Mary Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 преди 3 часа, cybersimo каза: Този салон нещо не го виждам в приложението. Някой с прясно инфо? Въпросите за салоните са в тази тема. В другата са ревютата за салоните. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 преди 3 часа, cybersimo каза: Този салон нещо не го виждам в приложението. Някой с прясно инфо? Симо, салонът излиза във всички линкове 😉 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 За съжаление не ни пуснаха в него, защото бил след провеката за гейтове Е (това е втора проверка за сигурност), а нашия полет за Амстердам беше от В. Но и другия не е лош - Passenger’s lounge Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 Бъг ли е или все още не е влязло в сила условието за необходими 1000лв оборот за ползване на безплатен лаундж: Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 преди 4 минути , stanislavpp каза: Бъг ли е или все още не е влязло в сила условието за необходими 1000лв оборот за ползване на безплатен лаундж: Бъг. Питах ги по-телефона 1 Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 Бъг, ама тоя бъг може да подхлъзне бая народ... Връзка към коментар
chandni Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 На 23.01.2019 г. в 10:26, georgebg каза: Не, сериали изобщо не гледам, но човек не може да избяга от наглите им реклами 😄 Във връзка със сериалите... Мъжът ми току-що направи опит да плати онлайн с картата в сайта на НАП. Съответно излезе формата за въвеждане на еднократния код, който така и не пристигна. Звънна на Diners - "Ще направим проверка и ще ви звъннем". Една минута по-късно телфонът звъни и му заявяват, че в момента колегите в Австрия правели някакви настройки - в понеделник щяло да може да се плаща! А ако човек е някъде в чужбина и разчита на картата...? Ясно, че не може да разчиташ само на една карта и винаги трябва да имаш поне един backup, но просто издънките на Diners взеха да "валят" в последно време! Толкова време го мотаха този ProtectBuy, накрая го пуснаха - той пак не е готов! И дето не е готов, ами и те спира да плащаш там, където преди си го правил без проблеми! Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 (редактирано) 1 hour ago, chandni said: Във връзка със сериалите... Мъжът ми току-що направи опит да плати онлайн с картата в сайта на НАП. Съответно излезе формата за въвеждане на еднократния код, който така и не пристигна. Звънна на Diners - "Ще направим проверка и ще ви звъннем". Една минута по-късно телфонът звъни и му заявяват, че в момента колегите в Австрия правели някакви настройки - в понеделник щяло да може да се плаща! А ако човек е някъде в чужбина и разчита на картата...? Ясно, че не може да разчиташ само на една карта и винаги трябва да имаш поне един backup, но просто издънките на Diners взеха да "валят" в последно време! Толкова време го мотаха този ProtectBuy, накрая го пуснаха - той пак не е готов! И дето не е готов, ами и те спира да плащаш там, където преди си го правил без проблеми! В същото това време и аз правих опит да платя осигуровки в НАП с картата на жена ми - също не се стигна до получаване на смс, 2-3-4 пъти пробвах , и понеже още не знам дали са ми оправили проблемите им звъннах - за мен версията беше, че в момента правели някакви синхронизации със сайта на НАП между ИТ-ата им, да съм пробвал отново в понеделник .... все пак има надежда - и двете версии включват думата понеделник и може ... та това ... сериите нямат край. Имах надежда в Дайнърс, почнах да въртя големи обороти, но ако няма развитие за "коректните" клиенти, май ще ги зарежа - нито дават уникални кешбеци, дори напротив, нито да не мога да живея без 12-те им салона .... а през ден да висиш на съпорта, като бетатестер на доброволни начала - не ! Редактирано 25 януари, 2019 от Гост 23*6 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 Плащането към НАП тръгна, получавам смс-и. НО , за моята карта получавам смс-и и на двата телефона (с този на жена ми), с нейната карта получавам смс само на моя телефон. Нищо такова няма въведено в Mydiners-а на всеки от нас - там на всеки си е въведен телефона МУ ! За кой ли път ме увериха, че са ми оправили проблема, че моя случай бил по-специален, но вече всичко било ОК. Аз сериозно се замислям, че ако не коригират проблема ми, да си закрия картите, защото това е несериозно отношение към клиента, да не говорим, че БИ ТРЯБВАЛО този номер да може да се променя в mydiners. Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 28 януари, 2019 Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 На Била вече изобщо не става. Ни безжично, ни на чип. Пробвано и отказано на две карти в Била мусагеница. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 28 януари, 2019 Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 Сутринта успешно платих в Била Лозенец с чип. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 Може ли някой да ми пусне линка, че не успявам да го открия, на Столична община, където се плащат местните данъци и такси с Дайнерс - по ЕГН и партиден номер. Откривам само как да ги платя с ПИН от НАП, а това не ми върши работа. Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 5 минути , mililia каза: Може ли някой да ми пусне линка, че не успявам да го открия, на Столична община, където се плащат местните данъци и такси с Дайнерс - по ЕГН и партиден номер. Откривам само как да ги платя с ПИН от НАП, а това не ми върши работа. Аз съм си регистрирала партидата по ЕГН в my diners. Има такава опция. Но може да се плати само лична партида. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 (редактирано) преди 2 минути , Цвете каза: Аз съм си регистрирала партидата по ЕГН в my diners. Има такава опция. Но може да се плати само лична партида. Ами, не, чужда партида е и за това търся линка. @chandni, май ти беше пускала такъв линк? Редактирано 29 януари, 2019 от mililia 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 15 минути , mililia каза: Ами, не, чужда партида е и за това търся линка. @chandni, май ти беше пускала такъв линк? И мен ме интересува, че сега половината ни партиди са в diners, другата в epay ... Връзка към коментар
chandni Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 Преди 1 час, mililia каза: Може ли някой да ми пусне линка, че не успявам да го открия, на Столична община, където се плащат местните данъци и такси с Дайнерс - по ЕГН и партиден номер. Откривам само как да ги платя с ПИН от НАП, а това не ми върши работа. @mililia, вече не откривам начин с партиден номер, а на всичко отгоре не ми приема и комбинацията от ЕГН и ПИН. Променили са страницата и в момента работи само с КЕП и с ПИК от НАП. 1 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 4 часа, chandni каза: @mililia, вече не откривам начин с партиден номер, а на всичко отгоре не ми приема и комбинацията от ЕГН и ПИН. Променили са страницата и в момента работи само с КЕП и с ПИК от НАП. Хем КЕП, хем ПИК. И то когато човек се напъва да плаща. Това си е за оная тема с тъпомера. Добре, че не искат да си татуирам "Расте, но не старее". 1 Връзка към коментар
Климент Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 Няма нужда от КЕП, ако имаш ПИК от НАП става, минала седмица си платих така данъка на колата. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 1 минута , ven62 каза: Хем КЕП, хем ПИК. И то когато човек се напъва да плаща. КЕП или ПИК. 🙂 Просто тези две опции работят, а опцията с ПИН от общината ми дава Цитат Въведеното ЕГН / ЕИК по БУЛСТАТ / ЛНЧ / ПИН код са грешни или не могат да бъдат намерени в общината! въпреки, че и ЕГН-то, и ПИН кодът са правилни! 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 В момента, chandni каза: КЕП или ПИК. 🙂 Просто тези две опции работят, а опцията с ПИН от общината ми дава въпреки, че и ЕГН-то, и ПИН кодът са правилни! Може ли линка за плащане с КЕП. Pls. Дано не ми вземат ЕГН-то от КЕП и да видят, че партидата не е на мое име и пак да не стане с Diners. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 В момента, ven62 каза: Може ли линка за плащане с КЕП. Pls. Дано не ми вземат ЕГН-то от КЕП и да видят, че партидата не е на мое име и пак да не стане с Diners. Той е един за всичко. Просто с бутоните под ЕГН-то избираш дали с КЕП или ПИК преди 1 минута , ven62 каза: Дано не ми вземат ЕГН-то от КЕП и да видят, че партидата не е на мое име и пак да не стане с Diners. Щом искаш да плащаш чужда данък, ти трябва неговия/нейния ПИК или КЕП. 1 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 2 минути , chandni каза: Той е един за всичко. Просто с бутоните под ЕГН-то избираш дали с КЕП или ПИК Щом искаш да плащаш чужда данък, ти трябва неговия/нейния ПИК или КЕП. Мерси @chandni, Докато си писала - проверих. тук: https://szp.sofia.bg/OnlineReportWSClient/pages/login.jsf И да, взеха ми егн-то от КЕП и ми казаха, че нямам задължения. Явно данъците за сгради/смет за 2019 все още не ги броят за задължения. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 6 минути , ven62 каза: Явно данъците за сгради/смет за 2019 все още не ги броят за задължения. Те все още не са излезли за 2019. Не излизаха ли към края на март? 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 http://www.diners.bg/bg/page/272/tab/277 Диан Н. дали не е от наште, я да си признае? 🙂 Иначе ние сме с одеало. 1 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 Миналата седмица излязоха автомобилните. Имотните още ги няма. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега