Goal & Boss Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 @Цвете, имаше ли самоучастие от ваша страна или ви възстановиха цялата сума? Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 В момента, Goal & Boss каза: @Цвете, имаше ли самоучастие от ваша страна или ви възстановиха цялата сума? Не. 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 преди 21 минути , chandni каза: Данъци няма как да си въведеш - те си излизат автоматично по ЕГН-то ти и можеш да плащаш само твоите - тези, които са вързани с твоето ЕГН. Местните данъци и такси-за кола,имот ... може да се въвеждат в mydiners Данъците за доходите на физически лица не може И двата вида данъци обаче могат да се плащат директно през страницата на НАП с карта дайнерс без такса 3 Връзка към коментар
Romana Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 Местните данъци и такси могат да се добавят само за Столична община. Поне аз не виждам друга опция. За данъци в Бургас съм плащала през сайта на НАП и Pay Fly, защото не приемаше Diners. Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 На 29.01.2019 г. в 10:08, chandni каза: @mililia, вече не откривам начин с партиден номер, а на всичко отгоре не ми приема и комбинацията от ЕГН и ПИН. Променили са страницата и в момента работи само с КЕП и с ПИК от НАП. Не съм чел коментарите надолу, но аз си виждам данъците с ЕГН и ПИН от общината и нямам проблем, мога да ги платя от там. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 преди 27 минути , П.Кръстев каза: Не съм чел коментарите надолу, но аз си виждам данъците с ЕГН и ПИН от общината и нямам проблем, мога да ги платя от там. Ами на мен ми дава, че ПИН-ът ми е грешен, а не е. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 преди 28 минути , chandni каза: Ами на мен ми дава, че ПИН-ът ми е грешен, а не е. Да не е case sensitive - с големи и малки цифри? 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 преди 4 минути , Ilian359 каза: Да не е case sensitive - с големи и малки цифри? Той е само с 4 цифри - няма букви. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 Върза се! Връзка към коментар
mililia Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 преди 15 часа, chandni каза: На страницата на НАП и МДТ София със сигурност се приемат плащания с Diners. Къде не ти го приема? преди 6 часа, Branko каза: Местните данъци и такси-за кола,имот ... може да се въвеждат в mydiners Данъците за доходите на физически лица не може И двата вида данъци обаче могат да се плащат директно през страницата на НАП с карта дайнерс без такса Съвсем се обърках. На страницата на НАП с ПИК ми дава като единствена възможност плащане чрез Epay със заплащане на съответните такси. На страницата на Столична община ме пуска да вляза само с ЕГН показва данъка, но всеки път при опит да платя ми излиза, неуспешно плащане. Разгледах My Diners и въобще не намирам каквато и да било възможност да платя чужд местен данък. Ако някой твърди, че мога да платя чужд местен данък към Столична общита с Дайнерс отнякъде, без такси, ще помоля за съпорт и да ми посочи как точно да го направя. Не знам защо тази година е толкова сложно това плащане! Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 преди 35 минути , mililia каза: Ако някой твърди, че мога да платя чужд местен данък към Столична общита с Дайнерс отнякъде, без такси, ще помоля за съпорт и да ми посочи как точно да го направя. Стъпка 1: Попълваш ЕГН и избираш Вход с ПИК на НАП (Ако работи с ПИН от общината - ползвай него). Стъпка 2: Прехвърлят те към сайта на НАП - там с ЕГН на човека, чиито данъци ще плащаш и неговия ПИК се оторизираш Стъпка 3: Връщат те към сайта на Столична община, където натискаш бутона Плащане Стъпка 4: Избираш с чекчета какво ще плащаш и натискаш Плащане Стъпка 5: Прехвърлят те към виртуалния ПОС, където въвеждаш данните за картата си 3 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 (редактирано) преди 8 минути , chandni каза: Стъпка 1: Попълваш ЕГН и избираш Вход с ПИК на НАП (Ако работи с ПИН от общината - ползвай него). Стъпка 2: Прехвърлят те към сайта на НАП - там с ЕГН на човека, чиито данъци ще плащаш и неговия ПИК се оторизираш Стъпка 3: Връщат те към сайта на Столична община, където натискаш бутона Плащане Стъпка 4: Избираш с чекчета какво ще плащаш и натискаш Плащане Стъпка 5: Прехвърлят те към виртуалния ПОС, където въвеждаш данните за картата си Точно това правя и след въвеждане на данните на картата и натискане "Плати" изписва Отделно е чист късмет, дали ще ме прехвърли към сайта на общината или ще продължи към сайта на НАП и стигам до плащане през ePay. Опитах сто пъти и никакъв резултат. Редактирано 6 февруари, 2019 от mililia 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 преди 8 минути , mililia каза: Точно това правя и след въвеждане на данните на картата и натискане "Плати" изписва Явно имат технически проблем. И на мен ми даде Цитат Плащането е неуспешно! Техническа грешка при обработка на транзакцията 1 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 преди 9 часа, Цвете каза: Малко информация от практиката. За първи път пътуваме само със застраховката от Дайнерс карта. От средата на декември бяхме в Южна Африка. На втория ден от престоя направих първите покупки в тази територия / трима души с три карти/ На 29.12 мъжа ми имаше нужда от преглед - дископатична криза/. Звънях около час без да успея да се свържа на телефона за асистанс. Дали защото беше събота или е така по принцип, не зная. Отидохме в най близкото спешно отделение, платихме нужното, като междувременно успях да се свържа с асистанса, които ми казаха да пазя всички документи и до 7 дни след завръщане в България да подам иск за възстановяване на разходи. Направих необходимото, после получихме мейл да изпратя снимки на бордните карти, за да докажа, че сме били там и с каквма транзакция сме активирали застраховката - изпратих извлечение. След около две седмици парите са преведени. Единственото ми недоволство е невъможвостта за връзка и съответно заплащането на медицинските услуги. Би било проблем при по- скъпо лечение. Защо пък точно бордните карти трябва да са доказателство за престоя ви? Аз моите ги трия от телефона след полета, а на мейл бордни карти нямам Връзка към коментар
Тони Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 И в София я има вече. 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 преди 2 часа, cybersimo каза: Защо пък точно бордните карти трябва да са доказателство за престоя ви? Аз моите ги трия от телефона след полета, а на мейл бордни карти нямам Искаха резервация или бордна карта, аз имах хартиени запазени случайно. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 И на мен ги искаха, когато се върнах от Канада. И етикетите за багажа,понеже ставаше въпрос за забавен багаж, както и касовите бележки от покупките 2 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 Това с бордните карти е странно. Някой знае ли да го има изрично записано в условията на застраховката? Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 преди 4 часа, mililia каза: На страницата на НАП с ПИК ми дава като единствена възможност плащане чрез Epay със заплащане на съответните такси. Съответните такси са 0.00лв. ако постъпиш по следния начин: Избираш "Плащане с ePay", потвърждение и т.н., докато те прехвърли към страница на ePay. Там не се логваш, а избираш "В брой на каса". Ще ти покаже 10-цифрен код, който преписваш на хартиен носител. После намираш банкомат, поддържащ Bpay. Аз лично ползвам на банка Пиреос. По принцип Bpay се поддържа от по-малките банки (Алианц, ЦКБ), но не от ДСК, ПИБ и Уникредит. Та, на такъв банкомат избираш Други услуги, BPay, код на търговец: 60000, номер на фактура: десетцифрения код от ePay. Ще ти изпише точната сума и след това потвърждаваш транзакцията. 5 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 6 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2019 (редактирано) преди 2 часа, cybersimo каза: Това с бордните карти е странно. Някой знае ли да го има изрично записано в условията на застраховката? Едва ли го пише, просто ги искат като доказателство за пътуването. Предполагам ще приемат и имейл, потвърждаващ резервацията на билетите. Редактирано 6 февруари, 2019 от П.Кръстев 2 Връзка към коментар
antea Публикувано: 7 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2019 защо на банкомат, нали точно този 10-цифрен код се използва в payfly в my diners или вече не става така? по този начин съм плащала много неща, не само данъци, а всякакви онлайн поръчки Връзка към коментар
chandni Публикувано: 7 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2019 Преди 1 час, antea каза: нали точно този 10-цифрен код се използва в payfly в my diners или вече не става така? Става, но вече има такса. 1 Връзка към коментар
Yto Публикувано: 8 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2019 Въх, май съм се минал, днес платих ддс без такса чрез виртуален ПОС терминал на НАП с Diners. Кога са включили diners в списъка? Аз все с payfly го правих и като поп си плащах таксите Връзка към коментар
iMari Публикувано: 8 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2019 Миналото лято в две столични общини на каса "Местни данъци и такси" плащах с Дайнърс.И на двете имаше залепена емблемата на Дайнърс,затова и пробвах.Много вероятно е терминалите във всички Столични общини да са настроени да приемат картата. 1 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 8 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2019 В момента си работи онлайн плащането с виртуалния ПОС на Борика и може да се плащат МДТ. Само се чудя ако платя данъка на МПС-то какво ще получа като документ! Защото за годишните прегледи искат разпечатан данъка с холограмния стикер върху него. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега