Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 3 часа, cybersimo каза:

Този салон нещо не го виждам в приложението. Някой с прясно инфо?

Въпросите за салоните са в тази тема.

В другата са ревютата за салоните.

Връзка към коментар

За съжаление не ни пуснаха в него, защото бил след провеката за гейтове Е (това е втора проверка за сигурност), а нашия полет за Амстердам беше от В. 

Но и другия не е лош - Passenger’s lounge 

Връзка към коментар
преди 4 минути , stanislavpp каза:

Бъг ли е или все още не е влязло в сила условието за необходими 1000лв оборот за ползване на безплатен лаундж:

7830B51B-54FC-4316-B7FF-B33B29FC630A.png

Бъг. Питах ги по-телефона

• Благодаря 1
Връзка към коментар
На 23.01.2019 г. в 10:26, georgebg каза:

Не, сериали изобщо не гледам, но човек не може да избяга от наглите им реклами 😄 

Във връзка със сериалите... Мъжът ми току-що направи опит да плати онлайн с картата в сайта на НАП. Съответно излезе формата за въвеждане на еднократния код, който така и не пристигна. Звънна на Diners - "Ще направим проверка и ще ви звъннем". Една минута по-късно телфонът звъни и му заявяват, че в момента колегите в Австрия правели някакви настройки - в понеделник щяло да може да се плаща! :shok:

А ако човек е някъде в чужбина и разчита на картата...? Ясно, че не може да разчиташ само на една карта и винаги трябва да имаш поне един backup, но просто издънките на Diners взеха да "валят" в последно време! :wacko: Толкова време го мотаха този ProtectBuy, накрая го пуснаха - той пак не е готов! И дето не е готов, ами и те спира да плащаш там, където преди си го правил без проблеми!

Връзка към коментар
1 hour ago, chandni said:

Във връзка със сериалите... Мъжът ми току-що направи опит да плати онлайн с картата в сайта на НАП. Съответно излезе формата за въвеждане на еднократния код, който така и не пристигна. Звънна на Diners - "Ще направим проверка и ще ви звъннем". Една минута по-късно телфонът звъни и му заявяват, че в момента колегите в Австрия правели някакви настройки - в понеделник щяло да може да се плаща! :shok:

А ако човек е някъде в чужбина и разчита на картата...? Ясно, че не може да разчиташ само на една карта и винаги трябва да имаш поне един backup, но просто издънките на Diners взеха да "валят" в последно време! :wacko: Толкова време го мотаха този ProtectBuy, накрая го пуснаха - той пак не е готов! И дето не е готов, ами и те спира да плащаш там, където преди си го правил без проблеми!

В същото това време и аз правих опит да платя осигуровки в НАП с картата на жена ми - също не се стигна до получаване на смс, 2-3-4 пъти пробвах , и понеже още не знам дали са ми оправили проблемите им звъннах - за мен версията беше, че в момента правели някакви синхронизации със сайта на НАП между ИТ-ата им, да съм пробвал отново в понеделник .... все пак има надежда - и двете версии включват думата понеделник и може ... та това ... сериите нямат край.

Имах надежда в Дайнърс, почнах да въртя големи обороти, но ако няма развитие за "коректните" клиенти, май ще ги зарежа - нито дават уникални кешбеци, дори напротив, нито да не мога да живея без 12-те им салона .... а през ден да висиш на съпорта, като бетатестер на доброволни начала - не !

Редактирано от Гост 23*6
Връзка към коментар

Плащането към НАП тръгна, получавам смс-и.

НО , за моята карта получавам смс-и и на двата телефона (с този на жена ми), с нейната карта получавам смс само на моя телефон.

Нищо такова няма въведено в Mydiners-а на всеки от нас - там на всеки си е въведен телефона МУ !

За кой ли път ме увериха, че са ми оправили проблема, че моя случай бил по-специален, но вече всичко било ОК.

Аз сериозно се замислям, че ако не коригират проблема ми, да си закрия картите, защото това е несериозно отношение към клиента, да не говорим, че БИ ТРЯБВАЛО този номер да може да се променя в mydiners.

Връзка към коментар

Може ли някой да ми пусне линка, че не успявам да го открия, на Столична община, където се плащат местните данъци и такси с Дайнерс - по ЕГН и партиден номер. Откривам само как да ги платя с ПИН от НАП, а това не ми върши работа.

Връзка към коментар
преди 5 минути , mililia каза:

Може ли някой да ми пусне линка, че не успявам да го открия, на Столична община, където се плащат местните данъци и такси с Дайнерс - по ЕГН и партиден номер. Откривам само как да ги платя с ПИН от НАП, а това не ми върши работа.

Аз съм си регистрирала партидата по ЕГН в my diners. Има такава опция. Но може да се плати само лична партида.

Връзка към коментар
преди 2 минути , Цвете каза:

Аз съм си регистрирала партидата по ЕГН в my diners. Има такава опция. Но може да се плати само лична партида.

Ами, не, чужда партида е и за това търся линка. @chandni, май ти беше пускала такъв линк?

Редактирано от mililia
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 15 минути , mililia каза:

Ами, не, чужда партида е и за това търся линка. @chandni, май ти беше пускала такъв линк?

И мен ме интересува, че сега половината ни партиди са в diners, другата в epay ...

Връзка към коментар
Преди 1 час, mililia каза:

@mililia, вече не откривам начин с партиден номер, а на всичко отгоре не ми приема и комбинацията от ЕГН и ПИН. Променили са страницата и в момента работи само с КЕП и с ПИК от НАП.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, chandni каза:

@mililia, вече не откривам начин с партиден номер, а на всичко отгоре не ми приема и комбинацията от ЕГН и ПИН. Променили са страницата и в момента работи само с КЕП и с ПИК от НАП.

Хем КЕП, хем ПИК. И то когато човек се напъва да плаща.

Това си е за оная тема с тъпомера.

Добре, че не искат да си татуирам "Расте, но не старее".

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , ven62 каза:

Хем КЕП, хем ПИК. И то когато човек се напъва да плаща.

КЕП или ПИК. 🙂 Просто тези две опции работят, а опцията с ПИН от общината ми дава 

Цитат
Въведеното ЕГН / ЕИК по БУЛСТАТ / ЛНЧ / ПИН код са грешни или не могат да бъдат намерени в общината!

въпреки, че и ЕГН-то, и ПИН кодът са правилни!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
В момента, chandni каза:

КЕП или ПИК. 🙂 Просто тези две опции работят, а опцията с ПИН от общината ми дава 

въпреки, че и ЕГН-то, и ПИН кодът са правилни!

Може ли линка за плащане с КЕП. Pls.

Дано не ми вземат ЕГН-то от КЕП и да видят, че партидата не е на мое име и пак да не стане с Diners.

Връзка към коментар
В момента, ven62 каза:

Може ли линка за плащане с КЕП. Pls.

Дано не ми вземат ЕГН-то от КЕП и да видят, че партидата не е на мое име и пак да не стане с Diners.

Той е един за всичко. Просто с бутоните под ЕГН-то избираш дали с КЕП или ПИК

преди 1 минута , ven62 каза:

Щом искаш да плащаш чужда данък, ти трябва неговия/нейния ПИК или КЕП.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , chandni каза:

Той е един за всичко. Просто с бутоните под ЕГН-то избираш дали с КЕП или ПИК

Щом искаш да плащаш чужда данък, ти трябва неговия/нейния ПИК или КЕП.

Мерси @chandni,

Докато си писала - проверих.

тук:

https://szp.sofia.bg/OnlineReportWSClient/pages/login.jsf

И да, взеха ми егн-то от КЕП и ми казаха, че нямам задължения.

Явно данъците за сгради/смет за 2019 все още не ги броят за задължения. :wink:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , ven62 каза:

Явно данъците за сгради/смет за 2019 все още не ги броят за задължения. :wink:

Те все още не са излезли за 2019. Не излизаха ли към края на март?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.