяна, без уведомяване? Дани, влез в my.diners и виж дали картата ти там вече не фигурира с нов номер. Ако да, значи е преиздадена. Въпреки че ДКБ деактивират настоящата само след взимане на новата от клон на ПИБ... 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 Виж дали картата не е блокирана заради съмнително плащане. Ако е така в my.diners ще пише само нули. На мой приятел му я блокираха при онлайн плащане в Нова Зеландия към Аирбнб. Посе се обаждаше да им обяснява, че не е злоупотребено.....ама веднъж блокирана вече не могат а я разблокират. Пратиха му нова за тяхна сметка, на посочен от него адрес. 1 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 Имам един въпрос, който е свързан с подмяната на картите до някъде. През лятото (не помня точно кой месец и няма и значение) си патих хотел в orbitz.com с картата ми Дайнърс. Преди около два месеца обаче ми преиздадоха картата на дайнърс и сега новата карта има нов номер, а старата е вече блокирана. От orbitz.com са ми превели едни пари обратно, но по номера на старата ми карта. Това се е случило на 19.12.2018 (преди 10-тина дни). Дали ще си получа парите по сметката или ще трябва да се свързвам с тях и да им обяснявам случая? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 (редактирано) 4 hours ago, boogy83 said: Имам един въпрос, който е свързан с подмяната на картите до някъде. През лятото (не помня точно кой месец и няма и значение) си патих хотел в orbitz.com с картата ми Дайнърс. Преди около два месеца обаче ми преиздадоха картата на дайнърс и сега новата карта има нов номер, а старата е вече блокирана. От orbitz.com са ми превели едни пари обратно, но по номера на старата ми карта. Това се е случило на 19.12.2018 (преди 10-тина дни). Дали ще си получа парите по сметката или ще трябва да се свързвам с тях и да им обяснявам случая? Ще ти ги пуснат по новата карта без да се обаждаш, но първо има към 2 седмици, докато реално се отразят по картата ти като сума, второ отникъде не се вижда (освен ако не си следиш оставащото салдо - там се променя сумата) , но ще го видиш като транзакция с обратен знак в месеччното си извлечение .... което при теб вероятно ще бъде на 2-3 февруари ... Имах такива транзакции - звънях, питах и това ми обясниха и това се и случи ... Редактирано 30 декември, 2018 от Гост 23*6 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 13 hours ago, Дани Магелани said: В хотела ни в Истанбул не мина, макар че приемаха. На Бали - също. Даваше грешен пин, А беше верен. Дали не са спряли картата за смяна, без уведомяване? ПИН-а се съхранява на картата ти и не зависи от системата им т.е. в сървърите на дайнърс го нямат и тази проверка е локална на самия ПОС, така че според мен грешите пин-а. Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 След като взехме преиздадените карти, мъжът ми не може да плаща. Въпреки, че въвежда ПИН-а от листчето. И аз мисля, че проблема не е в грешен ПИН. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 Проверете дали са активирани новите карти, понякога забравят да ги активират след от десетките подписи по листите. 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 1 hour ago, Stryper said: След като взехме преиздадените карти, мъжът ми не може да плаща. Въпреки, че въвежда ПИН-а от листчето. И аз мисля, че проблема не е в грешен ПИН. Аз твърдях, че когато на ПОС-а или бележката или на авторизацията в Mydiners, изписва - грешен ПИН, това означава че пин кода е сгрешен, за Вашия случай си проверете в mydiners - ако на картите ви в "разполагаема сума" е 0, то тогава не са активирани, трябва си разговор ... Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Темата за бързи въпроси някак си ми стои заключена 🙂 , та да споделя тук, че сега гледам в Mydiners и на всичките ми карти в "дължимо по извлечение" стоят сумите от предното извлечение, на 01.12. Да не вземе някой да се обърка и да започне да погасява 😉 , а пък @Diners Club Bulgaria e добре да си коригират бъга ! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 преди 2 часа, georgebg каза: Темата за бързи въпроси някак си ми стои заключена 🙂 , та да споделя тук, че сега гледам в Mydiners и на всичките ми карти в "дължимо по извлечение" стоят сумите от предното извлечение, на 01.12. Да не вземе някой да се обърка и да започне да погасява 😉 , а пък @Diners Club Bulgaria e добре да си коригират бъга ! Ако не си разбрал, Дайнърс напуснаха форума и няма кой да ти види препоръката. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Ако не си разбрал, Дайнърс напуснаха форума и няма кой да ти види препоръката. Това че не пишат, не значи че не четат 🙂 3 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 1 hour ago, AlexandraKo said: Ако не си разбрал, Дайнърс напуснаха форума и няма кой да ти види препоръката. Вече разбрах 🙂 , благодаря ! Тогава ни остава да си ползваме 12-те салона възможно най-бързо и ние после да ги напуснем, до другата година 😎 ... Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 преди 5 часа, georgebg каза: Темата за бързи въпроси някак си ми стои заключена 🙂 , та да споделя тук, че сега гледам в Mydiners и на всичките ми карти в "дължимо по извлечение" стоят сумите от предното извлечение, на 01.12 Всеки месец е така за период от някоко часа, докато подготвят новите извлечения. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 (редактирано) преди 2 часа, georgebg каза: Тогава ни остава да си ползваме 12-те салона възможно най-бързо и ние после да ги напуснем, до другата година 😎 ... Недей така, че да не вземат да въведат ограничение от един салон месечно. Редактирано 2 януари, 2019 от Hollywood Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 (редактирано) 2 hours ago, Hollywood said: Недей така, че да не вземат да въведат ограничение от един салон месечно. Аз друга логика виждам - да го направят по 1 на месец, по 3 на тримесечие, все тая, но ако вместо 1000 направя 5000 да имам и толкова повече салони в периода ... и какво стана с Преслав - и той ли последно се брои, уж щяха да го оправят ... Редактирано 2 януари, 2019 от Гост 23*6 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 15 minutes ago, georgebg said: Аз друга логика виждам - да го направят по 1 на месец, по 3 на тримесечие, все тая, но ако вместо 1000 направя 5000 да имам и толкова повече салони в периода ... и какво стана с Преслав - и той ли последно се брои, уж щяха да го оправят ... ще го броят разбира се... 😄 Между другото може да си решите проблема със салоните на Т2 на летище София като си извадите кредитна карта Виза голд например на ЦКБ (90лв май беше годишната такса) и ще имате неограничен брой посещения и на трите салона. По-добрия вариант обаче е, ако отговаряте на условията е да си извадите дебитна карта от ЦКБ Mastercard World Debit, за която нямате абсолютно никаква такси, а има и други благинки като доп. застраховки напр, но да не звучи като реклама ....Така си спестявате поне посещенията като пътувате от Т2 🙂 1 Връзка към коментар
Dango Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 1 minute ago, georgebg said: да го направят по 1 на месец Основното ми пътуване в чужбина е за 1 месец накуп годишно. Примерно тръгвам на 1-ви и се връщам на 28-30-ти. В рамките на едно такова пътуване имам 10-12 полета. От тях на не повече от 5-6 летища ми се налага да ползвам лаундж. За мен лаунджа следва да се ползва при престой на летището след чекиране повече от час. Не виждам смисъл да вляза за 15-20 минути и да изляза. Мен не ме устройва правилото за разпределение пропорционално на месеците, защото останалите 11 месеца нямам възможност да пътувам. „Мърдам“ за по 3-4 дни някъде наблизо, но в никакъв случай не си прекарам времето в лаундж. Дайнърс, нали прочетохте? 3 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 (редактирано) 49 minutes ago, Jorro said: ще го броят разбира се... 😄 Между другото може да си решите проблема със салоните на Т2 на летище София като си извадите кредитна карта Виза голд например на ЦКБ (90лв май беше годишната такса) и ще имате неограничен брой посещения и на трите салона. По-добрия вариант обаче е, ако отговаряте на условията е да си извадите дебитна карта от ЦКБ Mastercard World Debit, за която нямате абсолютно никаква такси, а има и други благинки като доп. застраховки напр, но да не звучи като реклама ....Така си спестявате поне посещенията като пътувате от Т2 🙂 е, едно птиченце ми беше прошушнало, че уж ще има изненада 🙂 , но явно няма да е скоро, ако изобщо се случи... Аз Visa Gold си имам, и за Преслав си я ползвах и миналата година, както се казва от уважение към Дайнърс, пък то какво стана после - сатър 😄 ... Но на ЦКБ, всяка карта се плаща като основна и затова закрих златата там ... в по-нормалните банки (в това отношение де) допълнителните карти се плащат на половин цена ... а аз за всяка карта ... дайнърси, визи и т.н. си влача по 2 допълнителни 🙂 За дебитната ще прочета има ли някакви екстри ... 49 minutes ago, Dango said: Основното ми пътуване в чужбина е за 1 месец накуп годишно. Примерно тръгвам на 1-ви и се връщам на 28-30-ти. В рамките на едно такова пътуване имам 10-12 полета. От тях на не повече от 5-6 летища ми се налага да ползвам лаундж. За мен лаунджа следва да се ползва при престой на летището след чекиране повече от час. Не виждам смисъл да вляза за 15-20 минути и да изляза. Мен не ме устройва правилото за разпределение пропорционално на месеците, защото останалите 11 месеца нямам възможност да пътувам. „Мърдам“ за по 3-4 дни някъде наблизо, но в никакъв случай не си прекарам времето в лаундж. Дайнърс, нали прочетохте? Аз не диктувам на Дайнърс какво да правят 😉 , просто има различни стратегии и възможности. Във Вашия случай, се получава, че с един оборот от 1000 лв. си използвате 12-те посещения, и прецаквате системта на Дайнърс - е то не е трудно де 🙂 , а моята идея беше, че е редно да се стимулират хората с пъти повече оборот, защото мен кешбека примерно не ме вънува, но като трябва да пътувам по над 20 пъти годишно дневен трип sof-var-sof, вечерта съм толкова скапан, че предпочитам "бизнес коридора 🙂 " на летище Варна, пред алуминиевите седалки в хангара ... Редактирано 2 януари, 2019 от Гост 23*6 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Не знам дали е става дума, но как стой въпроса с плащането на задълженията към Дайнърс с КК на Уиз? Би трябвало да няма кимисион, но начисляват ли точки? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 преди 14 минути , Alexander каза: Не знам дали е става дума, но как стой въпроса с плащането на задълженията към Дайнърс с КК на Уиз? Би трябвало да няма кимисион, но начисляват ли точки? Дори не си го помисляй. Не само, че няма да има точки, но и ДСК ще те ударят двойно - един път с такса "паричен превод" и втори път с лихва в/у преведената сума (паричен превод се води като теглене на АТМ и започва да му тече лихва от момента на операцията без гратисен период). 3 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Моето извлечение си е наред. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 3 януари, 2019 Сподели Публикувано: 3 януари, 2019 Вече при проверка дали може да се посети салон сайта смята дали имаме 1000лв оборот. На мен поне не ми стана ясно, къде и как мога да видя колко от тези 12 посещения, които ти дават при наличен 1000лв оборот съм изхабил. Трябва да си ги броя аз сам ли и как изобщо ще се доказва в по-късен етап дали са наистина безплатни или не? 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 януари, 2019 Сподели Публикувано: 3 януари, 2019 преди 1 минута , Alexander каза: как изобщо ще се доказва в по-късен етап дали са наистина безплатни или не? Ако си обръщал внимание на извлеченията си, в които имаш салони, първо излизат с 30 лв чардж и на следващия ред -30 лв, т.е. възстановяват ти таксата за салона. Сега като ползваш 12 салона, на 13-тия няма да има възстановяване на таксата и ще ти останат 30-те лева за плащане. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега