Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 56 минути , П.Кръстев каза:

Възможно ли е Райън да кацат/излитат от там само лятото?

Сега като погледнах - последните полети от Атина излитат от гейтове А31 , A32 на сателитния. 

Цитат

Другата седмица обаче имам полет до Атина и обратно с Райън (12-13 Януари) 

Ако искаш, може да се включиш в тази тема:wink: 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На Бали не мина никъде. В Байоке скай хотел в Банкок - също, макар че би трябвало. Добре, че в Копенхаген мина, че вече се съмнявах за блокиране.

Не мога да открия сайта на Фантастико за електронна търговия. Накой знае ли го?

Връзка към коментар
преди 1 минута , antea каза:

не че има някаква връзка с Diners, но ebag.bg от миналото лято няма особена връзка с Фантастико - https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2018/08/17/3296544_ebag_sam_sred_verigi/

Да и аз чух подобно нещо,но ebag все още ползва доставчиците на Фантастико и което е по-важно Дайнърс ги обединява в промоциите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А с този wi-fi hotspots какъв е начина да получа кодове? звънях в офиса и съответно нямало, не знаели кога ще ги пуснат пак. Били ги качили ноември на сайта.... Другата седмица започвам пътуване из Азия и се надявах да се възползвам, но  ограничения 😞 Имаше преди някакви опции с номерата на картата, пробвах ама не става номера.

Връзка към коментар
50 minutes ago, Rumiana G. said:

А с този wi-fi hotspots какъв е начина да получа кодове? звънях в офиса и съответно нямало, не знаели кога ще ги пуснат пак. Били ги качили ноември на сайта.... Другата седмица започвам пътуване из Азия и се надявах да се възползвам, но  ограничения 😞 Имаше преди някакви опции с номерата на картата, пробвах ама не става номера.

Дайнърс кога ли да докарвали нещо до края ?

Свалете си за Андроид приложението Instabridge - полезна програмка за връзка wifi hotspots. 

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар

Дайте малко съвет за по-голяма сума къде да я ползвам. Тия 1000лв са ми умопомрачителни, особенно като е за 2 карти, демек 2000лв.

Плащам тока на блока ни хаха и пак не успявам...

Връзка към коментар
На 8.01.2019 г. в 15:50, Дани Магелани каза:

На Бали не мина никъде. В Байоке скай хотел в Банкок - също, макар че би трябвало. Добре, че в Копенхаген мина, че вече се съмнявах за блокиране.

Не мога да открия сайта на Фантастико за електронна търговия. Накой знае ли го?

И в Малайзия не мина нито веднъж. Плащах некви трансфери от Бг с нея, та се надявам поне застраховката да съм активирал. 

Връзка към коментар
Преди 1 час, Grishkata каза:

Дайте малко съвет за по-голяма сума къде да я ползвам. Тия 1000лв са ми умопомрачителни, особенно като е за 2 карти, демек 2000лв.

Освен всички възможни комунални услуги ,използвайте я при плащане на данъци и осигуровки .

Връзка към коментар
преди 2 часа, Grishkata каза:

Например, в Negresko Nice, мина:)))))

С две  нощувки, ще ги направиш:girl_cray2:

• Смея се 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 5 часа, Grishkata каза:

Аз правя по 500-1000 лв.на месец - консумативи на 2 апартамента, млбилни телефони, кабелна телевизия, всеки ден в офиса на обяд и покупки навсякъде, където приемат Дайнърс в т.ч.хотелско настаняване в Букинг например.

Връзка към коментар
преди 5 часа, Grishkata каза:

Пусни жената в мола за два часа.Там навсякъде върви🙃

Сайтовете на Раян и Екпедия приемат Дайнърс.

Данъци и всякакъв вид услуги в общината също можеш да платиш.

Нали си в София?randi.bg и ebag.bg са онлайн магазини с доставка до дома.

В Икея и бензиностанции Лукойл също върви.

• Смея се 1
Връзка към коментар

Днес, гледам си наличността по картите, по едната е 0, а не трябва да е така. Транзакции и авторизации- всичко си е, както е. Но сумата - не.

Звъннах по телефона, висях на линията , точно 10 минути, после се обади една девойка, дето рече, че били в почивка, да съм се обадела след почивката.

Та от половин час чакам, да им мине петнадесет минутната почивка, че да звъня пак, за да ми направят справката.

Има ли , някой друг, с такъв проблем?

Връзка към коментар
4 minutes ago, AlexandraKo said:

Днес, гледам си наличността по картите, по едната е 0, а не трябва да е така. Транзакции и авторизации- всичко си е, както е. Но сумата - не.

Звъннах по телефона, висях на линията , точно 10 минути, после се обади една девойка, дето рече, че били в почивка, да съм се обадела след почивката.

Та от половин час чакам, да им мине петнадесет минутната почивка, че да звъня пак, за да ми направят справката.

Съмнявам се някой от ПИБ да може да ти помогне изобщо, най-добре си звънни в Дайнърс в понеделник, сигурно е някакъв бъг. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 34 минути , Jorro каза:

Съмнявам се някой от ПИБ да може да ти помогне изобщо, най-добре си звънни в Дайнърс в понеделник, сигурно е някакъв бъг. 

Не можА, прав си.

Да съм се обадела в понеделник или да съм идела до офис.

То, кат ида до офис, та пак същото - нищо не знаят, почват да звънят на Дайнърс...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , antea каза:

при нашите карти разполагаемостта /ако това наричаш наличност/ си е наред, така че по-скоро не е масов бъг

И на мен по едната си е наред.

Имам въпрос: в картата има 700 лева. Може ли да мине плащане за 1200?

Че девойката, от ПИБ ми обясняваше, как имам две еднакви плащания за 566 евро, при лимит 2000 лева и още 200 изхарчени преди това за комунални плащания.Като я питах - като няма достатъчна наличност, как ще мине плащане, пък тя , взе да се чуди...

Ще се обаждам отново в понеделник.

Аз нямам две еднакви плащания за едно и също място , вероятно, едното е авторизация в момента на резервацията, другото е вече дръпнатата сума.

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар
преди 1 час, AlexandraKo каза:

Я погледни последните 4 цифри на картата, които се виждат, дали не са различни от наличната у теб? Моята наличност стана така 0 на сайта (при положение, че картата имаше наличност дори над лимита заради изплатен кешбек) когато преиздадоха картата с новата безконтактна карта (т.е. бяха я преиздали, но аз още не подозирах и не я бях получила). След разговор с тях по телефона, служителката твърдеше, че наличността си е там. Казах ѝ, че не се и съмнявам, но е редно да мога да си я следя. След малко направи нещо и се появи.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, AlexandraKo каза:

Спокойно, това не е нещо необичайно ако обаче все още не сте с новите карти. Дайнърс обявиха, че старите карти, които НЕ са безконтактни ще бъдат невалидни след 31.12.2018г. При мен два пъти наличността и е ставала 0 - първия път, когато ми беше изтекла картата и се замотах с 2 дни да взема новата, а втория път, когато сам се обадих да ми я блокират и така стоеше докато ми активираха новата.

Тъй че ако не сте с карти, които не са безконтактни и не сте отишли да си вземете новите вече безконтактни, то картите ви през 2019г са невалидни и стоят с нулева разполагаема наличност. 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.