Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

18 minutes ago, Alexander said:

Да, но тези извлечения са с 6 месеца закъснение.. вчера получих извлечение от пролетта. Предполагах, че ще се вижда по-лесно от сайта им примерно. 

И каква каша ще стане, ако междинно си ползвал салон без да имаш оборот т.е. който ще си платиш и човек ще трабва да си води таблица с посещенията и оборота 😉 

Връзка към коментар

Едно е аз какво ще водя и съвсем друго какво ще ми покажа те.

Ще стане много зле ми се струва. По-скоро ще трябва да си правя снимки на справките преди всяко влизане, че ми е безплатно и отделно да ги броя.

Връзка към коментар
преди 2 часа, jujo_si каза:

И аз да репорт-на: 

Картата минава наляво и надясно в чужбина а в родната България ВСЕ ОЩЕ не минава в Кауфланд и Лидл - СРАМ

Да бе, да - минава - миналия месец в Белгия и Холандия от седем опита, само един успешен за плащане с тази карта.

Връзка към коментар

Холандия изобщо не може да фигурира като пример. Там на толкова много места никакви карти, освен холандски не минават, че Дайнърса са им най- малкия проблем.

Извинете за оф-топика.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 6 часа, Alexander каза:

Едно е аз какво ще водя и съвсем друго какво ще ми покажа те.

Ще стане много зле ми се струва. По-скоро ще трябва да си правя снимки на справките преди всяко влизане, че ми е безплатно и отделно да ги броя.

Toва дали трябва да е безплатно посещението или не може лесно да се докаже. Просто ще погледнеш 90 дни назад в извлеченията и ще видиш дали си имал 1000 лв или не.

Броенето е тъпичко, очаквах да включат един таймер с използваните салони в тази справка, където проверяваме дали имаме право на безплатно посещение или не.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, Alexander каза:

Да, но тези извлечения са с 6 месеца закъснение.. вчера получих извлечение от пролетта. Предполагах, че ще се вижда по-лесно от сайта им примерно. 

И аз получих справка за май месец в извлечението за декември.:shok:

• Смея се 1
Връзка към коментар
1 hour ago, П.Кръстев said:

Toва дали трябва да е безплатно посещението или не може лесно да се докаже. Просто ще погледнеш 90 дни назад в извлеченията и ще видиш дали си имал 1000 лв или не.

Броенето е тъпичко, очаквах да включат един таймер с използваните салони в тази справка, където проверяваме дали имаме право на безплатно посещение или не.

Няма как да има таймер, защото аз съм звънял да питам за конкретен салон, който съм ползвал (в случая беше за този новия във Варна) и стана ясно, че след като получат от салона информация, веднага го включват в месечното извлечение, а това се случва със 6 месеца закъснение ...

Много интересно ако реша да си закрия картата, което при нормалните КК отнема към месец, тук буферния период ако 6 месеца, то чакането ще е като пътешествията които планираме с година напред 🙂 

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар

Никой. 

Някой беше писал,  че са ги пуснали на съседения терминал,  което не знам как става,  защото трябва да минеш секюрити после да излезеш и да минеш отново  през секюрити на Райънския терминал.  Явно става,  щом са го правили,  но трябва да имаш много време за преходите,  гейта за нашия полет е на края на това което може да си представиш за край на един терминал 🙂 Ние сме от сателитния терминал ( на схемата е долу вдясно) ,  евентуално може да се примолиш да те пуснат на А (горе вдясно) 

Screenshot_2019-01-03-19-11-07-294_com.adobe.reader.png

http://www.athensflights.gr/index_maps.htm

Тук не изглежда много,  но в действителност сигурно е почти километър от входа до гейта - А36/37/38

Редактирано от stanimir
Връзка към коментар
Преди 1 час, georgebg каза:

Много интересно ако реша да си закрия картата, което при нормалните КК отнема към месец, тук буферния период ако 6 месеца, то чакането ще е като пътешествията които планираме с година напред 🙂  

Закрива се за седмица. Салоните така и не се видяха в извлечения....

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар
6 minutes ago, Hollywood said:

Закрива се за седмица. Салоните така и не се видяха в извлечения....

Това е много интересно, ползваш салони като за последно при някое околосветско .... и после закриваш 🙂 

Връзка към коментар
44 minutes ago, Фичо said:

При полет с Ryan от Атина кой от салоните може да се ползва? 

Всъщност можеш, но минаваш 2 пъти през секюрити, трябват ти около 20-30 мин от салона до последния гейт на сателитния терминал, ако няма хора на секюрити. Проблема , обаче е че салоните затварят в 20ч през зимата, а полета, ако ти е вечерния няма как да го хванеш отворен. Имай предвид, че като влизаш на терминал Б трябва да обясниш на входа, че ще посетиш салона за да те пуснат ръчно, т.к автоматичните врати няма да те пуснат при сканиране на бордна карта. След това като тръгнеш посока сателитния терминал трябва да излезеш от секюрити зоната като слезеш 1 ниво надолу където са багажните ленти , излизаш на пристигащи и прекосяваш цешия тееминал до заминаващи и оттам до сателитния...голямо ходене е....

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 24 минути , georgebg каза:

Това е много интересно, ползваш салони като за последно при някое околосветско .... и после закриваш 🙂  

Тогава нямаше лимит. Изглежда не наблягаха толкова на салоните.

Връзка към коментар
преди 2 часа, georgebg каза:

Няма нищо интерсно. Задлъжняваш към картоиздателя със закъснение. Закриването на картата не отменя договорните условия.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

За мен е срамно, че след всичките ми контакти с тях, видях хора отзивчиви, имащи желание да работят и да се развиват в името на клиента (то само в името на клиента може да се върви напред 😉 ) , но се получи така, че тук във форума ги омаскарихме (вкл. и аз имам принос 😞 ) , с някакви дребни частни претенции, и според мен затова и напуснаха форума.

Обектите им растат постепенно, изкараха тази двойна карта, предлагат екстри и т.н.  но винаги има недоволни. На недоволните, ще кажа, че истински провал си беше AMEX, който ползвах преди 5-6 г. от Пощенска - приеман в единични обекти, с кешбек до 3% , но не си избивах и таксата за златния амекс. Затова и безславно и без да ни питат ни набутаха с МС World Premium в замяна на АМЕХ-а, за която си платих двойно за да я закрия ....

Връзка към коментар
14 minutes ago, Ilian359 said:

Няма нищо интерсно. Задлъжняваш към картоиздателя със закъснение. Закриването на картата не отменя договорните условия.

Точно това е идеята на едномесечния срок на закриване на сметката, след закриване на КК.

Трябва да се прочете отново договора, но ако няма конкретна клауза .... не се знае, според мен не са стигнали до там да го мислят това, след като направиха ограничението на салоните...

Връзка към коментар

Напълно съм съгласен с теб , пожелавам на Дайнърс да продължават да се развиват и да бъдат водещата КК в Бг (имат всички предпоставки за това ). 

Нормално е и да ограничат посещенията по лаунджовете , все пак +14000 посещения за година на малък пазар като нашият и реално без месечна такса, няма как да им излезе сметката. В световен мащаб Дайнърс са обречени ,там за съжаление тенденцията е необратима . Компанията майка е далеч зад лидерите , а техният суббранд е със съвсем минимален процент от пазара. 

Редактирано от Георги
  • Харесвам 2
  • Браво 2
Връзка към коментар

Действително Diners имат потенциал, но е нормално оплакванията и недоволството от последните месеци да са повече. В крайна сметка подходиха доста аматьорски с подмяната на картите и въвеждането на безконтактните плащания, без да са готови за това.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 14 часа, Фичо каза:

При полет с Ryan от Атина кой от салоните може да се ползва? 

Аз съм ползвал Skyserv Aristotle Onassis Lounge без проблем.

Намира се в зоната за полети извън ШЕНГЕН, каквито са тези между София и Атина (все още)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

По горе @stanimir е описал с карта раян от къде от терминалите летят. Ако и при теб е било така, опиши стъпките за ползването на салона. Минаваш ли два пъти секюрити и т. н

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 29 минути , Branko каза:

По горе @stanimir е описал с карта раян от къде от терминалите летят. Ако и при теб е било така, опиши стъпките за ползването на салона. Минаваш ли два пъти секюрити и т. н

Моя грешка, използвали сме салона Airport - Skyserv Melina Merkouri Lounge  при вътрешен полет до Родос с Райън. Добре, че я има темата с посетените бизнес салони и си открих ревюто, което съм направил. (цък)

Другата седмица обаче имам полет до Атина и обратно с Райън (12-13 Януари) и ще проуча въпроса. Ето малко по-голяма резолюция на картата, изрязал съм само терминал А (срещу гейт А9 е салона Онасис). Пълната карта тук

Малко повече информация за сателитния терминал - тук. Пише, че се използва само през високия сезон. Възможно ли е Райън да кацат/излитат от там само лятото?

image.png.8ae10647ba75077c367ca617213ce1d3.png

Редактирано от П.Кръстев
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.