Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

преди 38 минути , plamenk каза:

В момента си работи онлайн плащането с виртуалния ПОС на Борика и може да се плащат МДТ. Само се чудя ако платя данъка на МПС-то какво ще получа като документ! Защото за годишните прегледи искат разпечатан данъка с холограмния стикер върху него.

Не го искат отдавна на хартия с холограмен стикер,  виждат платения данък директно през тяхната система и няма проблем да минеш преглед

Редактирано от Branko
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
На 6.02.2019 г. в 22:51, Ilian359 каза:

Съответните такси са 0.00лв. ако постъпиш по следния начин:

Избираш  "Плащане с ePay", потвърждение и т.н., докато те прехвърли към страница на ePay. Там не се логваш, а избираш "В брой на каса". Ще ти покаже 10-цифрен код, който преписваш на хартиен носител. После намираш банкомат, поддържащ Bpay. Аз лично ползвам на банка Пиреос. По принцип Bpay се поддържа от по-малките банки (Алианц, ЦКБ), но не от ДСК, ПИБ и Уникредит. Та, на такъв банкомат избираш Други услуги, BPay, код на търговец: 60000, номер на фактура: десетцифрения код от ePay.  Ще ти изпише точната сума и след това потвърждаваш транзакцията.

Благодаря! Днес изпробвах метода и стана. Ползвах банкомат на ОББ.

• Браво 1
Връзка към коментар
На 6.02.2019 г. в 18:38, chandni каза:

Явно имат технически проблем. И на мен ми даде 

Оправиха ли си системата ? Не може нищо да се плати с Дайнърс, което минава през Борика

Връзка към коментар
На 2.01.2019 г. в 18:42, Георги Матеев каза:

Дори не си го помисляй.

Не само, че няма да има точки, но и ДСК ще те ударят двойно - един път с такса "паричен превод" и втори път с лихва в/у преведената сума (паричен превод се води като теглене на АТМ и започва да му тече лихва от момента на операцията без гратисен период).

А с дебитна на ДСК предполагам, че няма такса, нали?

Хм... В другата тема гледам, че и с дебитната има такса! :angry2: 

На 2.10.2018 г. в 15:18, yordanov каза:

ДСК таксуват 1лв. + 1% от платената сума, ако се плаща с дебитна или кредитна карта. 

Ако се плаща с виртуална карта, тогава таксуват “само” 1%. 

Какъв е вариантът тогава...? С онлайн банкирането срещу такса 1лв или на каса в ПИБ... :wacko:

Редактирано от chandni
Връзка към коментар
34 minutes ago, chandni said:

А с дебитна на ДСК предполагам, че няма такса, нали?

Хм... В другата тема гледам, че и с дебитната има такса! :angry2: 

Какъв е вариантът тогава...? С онлайн банкирането срещу такса 1лв или на каса в ПИБ... :wacko:

Дск те гърбят по всички показатели. Винаги го имаш и варианта да си смениш банката, ако искаш и да си ги плащаш с карта. Аз с ЦКБ и Райфайзен нямам такси за погасяване на Дайнърса ... На каса в ПИБ ти е вариант, но поне аз колкото пъти съм отишъл винаги съм чакал доста време. Май имаше и някаква опция през езипей, но пак с някаква такса. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Гледам, че през epay.bg не ми дава такса за погасяване на кредит към Дайнърс карта. Може би имат някаква договорка. 

Редактирано от plamenk
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , plamenk каза:

Гледам, че през epay.bg не ми дава такса за погасяване на кредит към Дайнър карта. Може би имат някаква договорка. 

А как точно става погасяването на Diners през epay.bg? 

P.S. Открих на сайта на Diners, благодаря!

Редактирано от chandni
Връзка към коментар

В момента съм на летището в Бали, картата ми Дайнерс не мина на лаунджа. Изобщо не разбирам защо? На сина ми , котйто е с втора карта към моята мина, а на моята отказват достъп. Някой има ли идея, каква може да е причината?

Редактирано от Monika_Koko
Връзка към коментар
Преди 1 час, Monika_Koko каза:

В момента съм на летището в Бали, картата ми Дайнерс не мина на лаунджа. Изобщо не разбирам защо? На сина ми , котйто е с втора карта към моята мина, а на моята отказват достъп. Някой има ли идея, каква може да е причината?

Може да е леко замърсена. Изтрий я и опитай отново

• Харесвам 1
Връзка към коментар
6 hours ago, Monika_Koko said:

Да ти въведат данните ръчно, на мен често се случваше със старата карта в салон Преслав и ми я въвеждаха ръчно.  Друг вариант е да нямаш пари в нея и да не могат да я преоторизират с някаква сума?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, Jorro каза:

Да ти въведат данните ръчно, на мен често се случваше със старата карта в салон Преслав и ми я въвеждаха ръчно.  Друг вариант е да нямаш пари в нея и да не могат да я преоторизират с някаква сума?

Пари в картата има, явно причината е друга. Ще я чистя , търкам и ще включа няколко заклинания:). Жалко , че лаунджа в Бали  го изпуснах. В Гунджоу, влязох в лаунджа , като гост на синът ми, защото и тук не мина. А нямах нет, за да видя безценните напътствия. Последен опит ще направя на летището в Лондон. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

пробвай да я използваш, да не е блокирана нещо...

иначе се случва да е замъсена или повреден чипа, но съобщението за грешка е различно ако е блокирана

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Предложение - мобилно приложение на Diners.bg:

- списък с авторизации

- екран показващ натрупан оборот само по Дайнерс клуб карта за последните 3 месеца (а не аз да си го изчислявам като лудите, защото ползвам Evolve карта). Така ще знаем ок ли е да ползваме в този момент салон или не и ще се премахнат маса от неприятните моменти, които всички тук често обсъждат и заради, които губите клиенти (аз познавам лично един такъв).

- комунални плащания - не е задължително, но би било добре

Връзка към коментар
8 minutes ago, rossi said:

Предложение - мобилно приложение на Diners.bg:

- списък с авторизации

- екран показващ натрупан оборот само по Дайнерс клуб карта за последните 3 месеца (а не аз да си го изчислявам като лудите, защото ползвам Evolve карта). Така ще знаем ок ли е да ползваме в този момент салон или не и ще се премахнат маса от неприятните моменти, които всички тук често обсъждат и заради, които губите клиенти (аз познавам лично един такъв).

- комунални плащания - не е задължително, но би било добре

Оборотът за салоните се смята, когато разходите са направени и през двете апликации 🙂

Връзка към коментар
Преди 1 час, stanislavpp каза:

Бърз въпрос - в Амстердам с полет на БГ еър до София има ли възможност за достъп до Дайнърс салон?

Мисля че за всички полети може да посетиш Aspire Lounge

пс. Ползвахме го и на отиване и на връщане от Япония - полетите бяха с България еър и КЛМ и в двете посоки

Редактирано от cybersimo
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , violeta каза:

Al Maha lounge в Доха може ли да се ползва с Дайнърс? На сайта им вече го няма. Аз съм пред лаунджа и служителките нямат идея защо е така. 

Някой да е бил скоро?

Има го в приложението

797AD732-8D85-4902-B2FE-5B6CD94B5347.png

Редактирано от funny
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
Цитат

Уважаеми клиенти, Бихме искали да Ви уведомим, че поради технически причини, временно функцията за смяна на ПИН код на новите безконтактни кредитни карта Diners Club, е възможна единствено на АТМ устройства на Първа Инвестиционна Банка АД. Моля да ни извините за причиненото неудобство Ще Ви информираме своевременно при промяна на текущата ситуация. Екипът на Дайнърс клуб България

Връзка към коментар
На 23.02.2019 г. в 18:28, violeta каза:

Al Maha lounge в Доха може ли да се ползва с Дайнърс? На сайта им вече го няма. Аз съм пред лаунджа и служителките нямат идея защо е така. 

Някой да е бил скоро?

Отвориха ли го вече...? Някой беше писал, че е затворен за ремонт и уж затова беше махнат... Имаше някакъв временен на партера...

Връзка към коментар
преди 7 часа, chandni каза:

Отвориха ли го вече...? Някой беше писал, че е затворен за ремонт и уж затова беше махнат... Имаше някакъв временен на партера...

В този “на партера” влязохме. Храната беше много по-хубава от предишния. Нямам информация дали е временен или ще остане там. На връщане, ако се сетя ще попитам 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.